![]() |
seni tanımak,
yarınlarımı tanımak olsa gerek. ve kaygı duymamalı insan yarınlarından. uzanırken ellerine,ellerimle korkmamalı bir öksüz gibi. sen yarınımsın, yanlızlığım değil. sana hapis olmak gerek, sen tutuklumsun. |
seni defterime deyil
agaca tahtaya duvara deyil oraya buraya şuraya deyil seni yakın tarihe yazdım **************** kar yagmur yagdı üşümedim seller akdı arab kızı camdan bakdı üşümedim çamur oldu toz oludu fırtına oldu gözlerim hasretinden kurudu senden vaz geçmedim ???????????*********** senle vaar olan bu yürek sen vaar oldukca bu aşk bitmeyecek dünle beni mühür gözlüm ya senle olacak ya senle olacak |
Umrumda deıl dünya
Her ne kadar bu insanlar senı kırsada, Sen takma ya kafaya! Yasıyor ruhunla bedenın Carpıyor her heyecanda kalbın Bir gün o carpan duracak İşte seni kıran insanlar, Hep orda senınle kalacak Daima kalbınden sılınmeyecek O carpan durunca, Sanma kı beynın yasayacak Ama ahırette de en güzel anıları, O hatırlayacak... Yaptıgımız kötülükler, Tek tek sınanacak... İnsanlar kırdıkları kalplerı İşte o an hatırlayacak!!! |
Acı tatlı gercekler
Yesıl kurdelelı perdeler... İki damla yas gözdeler Göz yaslarım, En acı sözdeler... Tasıyor denız Bu sefer fazla yas akacak Bir blsenız... Bırakın damlalar yazımıda alıp götürsün İzin verırsenız.. Yine de acılarımı dındıremezsınız. Göz yaslarım benım pesımdeler Denız zaten dolu, Bilmem ki benden ne isterler. Soguk bir sonbahar, Çıplak kalmak istemz agaclar... İstemez yapraklarnı sacar Ama ilkbahar gelıryerıne yenılerını acar. Göz yaslarım diner bir gün, Anc |
zaman gece yarısı yine seni düşünüyorum
ıslak gözlerim camda belki gelir diyorum hani bir şarkımız varya onu söylüyorum ölesiye sevmştim unutamıyorummm |
sesini duysam yeter sanırdım
ama yetmedi konuşmak istedim seni görsem yeter sanırdım ama yetmedi dokunmak istedim sussanda olur sanırdım olmadı konuşmanı istedim varlığını bilmek yeter sanırdım yetmedi hissetmek istedim sonunda söyledim sevdiğimi bilsin yeter sandım yetmedi 'belki sever' dedim ama o sevmedi 'seviyorum'deyip kandırıldım |
Hayat bir yaprak
Bir gün solacak En güzel hatıralar Mazide kalacak Sende unutacaksın beni Herkes gibi Eğer yıllar sona okursan bu mektubu Sararmış yapraklardan hatırlarsın beni bunu ben sevgilime yazmıştım ismi Cemre Türküler TÜGENGÜN |
Yalniz Ne Kadar Aci Olsa Gerek
Koskoca BoŞlukta Bİr BaŞina Kalmak Hayat İnsanlar İÇİn Ne Kadar BoŞ Olsa Gerek SevdİĞİ Yaninda Olmayinca GerÇİ SevdİĞİ Yaninda Olupta Ona Dokunamamak Simsiki Sarilipta Koklayamamak Hepsİnden Aci Olsa Gerek İŞte Ben Öyleyİm Yanindayim Ama Yokum |
sana yazmak isterim,
ömre değer herşeyi. ilk uzanışı bu ellerinin ellerime, temas,sız merhaba,sı. kaybolup gitmek şiirlerimizde, dalmak. çıkarmak içimizdeki doğruluğu, ve payını vermek. anlayıştan yana, dostluğun. seni tanımak güzel olur,hoş olur. bir mum daha yanar yürekte, yanan mayhoş olur, SANA SEVGİLERİMLE ATİ |
sewiyorum işte ne diyecen geliyorum işte sana yine eğer gelmemi
istemiyorsan:gözlerimi dağlaman gerekir :!senle konuşmammı istemiyorsan dilimi kesmen gerekiyor:!yanına gelmemi istemiyorsan ayaklarımı kırman lazım be guzelim işte ben buyum sewerim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.