![]() |
Yukarıda bir bulut salınıyor,
Bu denız kıyısında bır sehır... Orada o yalnızlık ıcınde fazla ayıksın. Gözlerımın ardında yüzünü canlandırıyorum. Tavanarasında bir yangın,mükafatın kanıtı. Yukarıda bır bulut salınıyor, Ve mutlulugumu susturuyor... Keske burada olsaydın. Yalnızlıgımı sustursaydın. Ve benı bır kez daha köseye atsaydın... Yeterkı burada,benımle olsaydın. Bekle bır ısık var...... Atesle aydınlatılmıs bır tavanarası var... Kader ya da baska,daha ıyı bır seyı önemsemezdim. |
durdurdun tüm düşlerimi
bitirdin hayallermi meğer ne kadar kolaymış sanki şaka gibi çıktın hayatımdan bakmıyorum yüzüne görünce seni alıyorum haberini etraftan inanamıyorum her şey şaka gibi konuşmuyoruz sanki oyun gibi her şey silindi artık arkadaşız yakın olsakda birbirimize uzağız gözüme geliyoz her şey şaka gibi her şeye alıştık dönmek istiyosun cevap karşılıksız gülesim geliyor sanki şaka gibi |
İçimi acıtıyor yokluğun,
Sensiz geçen hergüne lanet olsun Sessizce ağlıyorum, Korkuyorum aşkım sensizlikten çok korkuyorum. Ürpertiyor içimi yokluğun Sensizlik bana en büyük ceza Yokluğun içimde kanayan bir yara gibi, Her daim acıtıyor canımı Ölesiye haykırmak istiyorum. Sensiz olamadığımı, senden kopamadığımı Korkuyorum aşkım sensizlikten çok KORKUYORUM!!!!!!!!! |
YÜregİm KÜÇÜcÜkken Aska
Senİ GÖrdÜgÜm O Karanlik Gecede Bİrden Kalbİmİ Actim Aska. YÜregİm Yanliz Ve HÜzÜnlÜ İken, GÖzlerİnİn Bakisi Cocuklugumu Hatirlatdi Bana. Kandirilislara Gelsemde Yar, PİŞmanliklarda Kaybolsamda Sen Bana Bakma YÜregİm Agladi Yoklugunda. Yİne DÖn Desem, DÖnmezsİn Bİlİrİm. Galİba Bende Okadar YÜreklİ Degİlİm, Sana YÜregİmİn Sesİnİ Anlatmaya. Yar BugÜnden,bu Geceden Bİr Haber,gururuna Yenİlde Gel. Ben Beklerİm Senİ Hala Senİ Burda,bu Garİp Kentde... |
KÜÇÜĞÜm
Ayni Sokakta Oturuyorduk Adi Esrarengİz Herkez Onun Hakkinda Farkli Şeyler SÖylerdİ Hepsİ Nedensİz Hepsİ Sebebsİz Kizil SaÇlari Vardi Kahverengİ GÖzlerİ Kumraldi Ben Nefret Ederdİm Herkez Ona Hayrandi BİrgÜn Onunla Yolda KarŞilaŞtik Çok GÜzel Bİr YÜzÜ Vardi O An Kalbİmİ SÖkÜp Alasim Geldİ ÇÜnkÜ Delİ GÖnlÜm Onun AŞkiyla Alevlendİ Artik Uyumak Yerİne SÜreklİ Onun Yolunu GÖzlÜyorudum Onunla KarŞilaŞabİlmek İÇİn Saatlarce Kapida Oturuyordum Bİr AkŞam Onu Yolda GÖrdÜm Bİr Dak |
Bir Gun Anlarsin
Uykularin kacar *******i, Bir turlu sabah olmayi bilmez, Dikilir gozlerin tavanda bir noktaya Deli eden ugultudur baslar kulaklarinda, Ne carsaf halden anlar, ne yastik Girmez pencerelerden bekledigin aydinlik, Kapanir yatagina caresizligine aglarsin, Onun unutamadigin hayali, Sigaradan derin bir nefes cekmiscesine dolar icine, Sevmek ne imis bir gun anlarsin. Bir gun anlarsin aslinda her seyin bos oldugunu, Serefin, faziletin, iyiligin guzelligin. Gun |
seni düşünüyorum her gece,
rüyalarımda hayellerime, sen geliyorsun aklıma, aşkımız,acılarımız geliyor. unutamıyorum seni, ağlamak geliyor içimden, her gözlerine bakınca. hayellermiz geliyor aklıma, her yıldızlara bakınca. sen geliyorsun aklıma, rüyalarımda,heyellerimde, nerye baksam sen . unatamıyorum seni, unutmakta istemiyorum zaten Seni Çok Ama Çok Seviyorum Aşkım |
Egilmem sana ben,seni sevsemde
Sensizde yaşarım, hiç gülmesemde Razıyım yokluguna çeker giderim Aşkınla yanıp, bir gün ölsemde Kaderimmiş deyip,çekerim çile Herşeyin sebebi sen olsan bile Zavallı yüregim,bir beyaz ğüle Izdırap çeksin düşüpte çöle. |
gidiyormusun diye sorma bana
gönederen sensin. ne terketmeyi istedim seni, ne de yaşayamadıgımız bu aşkı topraga gömmeyi, senin kadar öfkeliyim ben de senin kadar endişeli. |
sensizlik çok zor be bitanem
yerine kimseyi koyamıyorum kimse senin gibi deil bitanem ben seni istiyorum sen yoksun bi türlü sana ulaşamıorum olmuyo bitanem bu can sensiz yapamıyor seni çok özlüyorummm ne gece nede gündüzün tadı war olmuyo bitanem sensiz olmuyo artık ne çok sewmişim seni seni kaybedince anladım gitme diyemedim sana şimdi gel diyorum ama ne fayda nolur bitanem artık olmuyo gellll SeNi ÇoK SeViYoRuM... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:45 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.