![]() |
Yine yoksun yine yanımda deyilsin we bu qece yine aqlıyorm inan bana
sebebini bilmiyorum qözlerimden yaşlar sessizce süzülüyor belki yanımdasın belkide deyilsin. bilmiyorum.Hiç bişeyi bilmiyorum tek işey biliyorum kalbim çok aqrıyor hak ettim mi diyorum?Belkide hak etmişimdir.şuanda sebebini hiç bilmediqim bi yanlızlık bi hüzünle doluyum ne kalbime .ne duyqularıma,ne kendime hiç bişeye söz qeçiremiyorum nereye kadar kalbimle hareket edebilirim bunuda bilmiyorum öyle karışıqım ki bu qece öyle dol |
Yaktın yıktın mahvettin beni
Enkaz yıgını ettin seven yüregımı Sahi sanmıştım o bakısını ela gözlerini Sana tek sözüm ADIN BATSIN Merak etme gülüm pek fazla sürmez Bu ızdırap hep böyle sürüp gitmez Bu yaraya hiçbir ilaç tesir etmez Sana tek sözüm ADIN BATSIN Ağlamakta dövünmekte kar etmez artık Bu ömür bitti, tükendi,soldu artık Biz sadece sevmedik taptık be taptık Sana tek sözüm ADIN BATSIN... |
YÜzÜ Melek Gİbİ
Ellerİ Pamuk Gİbİ Lanet Olsun AyriliĞa DaĞlar Denİzler Gİrdİ Aramiza AŞiĞim Sana Esra |
Bu Kadar Mi Nefret Edİyorsun Benden
Bu Kadarmi Önemsİzİm Senİn İÇİn Yoksa Korkuyormusun Benİ Sevmekten Benİm ÇektİĞİm Acilari Çekmekten Tamam Anliyorum AŞktan Korkuyorsunsen Bİrİlerİnİ Sevmekten GÖzlerİnİ KaÇiriyorsun SÜreklİ Asil İstedİĞİn GÖzlerİnİ GÖrememem Neden Sana BaktiĞimda GÖzlerİnİ Çevİrİyorsun Neden Sana Bakmama İzİn Vermİyorsun Oysa Ne Kadar GÜzel GÖzlerİn Var Nİye BÖyle Zalİmlİkler Yapiyorsun Ama GÖzlerİnİ KaÇiramazsin Benden KurtuluŞun Yok Çaren Yok O GÖzlerİnİ |
Oysa HerŞey Ne Kadarda GÜzeldİ
Ne Kadar Da Sevİyordum Senİ Takİ Bİr GÜn Geldİ Anladim Benİ SevmedİĞİnİ VazgeÇtİm Senİ Ssevmekten Senİn Yolunu GÖzlemekten Ama İŞe Yaramadi Bİr TÜrlÜ VazgeÇemedİm Yİne De Sevmekten Daha Çok BaĞlandim Sana Senden VazgeÇemez Oldum Senİn Yolunu GÖzlemekten Bende Mahvoldum Ama Anlamadin Yİne De Hatta Daha Çok KaÇar Oldun Ben Çok Acilar Çektİm Senİn YÜzÜnden Ama Sen Yİne De Umursamaz Oldun AÇtiĞim BÜtÜn Kapilari Kapattin Bana Hep Uzak Kaldin Benİ HİÇ |
O Kadar Korktum Kİ Senden
Özellİklede GÖzlerİnden Her BaktiĞinda Bana Bİr BaŞka Olurdum Ben SÜreklİ GÖzlerİnİ Çevİrdİn SÜreklİ KaÇtim Belkİ De Ben Öyle Sandim Ama Yİne De Senden Kurtulamadim Çok Sevdİm GÜlÜŞÜnÜ GÖzlerİnİ O DoĞalliĞini HİÇ Umulmadik Anda Espİrİlerİnİ Çok Sevdİm Senİ SÜreklİ Yolunu Beklettİn ÇoĞu Zaman Gelmedİn O Yollarda Ölmek İstedİm Ama Yİne De Senden VazgeÇemedİm Anlamadin Sevgİmİ GÖzlerİmİ Oysa Baksaydin Bİr Kere GÖzlerİme Bİr Kere Çevİrmeden Baksaydin O |
yürüyorum yağmurda sezsizce dostlarım olan kaldırımlar ve geceyleılık
esen rüzgar tenime değdikce hatırlıyorum geçmişteki yaşanan güzel günleri elimdeki sigaramı her çekişte yara olan hasretim ve sevgim birdaha düşer yüreğime heryağmurdamlasında geçmişe dönemesem,de,her doğan güneş yeni bir umut,doğurur bedenimde |
aya bakjtıgım an seni görür
yıldıza baktıgım an gözlerini ğörürüm gök yüzüne ne bektıgımda ise seni sensiz *******de görürüm cünkü seni cok seviyorum bitanem |
ATEŞ VE SUYUN HİKAYESİ
Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına. Hırçın hırçın kayalara vuruşuna, yüreğindeki duruluğa Demiş ki suya: Gel sevdalım ol, Hayatıma anlam veren mucizem ol... Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa al demiş; Yüreğim sana armağan... Sarılmış ateşle su birbirlerine sıkıca, kopmamacasına... Zamanla su, buhar olmaya, ateş, kül olmaya başlamış. Ya kendisi yok olacakmış, ya aşkı... Baştan alınlarına yaz |
Yakaladım hayatı yakasından
Yine de vermedi seni bana Çok uğraştım yorulmadan Tesir etmedi kanayan yarama Oyuncak etti aşkı hain felek Kalbim burkuluyor Sensizken ufak tefek Sıkıntılara çare yok Ayrılıklara çare yok Çareler çaresiz sen yokken Uzaklar bir türlü birleşmiyor Yokluğunla varsın sevgiye açken Ayrılıklar sevişmiyor… Sol yanımda sızıyla uyandım bu sabah Baktım sensizlik var yanımda *******i yıldızlara anlattığımız sonsuz sevdamız Yalnızdı, sensizdi, çaresizdi&a |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.