![]() |
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın.
Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya "Konuş konuş konuş" derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken |
Gözlerin yakıyo kalbimi,sözlerin hiç bişey!
Güzelliğin yakıyo kalbimi,davranışın hiç bişey! Senden beklemedim olumlu bişey! Yapma böyle ne olur zorlaştırma dahada! Aşkım diyemiyorum sana, artık yoruldum yeter! Suçum sevmekse cezama razıyım... Zaten sensizliktir en büyük ceza bana! Omuyo...Çok düşündüm sensiz olmuyo bu yalan dünya! Kimse bakmasın istedim gözlerine... Sadece ben olsaydım gözlerinin içine bakan! *******i uyuyamıyorum hep seni düşünüyorum! Hişbirşey yakmadı kalbimi senden |
KıyMeT ßiLméYén KaLßé SévGim HaRaM,YoLuNu ßéKLéYip GéLméYéNé
YazıKLaR,SévDim DéyiPTé aLDaTaNa LanéT,ßéNi SonSuzA KaDaR SévéNé ßu CaNım KuRßan oLSun... SİZ BİR SÖZ YAZARSINIZ BUNU 10 KİŞİ BEĞENİR AMA BEN BİR SÖZ YAZARIM KLASİK OLUR... |
Canım sendin ..
Yarınım günüm... Sensiz kırıldı kanadım kolum.. Mevsim hazan, yoksun yanımda.. Bulutlarla yağar hüzün.. Dayanmak zor.. Hatıralarla baş başayım.. Ağır yüküm.. Sensiz olamam hayır !! hayır!! Neolur yapma CANIM!! Bu nasıl acı avaz avaz .. Gönlüm yasta bu gün... (sunay) |
bir gün gelir aşk seni de bulur.
bakarsın seversin haklısında! ama bir gün gelir senin aşkın toz olur! o seni sevmiyordur. ama ümidini kaybetmeden söylemelisin! bir kez sorarsın: SEVİYOR MUSUN BENİ? |
yılıdzlara bakarmısın *******i
ve sayarmısın kayıp gidenleri insan sayısınca yıldız varmış insan ölünce yıldızıda kayarmış sen bir yıldız tut o ben olayım sen şarkılar söyle ben parlayayım ve bir gece yıldızın kayarsa ağlama şarkına devam et... |
Her zaman her yerde,
Seni sevdim ben her zaman, Daha çok seveceğim. Sevgim hiç bitmeyecek, Çünkü bizim aşkımız hiç sönmeyecek... lincoln_nonda |
seni sensiz yaşayalı 68 gün olmuş.
şimdi dualarım var gökyüzüne ulaşan, birde duygularım. senin olmadıgın bu şehre mahkumum bugün dogum günümü sensiz kutladım. bekledim sevdigim ararsın diye... ne çok güneş sensiz dogdu ne çok gece sensiz geldi. seni bekledim umutsuzca gelmedin birtanem günler boyunca. unutma her kopuş bir doguş demektir. dünya döndükçe sen varoldukça ben yanlızca seni sevecegim...... |
En Yakin Denİz Kenarina Atiyorum
Kendİmİ Her Dalga Halİme ÜzgÜn Her Dudakta Bana TebessÜm Ne Vardi Ah Ne Vardi Şu Kaldirimda Resmİn Olsaydi EĞİlİp Öperken Ben GÖrenler Varsin Dİlenİyor Sansaydi |
Arada Bİ AŞik Olmali İnsan
Ruhundakİ EskİmİŞlİĞİ Atabİlmelİ Uyanip AĞir Yorganini Aralarken, Onu BulacaĞini Umut Etmelİ. Ama Her Yenİ Sabaha; Nefrette Duyabİlmelİ İnsan Bİr Umudun DİĞerİneyikiliŞina KÜfredebİlmelİ Bazende VazgeÇebİlmelİ OnsuzluĞa. VazgeÇenlerden Olmayasin Sen Kara SaÇlarin Senİ DİĞerlerİnden Farkli Kilsin. SevdİĞİnİn GÖzÜne Çarpsin Senİ Ben Senİnİm Dİyebİlsİn........ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.