![]() |
DÜnyanin En GÜzel Kizina ;gecenİn En Parlak Yildizina; YaŞanan
Duygularimla Merhaba. Sİzİn O GÜzel BakiŞlarinizin Altinda Parmaklarimin Bana VerdİĞİ Cesaretle Sİze (arkadaŞlik) Teklİfİnİ Sunuyorum .teklİfİmİn Cevabini ÇÖlde Susuz KalmiŞ Bİr ÇİÇeĞİn Allahtan Su BekledİĞİ Beklİyorum Şayet TeklİfİŞmÖİ Kabul Etmeyecek Olursan Elİnde Yirtilan KaĞit ParÇasi DeĞİl Benİm Yarali Kalbİm Olacaktir. Duygulu Market Yavuz Selİm Mah. KÖrÜk Cad. No:32 |
sevgilim birgün sordu bana aşk nedir diye sustum bilemedim.
birgün yolda dalgın giderken birineçarptım başımı kaldırdım özürdilemek için birde ne göreyim bir adam ve yannda vefasız sevgilim... |
Son Sevda
kuruttuğum çiçek ölülerinden iplerle sabaha asılan boynum alkolik çocuklarına zamanın ve yaşadığım ıslak hüzünlere uçurtma yalnızlığı kesiyor bıçakların yarışı yarışı ince belini yağmurun donan soluğumu göğe yapıştırdım da gece maviyi rehin bıraktı okyanusa çamurla oynayan birileri leke kalıyor uykumda göğsümde kalabalık geçişler mezarımda tabutlar taşınıyor kalbim beşik acemi ateşlerin ihbarlı yatağı ıssız bir ada yüzünü aynada bırakıp giden kadın rujlu dudaklarını |
Gözlerin değiştimi,
Yoksa hala eskisi kadar güzelmi derdin. Bende hala eskisi kadar güzel derdim sana. Hala sana baktığım gibi bakıyorlar derdim. Ama şimdi öyle bakmıyorlar. Gözlerim hep yaşlı,hep buğulu,hep kanlı. Artık bakamıyorlar,sen gittiğinden beri. Seni arıyorlar seni...... Bakamaz oldu hayata,dünyaya. Unuttu o artık sevmeyi ,sevilmeyi. Mühürlediler,aşk a sevdaya. Açılmaz artık,bakmazlar artık. Sana baktıkları gibi bir başkasına bakamazlar. Gece olur matem düşer, |
Ben liseliyim güzelim!
Hayat hep sınavdır bizde... Kader kalemdir elde... Ben sevdalıyım güzelim! Eğer kalbinde belli değilse yerim.. Aşk düşmanımdır benim... Ben liseliyim güzelim! Dünyayı bazen hiçe sayar... Bazen de başımın tacı yaparım... Hani beceremezsin sevemezsin diyorsun ya.. Ben sevdalıyım güzelim! Ben sevdim mi ölümüne severim... Ben liseliyim güzelim! Geleceği adım adım yaşar... Geçmişe gülüp geçerim... İşte geldi yolun sonu! Gönül özlem ve hayal dolu... |
Razıyım yüzyıllar mahkum olaya
Umut istedim son defa olmadı ya Kalbimde bir yara vuslat gelmiyor bana İdam olsun cezam, suç aşık olmaksa Yalvardım yakardım olnca yıl hep olmaz dedin bana Eezanlar şahidimdir asla bırakmam dedim sana |
na fena degişmiş koydan gedali.askalaki taniyamadum dilfezi.lezminadur
diyerlar oni tağturmiş ara gozlarini çağir yapturmiş .kendini biraz havalara kapturmiş askalaki taniyamadum dilfezi.boşanmişlar çilin çirkun nurinan .yenidan evlanmiş zengin .birinan tatila gelmişlar borodvayinan askalaki taniyamadum .dilfezi bağdım bağdım taniyamadum .dilfezi.inca dilbiryanda sıska biryanda.demağki çıkarmiş bizim koydanda kısa birşey geymiş herşey meydanda askalaki taniyamadum dilfezi .bacağ bacağ ustuna ati |
NİYE AĞLIYORSUN
Dünden kalan hayalin var, Bak evlâdı ayalin var, Çok da nahif bir halin var Söyle niye ağlıyorsun? Hayallerin mi yıkıldı? Evin barkın mı yakıldı? Kalbin tele mi takıldı? Söyle niye ağlıyorsun? Gecesi var, gündüzü var, Gecenin, nurlu yüzü var, Her tepenin bir düzü var, Söyle niye ağlıyorsun? Bu kar da biter, boran da, Bir gün kapanır yaran da, Yalnız iz kalır insan da, Söyle niye ağlıyorsun? Terki diyar eder gibi, Melül mahzun gider gibi, H |
Serin rÜzgar eser dağlarında
Sahilinde ovanda karlı dağında Yaşamak bir hazdır bağrında Yeşiliyle, mavisiyle, doğasıyla Tabiattır Karadeniz. Kuzuların melemesi rÜzgarın ıslığı Bir musikidir yaylanda Dağların ucu gökyÜzÜne ulaşmış Maziyi hatırlarım baktığımda. Fındığını toplarım dağında çayını toplarım yağmurunda Hasretimde toprağında Bir özlemsin Karadeniz. Fındığın kabuğunu çıkarırım çıkarırken aşkla bir şarkı tÜttÜrÜrÜm "Oy dağlarım dağlarım Duman geç |
SeVDiĞiM ZaMaN ÇeKiP GİTMeSiNiDe BiLiRiM
Bu DiYaRDaN BiRaz GöZYaŞı kaLıR aRDıMdaN uNuTuLuRUM eLBeT BiRGüN SeViYoRuM SeNi Ne oLuR aNLa BeNi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.