![]() |
Unut Benİ UnuttuĞum Gİbİ Senİ
Bİtİr HerŞeyİ Benİ BİtİrdİĞİn Gİbİ Yak Bu Şehrİ TÜm YaŞadiklarimiz Gİbİ Sİl Ezberİnden Şarkimizi Unut TÜm Olanlari Artik Yokum Senİn İÇİn Dİrİ Dİrİ Gİrdİm TopraĞa Attin Üzerİme Topraklari Acimadan GÖmdÜn Benİ Son Bİkez Bİle DÖnÜp Bakmadin Ardina Sende Haklisin Ardinda Ne Varkİ… Hepsİnİ Yakip Gİttİn O Yanginda Benİde Yaktin Sen En İyİsİ Unut Artik Benİ UnuttuĞum Gİbİ Senİ Yenİ AŞklar Bul Kendİne Ben Yokum Artik DÜnyanda Benİ GÖmdÜĞÜn |
geriye dönmek istersin
yeniden başlamak ama zor gelir her defasında gururun önüne geçer sana gel diyemem sana sew diyemem... her defasında seni sewmiyorum dersin ama hep yalandır ne senden bana hayır war nede benden sana haydi yoluna dersin inanırlar... oysaki hala dönmesini istersin sewersin deli gibi istersin... çok özlersin ama o yine yoktur anlamaz seni anlamak istemez gururunu yıkmanı ister ZOR GELİR SENSİZ YAŞAMAK.... |
RÜzgar Çikti Yİne
Matemlİ Bİr Sonbahar GÜnÜndeyİm İsmİnİ KazidiĞim AĞacin Altindayim Oturuyotum Hava SoĞuk Ama Umrunda DeĞİl ÜŞÜmÜyorum Üzerİmde Bana AldiĞin Kazak GÖzlerİm Yolda Senİ Beklİyorum Şİmdİ Benİ GÖrsen Kizardin SoĞukta Oturuyorum Dİye. BİgÜn Hatirlarmisin Bİlmem Sana SÜprÜz Yapmak İstemİŞtİm Kar YaĞmiŞti Ve Ben Evİnİzİn ÖnÜne Bİ Kardan Adam YapmiŞtim GÖrÜnce Çok SevİnmİŞtİn Takİ Hasta OlduĞumu Duyana Kadar. Bana KizmiŞtin Daha Bunun Gİbİ YaŞadiĞiiz BİÇok Şeyİ DÜ |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Günah olmayacak kadar mahsum
Köle olmayacak kadar özgür Ulaşılmayacak kadar derin Unutulmayacak kadar yakın Seninle yaşanacak kadar özeldir Sen gözlerimde ateş Damarlarımda kansın Bırak bu deli gönlüm Izdıraptan yansın Sahipsiz yüreğimde Tükenmeyen imansın Sevmek en kutsal duygu SEVMEYENLER UTANSIN |
yaşamın son çizgisinde
bir güneş gibi doğdun hayallerimin bittiği an bir umut oldun gecenin karanlığı boğmuyor artık beni güneşin sıcaklığına alıştık bir kere doymuyor sevgiye sormuyor nefreti kederler varken hayat yokmuş gibiydi hayat seninle başladı gülüm sürgülü hayatıma bir anahtar bir mutluluk oldun rüyalarımda bile sen her yere baksam sen deli oldum aşkından göremedim bugün seni nerdesin bak yine gece oluyor yanımda değilsin gecenin soğuk rüzgarı alıp sürüyor |
her gece sessiz
her atılan çığlıklar kayboluyor gecenin karanlığında savruluyor hayaller, mutluluklar tek bir tane sağlam kalmayıncaya dek gecenin karanlığı örtüyor ayıpları, günahları kim biliyor derlerse bunları beni gösterin ben her gece yolumu aydınlatarak giderim gecenin karanlığı beni aşk körü yapmaması için , |
İn cold life
I would lıke to be sun at the end of each hope I would lıke to be sun in this life that everybody cry I wanted to smile for all cring weeping child I would like to be sun |
GÖzlerİne BaktikÇa,
AĞlasada GÖzlerİm. AĞlamak İÇİnde Olsa, G Ö Z L E R İ N İ Ö Z L E D İ M ... |
Kirliydi artık yaşam
Yaşadıklarımız kirliydi Artık o tertemiz aşkımız yoktu Siyahtı dünya Beyaz olması bidaha imkansızdı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.