![]() |
Ben Her Şeye İnat Sadece Seni Sevdim.
Hiç Kimseye Aldırmadan, Bir Çıkar Kolkamadan... Tüm Karanlıklara İnat Asla Vazgeçmedim, Doğan Her Günün Sabahında; Bir Kez Daha, Bir Kez Daha Sevdim Seni. Ben Sadece Sevdim Seni... Bir Tebessümünü, Sıcacık Nefesini, Masum Bakışını, Bana Kaş Çatışını Bile Sevdim... *******ime Yıldız Misali Düşen Gözlerini, Her Defasında Sevgiler Sunan, Sözlerini, En Güzeli Senin Yüreğini Sevdim Ben... Her Şeye İnat Sadece Seni Sevdim Ben!.. Sadece Seni... SE |
kavuşmak ölümse .
hasretin zulüm, elbet kavuşuruz, bekle be gülüm. teki sana aittir ... kanayan şu gönlüm , ben yolumu çizdim ya sen ,,, yada ölüm... |
Aşkımızın sémbolü
Duvardaki son résmin Unutmak imkansız Unutulmak ayrı bir duygu Résminé bakıp avundukça Sénin yokuluğun hançér gibi Yüréğimi dağlıyor Mazidé kalan son hatıra Sénin o gözlerin var ya İsyanım doruklarda Bırakıp gidişin var ya Bir yolunu bulup Hérséyi haykırsan ya |
Acılarla dolu bir hayat
Ufuklara yelken açmış Denizlerin ortasında Fırtınaya bırakmış Yalnızlar rıhtımında Kimler var, kimler yok ki Sevgililer buluşuyor Belki acı, belki tatlı |
Kalbimden vuruldum yaralıyım
Bilmem deli bilmem divaneyim Senin aşkın yaktı beni Esmer güzeli sevdiğim Bu aşk çıkmazsa sevgiye Sersefil olurum ölesiye Düşümde bile göremedim seni Allah ayırmasın sevdiğim Yollarına güller döksem Yaban çiçekleri dersem Bu aşkın sonu hüsran olmasın Narin ellerine buse kondursam Tatlı yanaklarını okşasam Kucağında uyuyup kalsam Bir daha uyanmasam |
bak deniz kenarındayım yine
çekiyorum havayı ciğerlarime sen yoksun ne fayada bu kalabe acıyor yüreğim seninle birlikte ağlıyorum bak siliyorum göz yaşlarımı mendille belki tama hissdemesemde seni gözlerin kazınmış bir kere beynime istediğin kadar anlar dinlemiyor işte senin o saf düşüncelerinle bak çekiyorum havayı ciğerime aklıma senin geliceğini bile bile bir anı gibi kalıcak yüreğimle unutmaya çalışıcam büyük bir kederle |
Gİdeceksen EĞer Durma Gİt
Ardina DÖnÜp Bakma Ne Olur Saniyorsun DÜnya Mi Durur Sankİ DÖnmezmİ Bİr Daha Sen Gİt Bende Gİtmek İstİyordum Zaten Her Gece Nİyetlenİp Sabahinda ÜzÜlÜrsÜn Dİye SÖyleyemİyordum Ama Madem Kİ Gİtmek İstİyorsun Gİt Kendİne İyİ Bak Ara Sira UĞra GeÇmİŞİ Hatirlayip GÜlelİm Beraberce Belkİ Benden Daha İyİsİnİ Bulursun Seversİn Yİne Zaten Sana AŞklarin En GÜzelİ YakiŞir Desem De Gİtme Sevgİlİm Benİ Birakip Gİtme Ne Yaparim Ben Sensİz SoĞuk KiŞ *******İnde |
seni sana bırakıyorum ve ben gidiyorum
bir daha görüşmemek üzere sanmam ama belki ağlayacaksın ama sen ağladıkça ben uzaklaşacam sen beni hiç anlamadın ki hep kendinden bahsettin şimdimi anlayacaksın beni hayır gene kendini savunacaksın seni sevdim delicesine ama sen ne dedin ben bula bula bir deliyemi kaldım yine hançeri batırdın yüreğime orda ama seni sevmekten vazgeçmedim geçmemde gidiyorum gidiyorum çünkü seni unutamıyorum gidiyorum çünkü kalbimden atamıyorum çıkmıyor |
dava:bir aşk hikayesi
davacı:yalnızlık davalı:ayrılık şahit:yeminler suçlu:sevgilim ceza: SONSUZA DEK SEVECEĞİM(aşkım) |
En güzel anlarımı gecirdigim
yanında kendimden gectiğim yasadıgımı hissettiğim biricik askımsın dagın zirvesindeki el degmemiş cicek gibi saf melekler kadar masum kalbime taht kuran biricik askımsın seni cok seviyorum sen benim herseyimsin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:06 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.