![]() |
Hasretin Sana Kalsın
Hasretin sana kalsın, unutmayı bana ver Yüreğim hep böyle yalnız kalacaksa eğer. Bitmeyen *******ce kederler senin olsun Gözlerim bomboş yolllara bakacaksa eğer... Mehmet Caner Sümengen |
Hatalarımsın
Hüznün mevsimini yaşıyor bu kalbim Açmadan solmuş güller gibiyim. İçimin denizleri hep alabora olmuş Bunu bilmeden yüzen balıklar gibiyim. Neyi, nasıl, ne zaman yapacağımı bilemedim Beceriksizliklerimden hayat böylesi zor. Seni ne kadar, ne zaman seveceğimi de öğrenemedim Demek ki bu yüzden ayrıyız biz şimdi. Sonsuza dek afolmaz hatalarımsın Kimsenin düzeltemeyeceği yanlışlarımsın Keşke en baştan başlayabilsem aşkına Çocuklar gibi masum çıkabilsem karşına...Keşke... Mehmet Caner Sümengen |
Hayal Kırıklığı
Keşke ile başlayan pişmanlık cümlelerinden Biriktirdiğim acı anılar aşklığımda, Adının büyük harflerle yazılı olduğu O kapkara, bitmek bilmez sayfada Bir hayal kırıklığımsın artık... Mehmet Caner Sümengen |
Hayalete Benzerim
Gülüşün Hayat vermişti İçimdeki ölü çocuğa... Bakışlarında gördüğüm yıldızların Işığı vurmuştu yüreğime... Ellerinin yumuşaklığı Aklımı başımdan almış Her dokunuşumda Neler neler hissetmiştim... Aşık olmuştum belki de Belli vurulmuştum o eşsiz güzelliğine... Bak! Sonunda seni de kaybettim Bu yoksulluklar denizinde. Sen de geçip gittin Ardında bıraktığın Kalbimde ki ayak izlerinle... Şimdi bir hayalete benzerim Unutulan herşey gibi ben de Ansızın silinip biterim... Yolculuklar başlarken Nereye gideceğini bilir insan Ama artık umrumda bile değil Anladım ki dünya yalan... Önceleri sevgiye inancım vardı Aşk adamıydım İşte böyle böyle Değiştim,tanınmaz hale geldim... İçimde ki ölü çocuk hayat bulmuştu ya Can çekişiyor şu anda Ayrılık çok zor ela gözlüm Ahirette bari çık karşıma,eyvallah... ^^Değerli bir zalıma^^ Mehmet Caner Sümengen |
Hayat Bir Bulmaca
Bu hayat bir bulmaca, çöz çöz yine bitmiyor, Zor sorular soruyor, hiçte yardım etmiyor. Eremedim sırrına, bu yaşıma geldim de, Gözlerimin önünden X'ler hala gitmiyor... Mehmet Caner Sümengen |
Haykırışlarım
Yollara düştüm de dur diyen olmadı Yerlere düştüm de kaldıran olmadı Ömrümü tükettim aşka ermek için Haykırışlarıma aldıran olmadı... Mehmet Caner Sümengen |
Ismarlama Şiir
Hey şair! Bana bir şiir ısmarlasana... İçinde mutluluk olsun Gülen bir yüz olsun içinde. Ne! Ismarlayamaz mısın? Bir ömür geçse, yine demi? Peki öyle olsun... Anladım, sen ısmarlayamazsın... Mehmet Caner Sümengen |
Izdırabım Saklı
Izdırabım saklı o gözlerinde İki damla yaşla gider mi sandın? Arkadaşım kallı boş sözlerinde Aklı almaz aşkım biter mi sandın? Güvendiğim dağa karlar yağıyor Sevdan,yüreğimi közde yakıyor Tükenmedi daha kanım akıyor Umut,sabır,inanç yeter mi sandın? Muradına ermiş,bekleyen derviş Siz de benim gibi yılmayın dermiş Ömürlüktür bu iş postu da sermiş Zaman geçer sevgi yiter mi sandın? Sonsuzlukta dahi çıksam karşına Sakın ola sakın dönme şaşkına Tanır mısın sahi Allah aşkına Rab'bim canı,yardan eder mi sandın? ... ^^Askerlik vazifemin başlamasına 5 gün kaldı.ve bu geçen ki şiirime ve bana gösterdiğiniz vefadan dolayı şair dostlarıma son gönül hediyem...Umarım beğenirsiniz.^^ Mehmet Caner Sümengen |
İçimdeki Kavga
Yokluğuna karşı koyuşumun, bu dördüncü ayında Dönsende diyorum, sevinçten dört köşeye dönsem Dördüz çocukta isterdim ama başa çıkamazsın, yorulursun Dörtte bir şansada razıyım, kızımız olsun... Şimdi sesim ulaşabilseydi, o küçücük, narin kulaklarına Önce gülerdin, sonra ağlardın, benim gibi Hatırlardın, ^^kızımız olsun adını Sevgi koyalım^^dediğimiz, o birbirimize ait yaşadığımız günleri Hatırlardın zalım, sende benim gibi... İkimiz, ayrı olsak da, yine biriz Birimiz, acı çekse de, bilirim, ikiyiz... Mehmet Caner Sümengen |
İçimi Acıtan Yalnızlık
Bu içimi acıtan yalnızlık ^^Ayrılmalıyız,aramızdaki herşey bitti^^,dediğin o günden kalma bir alışkanlık. Zaman nasıl da geçmiş,bakıyorum da takvimler tükenmiş Aylar,yıllar çıkın hayatımdan,siz dostum değilmişsiniz Etrafımı kuşatma altına almış,tüm süslü püslü saatler,kırılın,bozulun isterseniz,bundan böyle görüşmeyeceğiz. Yoksun,bu yoksulluğuma bir de parasızlık eklenmiş Seninleyken,çalışır çabalar,cebimi boş komazdım yanında Evlilik düşlerimiz,boşa çıkmasın diye de biriktirirdim,az çok ne varsa Şimdi,para ne fayda,mal neyime İçiyorum,elime geçen üç beş kuruşta içkime Sana şiirler yazdığım odam,artık bir meyhane. Mahallede adım karasevdalıya çıkmış Çoluk çocuk Mecnun Amca diyorlar gördülermi Üzülmüyorda değilim hani bu duruma,bazen sabahlara kadar ağlıyorum Gittiğin o gün dünmüş gibi aklımda Duvarlara çıldırasıya dövünmüş,göz kapaklarım yara olana değin ağlamıştım Bugünümde dünümden farksız Hem sana hem kendime,içip içip ağlıyorum. Çok bekledim dönmeni,dönmeyeceksin biliyorum Yine de,umut rüzgarlarını ardıma alıp hayaller kuruyorum Yanıbaşında duruyor,ellerini tutuyor,sevgine susuyorum Ama bunlar hayal Tam ^^kızımız olsun,adını Sevgi koyalım^^,dediğim an uyanıyorum Yanıbaşında duran,ellerini tutan,sevgine kanan başkası Sen onu sevmelisin,anlıyorum. Bu içimi acıtan yalnızlık Bu anlamsızlık silsilesi dünyasında son bulmayacak Böyle giderse,fazla sürmez,toprağa bulaşacak... Mehmet Caner Sümengen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:35 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.