![]() |
Çok uzaklarda bir kentte
Çıkmazlardayım işte Her şey silinmiş aklımdan Bir sen kalmışsın aklımda Senin o gülen gözlerin Sevgi dolu sesin kalmış Senden geçmişi unutup Eylül de çıkıp gelsen Habersiz ,telaşsız, aniden Çıksan karşıma Hiç konuşmasan Sadece gülüşünü ve o güzel gözlerini Getirsen bana |
Her satırı
Mendireğe dizili karabataklara benzeyen Bir mektup bırakarak balıkçı koyundan sisler icinde uzaklaşan kayık gibi bir sabah usulca ayrıldın koynumdan Bütün yolcularını Boğaz köprüsünün çaldıgı Araba vapurunun boş seferleri gibi yanlızca rüzgâr gezinir sensiz yüreğimde Durgun bir sudur aslında deniz ki çocukların acemi oltalarını denedikleri kuytu bir iskelenin tahtaları altına yazdıgım ayrılık siirini okudukca dalgalanır... |
Bu gece en hüzünlü şiirleri yazabilirim
Şöyle diyebilirim: ''Gece yıldızlardaydı Ve yıldızlar,maviydi,uzaklarda üşürler'' Gökte gece yelinin söylediği türküler Bu gece en hüzünlü şiirleri yazabilirim Hem sevdim,hem sevildim, ya da o böyle söyler Bu gece gibi miydi kucağıma aldığım Öptüm onu öptüm de üstümde sonsuz gökler Hem sevdim, hem sevildim, ya da ben böyle derim Sevmeden durulmayan iri, durgun bakışlı gözler Bu gece en hüzünlü şiirleri yazabilirim Duymak yitirdiğimi, |
Yokluğunu yazıyorum olmadığın her yere
Sensizlik körelmiş bir bıçak Saplanıyor kalbime her gece, Karanlık bir umuttu benimkisi Yapayalnız bir avuntu... Senin gülüşün Senin ağlayışın, Senin olmayışına tutsağım ben şimdi. Gerisi ayrıntı Gerisi olmayacak... Ben seni yazdım şair oldum Sen şiir oldun Ben unutuldum... Sessizliğin çığlık oluyor yalnızlığıma Kalabalıklaşıyorum her gece Her gece bahane arıyorum başka bir avuntuya Son demlerinde sevdam yine, Ben dağıl |
Madem gidiyorsun bura son durak
Ne adres, ne mektup, ne resim bırak Kendinden bir parça bir cisim bırak Saçından birkaç tel ver de öyle git Ardımdan bir damla yaş dökeceksen Adımı andıkça ah çekeceksen Kabrime bir gonca gül dikeceksen Ne olur yaşatma vur da öyle git Hem yıllarca oyna gönül sahnemde Hem perdeyi kapat en mutlu demde Sitem oklarına hedef sinemde Açtığın yarayı sar da öyle git Pişmanlık duyar da dönersen geri Gel de gör aşkından kalan eseri Seyret ateşinin düşt |
karanlık sokaktayım yürüyorum sensiz sessizliğe seviyorum senden
habersiz seni özlüyorum seni yanımda olsanda gidiyorum: hayata dargın mutsuzca kapanır gözlerim damla damla göz yaşlarım akarr giderken sensizliğe seviyorum sen sevmesende |
bir damla gözyaşı,
ve özleminle uyandığım birsabah. önümde kahrolası bir avuç gözyaşı ve gözlerin geldi aklıma deniz parıltısı kadar güzel gözlerinhep gözyaşı ile uyandım sensizliğe hersabah hasretini anlatan bir avuç gözyaşı artık hersabah düşlerin ile kalkıyorum belkide kurtulmak imkansız benim için çünkü hasretin zindanım gözyaşım bonuma vurulan zincir oldu ama yinede ümitsiz değilim sadece tek hayalim var bu zindan dan kurtulup sana yazdığım şiirleri okumak ama inan k |
kalbe acı çektirenler
ruhunun karanlıklarında kaybolanlar aşkı hissedemiyenler sevgiyi bilmeyenler sensiz yaşayamam diyenler Demeye dersin ama istesende istemesende yaşarsın Onsusda´onunlada ama yaşarsın acı çekerekte binlerce kez ölüpte canlansada ama yaşarsın gülüm istemesende sevmesende yaşarsın ... |
Gel unutalım senle her şeyi
Yaşanmamış saysak ne çıkar ki anılardan, Ben bir yağmur olayım sen kır çiçeği Baharı bekleyelim uzak diyarlardan. Gel unutalım senle her şeyi İki damla göz yaşıyla beraber. Kuytu sokaklarda bırakalım sevmeyi Aşk bizden;biz aşktan bihaber... |
Unuturum DemİŞtİm Yaa
SÖzÜmÜ Tutamadim. Öle Bİ Unutmaktİ ÖlÜmden Agir Geldİ Her Defasinda Aldandim Yalniz Kendİmİ Kandirdim Şİmdİ Bİr Tek Dİlegİm Var O GÜl YÜzÜn HİÇ Solmasin Saf Kalbİn Umarim Sana Layik Bİrİnİ Bulur Benİm Olmasanda Mutlulugu Hakedİyorsun Mutluluklar Sevİpte Kavusamadigim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.