![]() |
tesadüf müydü aramadan bulmak
yoksa bulduğumuz kişide mi arıyorduk aşkı? Boş verdim Ben alıştım da, seni bu kadar çok sevmeme Omuzlarımdaki melekler şaştı Ve bir bilsen, yokluğunda ne uykularım kaçtı |
Umutlarımın mavisini alıp gittin
Denizlerimin mavisini çalıp gittin Masmavi dünyama Simsiyah bir çivi çakıp gittin... Gittin Ve sen de her yalan gibi Bittin.. |
Şevin’e Yazılan Şiirler-(2)-
Gözlerin bakmaya kıyamayacağım kadar güzel Sana dokundurmam hiçbir kötü el Eğer bir gün daha buluşacaksak utanma gel Seni ölene kadar beklerim ve bekleyeceğim. Seni sevmekten asla ama asla bıkmam Seninle birlikte olunca asla sıkılmam Kalbim kırık olsada korkma ağlamam Sen yeter ki sev,ben seni bırakmam. Uzaktan şöyle bir bakıp gülsen Gülüşün bir ömre bedel onu bilsen Kendini hiç de özlettirmesen Seni daha da çok seveceğim. |
Sessizligin erdem sayildigi bu özel dünyanin suskunlari bilirler
birbirlerini... Çareyi de bilirler. Gözbebeklerine bakip ruhunda kaynayan volkani sezecek ve sefkatle "içeri" sizip O'nu yukari çekecek bir dost elini umutla beklerler. Beynine ancak o dost eli uzanabilir. O yoksa, yedegi bir kursundur. |
Her zaman yanında olup sana sarılmak
Uzakta olunca sana özlem duymak Hayatımı seninle paylaşmak Bir tek seninle olmak isterim. Gözlerin adeta ışık saçıyor. Benim yıldızım gibisin Karanlık ufkumu aydınlatan Yüreğimi ısıtan güneşim gibisin Dürüst olmak gerekirse İlk beni seven kızsın Aşık olmam gerekirse Bir tek seni seçerim Bir gece yarısı ansızın Pencerenden çıkıp bak Göreceksin! Köşe başında nöbet tutuyor gözlerim Öyle kolay değil beni unutmak Halen sokaklarında ayak iz |
Sen Aklima Gelİnce
Sensİz Hayat Bana İŞkence Senİ Sevİyorum Ben Delİce İsyan Edİyorum Sensİz *******e |
Tutku süslü bahçelerimiz, gülümser için için gözlerimiz
Yedi nokta yedi şiddetimiz, aşk'a hasrettir tenlerimiz Rüyalarda evlendik biz, gök yüzüne uçtuk ikimiz Hiç bitmeyecek sevgimiz, bu sevgimizle gömüleceğiz |
Esir olmak gözlerine
Hayran olmak özlerine Hele tatlı sözlerine Ne güzel olurdu,bilsen Hayal kurmak dizlerinde Ya ısınmak ellerinde Yitip gitmek saçlarında Ne güzel olurdu,bilsen |
Gözlerin Yagiyor *******ime Ey Yar
Ve Dagiliyor Kabuslarim Birer Birer Yokluguna Yelken Aciyor Beden Hücrelerime Dokunuyor Acin Belki Bilincsizce Yagmurlar Düsüyor Gözlerime Yanaklarimda Donuyor Zaman Oysa Yüregimde Sicaciksin, Yüregimi İsitan Sensin Ey Yar |
Nerede sözler,nerede yüreğim
Bende sevdim,sevmedim bilenim Ver elini sonsuza,al beni dünyadan KALMADI SEVENİM !!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:20 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.