![]() |
mevsimi değildi aslında ayrıldık işte
hani hazan olsa mevsim kış olsa yapraklar sararmış olsa tamamda ayrılığımız vakitsizdi bizim hem sen yandın hem de ben yandım sevdiğim kimse düşünmemişti hazırlanmayan senaryo işte ani bir dalgınlık zamansız öfke bizimkisi sevdiğim sende inat ben bu kıskançlık biz zaten bir araya gelemezdik de hayal kurduk umut ettik aslında sevdamız yakmıyor bizi bizi yakan hayal ve umutlarımız oldu mevsimsiz istedin ayrılığı sevdiğim |
tüm ışıkları söndürdüm bu gece
hayat hikayemin son satırındayım bekliyorum ne beklediğimi bilmeden ne gelecek neler yaşayacağım tahmin etmeden bu gece hayat sahnesinin tüm ışıklarını söndürdüm ağlıyorum sessizce neye ağladığımı bilmeden biri var biliyorum sıcak bakışlı dokunuşunda hayat veren ama o gelecek mi bilmiyorum son anını yasıyor umutlarım ve son perdesi bu hayatımın gelenler gelir gelmeyene sözümüz olmaz bu hayat yolunu yalnızda bitire bilirim.. ......... |
Hatırlıyor musun hani mavide buluşmuştuk
Sabahın ilk ışığına kadar mavilerde kalmıştık Sen başlatmıştın ilk fırça darbesini maviye bulayarak Yazmıştın sağına soluna Mavi Ölüm diye Ölmeyecek yaşayacaksın demiştin Sen olmasan da ben hep seninleyim derdin Korkardın bırakıp giderim diye ağlardın Yazardın tabandan aşağı Mavi Ölüm diye..Yok yok ! derdin bensiz sen yok der dururdun Sokulurdun üşüdükçe göğsüme sarılırdın Sımsıkı sarardın kaçacakmışım gibi kollarınla |
Kalsın mı hayaller bende ?
Bedenim ruhsuz mu gezsin ? Kanlar mı aksın göz yaşı yerine? Sana mı tapılsın tanrı diye ? Hayat sen mi kalsın ? Yosun mu tutsun ellerim ? Solsun mu güller ? Kırış kırış mı olsun ten ? Sussun mu dil ? Hazırlansın mı kefen ? Sevdalar sahipsiz mi kalsın ? Kuraklaşsın mı umutlar ? Yavrumuz yetim mi olsun ? Hasretimiz kimsesiz mi dursun ? Evimiz olmasın mı ? Nikahımız kıyılmasın mı ?Yüzüklerimiz pas mı tutsu |
Al dedin verdin gönlüme zehri
Bedenime yükledin bilinmez derdi Canı illet kıldın hep ah çektirdin Her gece kefenle uyutup gittin Sabaha çıkmayacağım ciğerin yansın Ziham-ı kazaya siper eyledin Ömrümü ömrüne heba eyledin Bir seviyorum dedin köle eyledin Sevinçlerimi tutsağın edipte gittin Sensiz yanıyorum ciğerin yansın.. |
Dilimde hüzzam bestem
Mevsim son bahar Yaş yirmi/üç/e yirmi/dört gün kaldı Sözler eskici sandalında Duygular çoraklaşmış Eller kenetlenmiş yüreğimin diline Boğazım düğüm düğüm Kenetlenen sevdam gibi İliklerime kadar sevdalıyım Saçıma aklar mı düşmüş Düş müydü yaşadıklarım Sayıkladıklarım umut ettiklerim Yokluğunu yaşıyorum mutlulukların Sevinçlerin yasaklı sahibi gibiyim Her sevinç benden uzak Yaş yirmi/üç/e yirmi/dört gün kaldı Sakalım karış karış inmekte Saçım |
Bu şiir sana sevgilim
Dudağına dokunmaya kıymazdım Elini tutsam yanar mıyım diyordum Ya bir defa olsa göz göze gelsek O zaman kıyamet mi kapar diyordum Susardım karşıma geçince Elimde olmadan susardım kendime Baharın çocuğu olmuştuk Güllerin diğer adıydı sevdamız Kanayan yaramızdı Yasaktı belki ondan ayrıldık..Ama sevgili şunu bilki imkansız değildik Biz kendimizi imkansız kıldık Uzak durduk bir birimizden Ben seni her nesneye anlattım sen sadece yüreğine Ben seni her ne |
Bu gün günlerden yirmi üç/şubat/cumartesi
Sevdanın olmadığı gün bu gün işte Sevdalım helalim maralım belalım Gel, gel işte! gel bana delalım Ben sensiz bir zerreyim Düşsem yalnız kalsam kaybolur giderim Koyma beni burada bir başıma Yalnızlığa yenilir mecnun olurum Sana susmayan dilimle lal olur dururum Koyma beni bir başıma Sensizken heba olur Kalbim taşlanır yezid olurum İsyan eder dağı taşı delerim..Kerem olur yanarım Anka misali külümden var olurum |
İşte başardın sonunda
Kırdın yüreğimi Sızım oldun kalem tarumar Yazmıyor artık Yiğitliğidir sevdanın bu gidiş Son değil bu kaçış Kimler kaçıp gitti kim bilir Susanlar ne çok Her şairin mutlak yazacağı bir duygusu olur Bende duygu kalmadı Öyle yaktın ki … Öyle yaktın yüreğimi Öyle incittin Kalemim kırıldı Yürek tarumar..Başımda ölüm havası Ölmeye niyetli olmayan bir ben değilim bilirim Ölmemek için gidiyorum Gömüyorum her hayali |
Hasretin adı Yalın
Acısı ölüm Gözleri gece mavisi Tuzaklardan çıka kaldık Çığlıklarımız halaylara maruz Sesimiz sevdamız Gönlümüz yanar dağ Alev üzerine alevler gördü Tahıl ambara değil be gülüm Bu yürük sevda ambarı Neçe sevdaya ev sahipliği yaptı Neçe göz yaşı Neçe yangınlar gördü Hasretin adı Yalın Acısı yaşam Gözleri deniz mavisi İhanetlere maruz kaldık Kederimize halay diyenler var Sözümüz sevdamız Dilimizle sevmedik ki Dilde bitti diyelim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.