![]() |
uçan kuştan
sürünen böcekten sarı çiçekten ela gözden bal dudaktan seni kıskanırım GÜLÜM kendim kadar kanım kadar vatanım kadar bayrağım kadar canım kadar seni seviyorum GÜLÜM güzel vatan türkiye güzel şehir erzurum bu temiz kalp bu güzel can bu dadaş barış seni özlüyor GÜLÜM... |
yıl 2007
kasımın 19u bir güzel girdi hyatıma işte o güzel benim gülüm oldu ne bilirdim gülümün birgün solacağını ne bilirdim gülümün birgün terkedeceğini ne bilirdim gülümün hergün beni öldüreceğini ne bilirdim gülümün beni sevmeyeceğini ne bilirdim beni ölüme mahkum edeceğini ne bilirdim söyle: ne bilirdim!!! sen bana canlı canlı ölümü yaşattın sen bana özlemi yaşattın sen bana ayrılığı yaşattın sen bana sensizliği yaşattın. sen beni aşktan sen beni sevgiden sen beni |
peNcerenin dibİnde sensiz tek basıma oturuyorum
usuLca yagan karı seyrediyorum seninle Gecen anlarımızı düşÜNüyorum gözlerim doluyor uzaklara dalıyorUM senin oldugun uzaklara düşünceler bırakmıyo peşimi sensiz gecen her dakikama acıyorum yasanmamıs sayıyorum cunku hepsi bos,anlamsız gel askım yanıma yine gel gönlüme bu kalp seni bekliyor bu can senin için atıyor seni cok ozledim BİTANEM |
Bİr Irmak Kenarinda Meskenİm Olsa,
DÜnyada Yalniz Bu Canim Kalsa, GÖzÜmÜn YaŞi Sular Olsa ÇaĞlasa, İnankİ Bİrtanem Unutmam Senİ,,, GÜnlerİm Ay Aylarim Yil Olsada, KulaĞim SaĞir GÖzÜm KÖr Olsada, Şu Garİp GÖnlÜm HİÇranla Dolsada, İnankİ Bİrtanem Unutmam Senİ,,, Unutmamm!!!!!!! |
şarkım şiirim gazelim. kaderden kaçış yok
ağlama be güzelim. yürekli ol eğilme,sakın boynunu bükme. sil artık yaşları hainleri affetme... insanlar çok vefasız koyver gitsin herkesi, aşkı sevdayı ihaneti,unut gitsin herşeyi. incinme üzülme sen,köprüleri at gitsin. boşver de dünyaya,anıları yak gitsin. dön yüzünü hayata,bırak biterse bitsin... |
ana seni cok özledim sen, düşündükçe gözyaşlarım dinmek bilmedi
yoklugun beni deli etti deli sendin benim içimdeki gerçek olan sevgi içimdeki aşk nedir ki şimdi gittin yanımdan sıram gelmişti kader diye çizilmişti yaşam kitabında yalan dünyada kaldım tek başına ana devir degişmiş yalanlar dogrulrı geçmiş ikiyüzlü köoekler seni arkadaş diye sayıp gercek yüzlerini saklayıp milleti arkasından vuralarla kaldım tek kalbim desin hepyek |
gül kokulu teninde
bahar taşırsın evimde açan çiçek günaydın seninle doğar sabahım pencereme menekşem mutlulukla gelen güne günaydın geride akşam yorgunlukları ateşe doymuş gece duşta ıslak ten temizlikle gelen gül,e günaydın ilk öpüşleri sabahın ilk sıcaklığı şefkati avuçlarımda şaçlarının gözlerime bakan gözlerine günaydın ilk cümlesi dudaklarının ilk öpüşü dudaklarında biten cümleye günaydın |
babam...sevgili babam. baba güçtü baba
kuvvetti... böyle sanmıştım küçücük dünyamda... aşınmaz yıkılmaz koca bir dağdı baba... dizinde yatarsın omzunda ağlarsın... gözümün bebeği evimin direği babam... tökezler sendeler hatta yıkılırsın. düştüğünde karanlıklara,battığında kör kuyulara, sana uzanan bir eldir baba, |
tanrının verdiği rolde ikimiz de yanıldık.ben kadındım sen erkek
nedense ters oynadık.erkek sever ezdirmez nadide çiçeğini.kadın ise bir güldür şefkattir beklediği...sevdiğinden isterde çaresiz boyun büker.sevgi saygı arzular görmezse daldan düşer...sen benim aşk bahçemde en nadide çiçektin.öptüm sevdim kokladım benim için tektin...kimseler bilmesinde gülüme göz değmesin.ben solmaya razıyım yeterki o üzülmesin.koklarken bile içim hep ürperirdi.incitmekten korkardım yoksa bir gün giderdi...her sa |
Elimde kırmızı güller gönlümde sevdim
Umutlarla sarmaş dolaş sana geldim Kollarında tükensin diye bütün ömrüm Tertemiz duygularımla sana geldim Ben sana herşeyimi vereyim diye Yüz cevirip sensiz olan tüm sevgiye Ugrunda gün gelir öl dersin diye Yoluna başımı koydumda geldim Aşkının ateşin de yakıp gönlümü Seninle tüketmek için kalan ömrümü Bir tutarak tüm derdin ile derdimi Ebedi aşkı gönlüme koydumda geldim Bütün kapılarını kapat diye üstüme Razı olup gönlünde muhepbet hapsin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.