![]() |
ey yalnızlık!
neden neden herkesi ağlatan, üzensin neden hep üzmeyi seçersin işte yine üzdün beni, ağlattın özlettin onu ey yalnızlık! neden yaparsın bunu neden ağlatırsın bıkmadın mı sıkılmadın mı ağlatmaktan ey yalnızlık! işte her zaman yaptığını yapıyosun yine doyamadan ona aldın elimden. ey yalnızlık!..... |
******* çöker üstüme sensiz
ellerim titrer benliğimden habersiz öylesine yalnızım öylesine kimsesiz ******* hep böyle sensiz ve sessiz.. kararır gözlerim kimseyi görmez olur, buz keser yüreğim kimseyi sevmez olur, herkes gider dünyamdan,herkes el olur, ******* hep böyle sensiz ve sessiz... kül olur her gece yakarım gemileri, bir derdim biter başlar yenileri, pervahsız halimi görmez kimileri, ******* hep böyle sensiz ve sessiz... kırılır gururum böyle inciniverir, bazen burkulu |
Ayrılık bomboş zifiri bir karanlık
Sevda yürekte bir tutsak , Azad etsende beni Kendi kendini hapsetmiş yürek oraya Ne anahtar var o kilitleri açabilecek, Ne de bir güç Zincirleri kopartıp dışarı çıkabilecek Ayrılık;o soğuk,korkunç,kara toprağa girmek gibi birşey... Denizlerin mavi değil,siyah olması gibi birşey Dünya'nın durması demek ayrılık Saatlerin,dakikaların uzun yıllar sürmesi gibi birşey Sensizlik yağmurlar yağdırmak değil gözlerimden Kan damlalarının akması gibi birşey |
aşk nedir bilir misin sen yalancı?
her gece kan kırmızı gözyaşı dökmeyi bilir misin? eline hiç birşey geçmez belki ama için rahatlayana kadar ağlarsın! her gece dualar edersin gelecege dair! olmayacak hayaller kurarsın, gerçek olsun istediğin hayaller... sonra acı bir tokat gibi yüzüne vurur gerçekler! umudun kırılır,ruhun incinir... yüreğin yanar belki ama yinede o buz gibi odada yatağına büzülür yine tekrarlarsın aşkını.. uyumak zor uyanmak kolaydır artık! ruhun karmakarışık bir ha |
sensizlik bu kadar zor muydu?
yüreğime düşen ateş mi yoksa kor muydu? bilmiyorum için acıyor muydu? göremedim ki gözlerini elveda derken... yüreğimde bin acı bin keder, bilmem ki bu yüzüm nasıl güler? sanmaki bendeki bu umut biter, göremedim ki gözlerini elveda derken... hasret dene şey meğer ne acıymış, insan küçücük bir umutla da yaşarmış, demek ki aşkımız buraya kadarmış, göremedimki gözlerini elveda derken... hatırlar mısın ''GÜLÜM'' derdin severken, |
Belki susmam gerek söylememem
Kendime bile söyleyemediğim sözleri Unutmalıyım biliyorum ama nasıl Seni mi,unutmak daha kolay olur Yoksa aldatılışımı... Ne senden vazgeçebildim sevdiğim Ne kendimden her gece dua ederken Allah'ıma kurtarsın beni bu acılardan diye bir sana söyleyemedim yüreğime kattığın acıyı boğazımda takılıp kalan düğümü , Akamayan kan kırmızısı gözyaşımı SEVDİĞİM...! |
sesine dünyaları yıkar,
uğruna güneşi tekrar yakardım sen isteseydin... ama sen ne yaptın? seven kalbimi ateşe attın, yüreğimi hasretinle yaktın, koynuma yalnıslığı sardın... istersen şimdi kendini en yüksek tepeden at! üzgünüm sevgilim uzakta kaldı artık vuslat... |
bilmiyorum bu sevdanın adını hast-ret mi koysam yoksa vuslat mı?
sevdiğim bana bu yaptığın söyle hak mı? be vicdansız sende hiç insaf yok mu? seninde bir sevda borcun olsun... hep sevdim ben bir sevenim olmadı, bekledim ama bir mutlu günüm olmadı, sevdim olmadı, yandım olmadı, seninde bir sevda borcun olsun... kim bakıyor o kahrolası yeşil gözlerine? kimin elleri değiyor o pamuk ellerine? ben bırakmışım kendimi bu sevda yellerine, seninde bir sevda borcun olsun!!! ''gün ge |
seni aramıyorum artık gülen gözlerde,
ne kara *******de nede tatlı dillerde, toz duman ettin beni koydun peşinde, mecburum unutmaya çaresizlik içinde. seni düşünmüyorum artık sildim dünyamdan, görmek istemiyorum çık git rüyalarımdan! midemi bulandıran iğrenç yalanlarından, mecburum kurtulmaya çaresizlik içinde. düşündüğümde maziyi yüreğim acıyor, geçmişteki anılar bana kan ağlatıyor, aklıma geldikçe mazim cigerim yanıyor, mecburum unutmaya çaresizlik içinde. çok zor olsada alı |
Eskİden GÜlerdİ Benİm YÜzÜm,
Şİmdİ YÜreĞİm Doldu HÜzÜn, Yollarda Kaldi İkİ GÖzÜm Gelmeyeceksen Bİleyİm... Kİmsenİn Elİne DeĞmez Elİm, Kİmseye Bakmaz Şu GÖzlerİm, Aylar Var Yolunu GÖlerİm, Gelmeyeceksen Bİleyİm... Bİr Sen Varsin SevdİĞİm, Canimdan Can BİldİĞİm, ÖmrÜmÜ Yoluna SerdİĞİm, Sevmeyeceksen Bİleyİm... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.