![]() |
aşk ne demek bilirmisin sen?
sevgi nedir bilirmisin? acı çekmek sevdiğinden vazgeçmek ne demek bilirmisin sen? nerden bileceksin değil mi? böyle duyguları yaşamadın ki bunu sadece benim gibi yaşayanlar bilir aşk: senin sonsuz gözleride kaybolmam sevgi: senin benim kalbimdeki yerin acı çelmek : senin çekip gidişini izlemek sevdiğinden vazgeçmek: seni içime gömmek demektir söyle bana bunları ben değilde kim bilir?????? |
Acıyı görmek mi istiyorsun?
Gözlerime bak! Dudaklarımda söyleyemediğim sana ait duyguları, Bana her fırsatta bıraktığın yokluğunun acısını fark edeceksin. O zaman anlayacaksın acının sende ne kadar masum durduğunu. Ayrı yetişmiş güllerin birbirine hasreti gibi, Umutla kurudum sensiz. Ve sen hiç gözlerime bakıp beni sevdiğini söyleyemedin. Oysa sırf bu kelime için kurduğum hayallerdi beni hayatta tutan Bir boşluktan içeri girdim her gece Senli düşlerden sensiz karanlıklara |
Ala mendilli kız, ibrişim saçlı kız
Ah solmuş da yaprakların Güneşi sevdayla toplardık Toroslarda Ak bulutları, gül bulutları Gülerdin ışırdın Akdeniz'in köpüklerinde Söylerdin efil efil türküleri Unutamam sıcak şen gülüşlerini |
dünyada 20 melek varsa
10 tanesi uyuyo 9 tanesi oynuyor 15 dakika içinde insanlar birisini seviyor |
gülüm gitme gülüm
sensiz yapamam bu kocaman dünyada |
İsmİnİ GÜneŞe Yazdim.
Her Şafakta Dogsun Dİye. YÜregİnİ YÜregİme Yazdim İÇİn Yandiginda Benİmkİde Yansin Dİye Adini Canima Koydum Sen ÖldÜĞÜnde Ben De ÖleĞİm Dİye AŞkimm |
Senİ Sevİyorum Derken,
Tİtremek Vardir Ya, Hanİ Bal Rengİ GÖzlerİne,bakinca Aglamak Vardir Ya, Hanİ Bİr Kez Elİn Elİme Degİnce, Kalbİmİn Orada Attigini Hİssetmek, Vardir Ya...İŞte Budur Benİm İÇİn AŞkkkkkk....... |
Yine hüzün dolu,sessizlik dolu bir gece
Hüznün en koyusuna çalıyor. Ben elimde sigaram,dumanımda sen, Sen diye çekiyorum hernefesi,yudum yudum sindire sindire, Lanetler okuyup yokluguna, İsyanlarına en asisini gönderiyorum. Kadere,feleğe bitmek bilmeyen *******e Özlemlerin doruklara ulaşmış. Bedenimde her hücrem sen, Sen gözlerim,sen ellerim Sen dudaklarımda kahkaham. Gözlerimdeki yaş,dilimizdeki sitem yine hüzün dolu, SENSİZLİK DOLU BİR GECE............ |
hiç yorulmaktan korkarmısın:?
yanında olduğunda yanında olmadığını düşünmektenn kokarmısın kii:? ben hergün, her saniye, senin yokluğunla savaşmaktann ve senn varlığınla boğuşmaktann zevk mi alıyoruumm sanıyosuun kiii bn bu dünyadann sensizlikteennn ne anlıyoruumm, gökyüzüne bakarkennyanımda senn olmadığını bilmektenn ne kadar üzülüyoruum kii, tuttuğumuz yıldız bize gülümsüyor diyemioruumm sen yoksuunn gözlerinnin içi gülüyor diyemioruum çünküü yoqsuunn sen benimm canımsın diyemiorruumm yok |
Elleri nerde gözleri nerde
Bana verdiği sözleri nerde O gitse bile hala kalbimde Gözlerim sevdiğimi arıyor anne Suskundu giderken söylemedi neden Nereye giderdi ben hayatındayken Özlüyorum şimdi dönermi bilmem Öldürdü beni o sevgiyle yaşarken Giitiğinden beri ******* sabahsız Ah be güzel gözlüm sende çıktın vefasız Bir acı bıraktın kalbimin içinde Gözlerim sevdiğimi arıyor anne |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:10 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.