![]() |
Gönlümün Sultanı Güzel Sevdiğim
İkimiz Beraber Bir Yuva Kurduk Bu Mutluluk Herşeye Bedel Sevdiğim Evlenip Turnayı Gözünden Vurduk Gönlümün Sultanı Güzel Sevdiğim Sevdamız Öyle Büyük Öyle Yüceki Bir Ömür Beraber Birlikte Geçsin Bu Sevdadan Büyük Aşk'mı Olurmuş Yuvamızın Direği Sensin Sevdiğim Bak İki Tane Çocuk Verdi Aşkımız Onlardır Bizim Tek Umutlarımız Elele Beraberce Biz Hep Birlikte Mutluluğa Yürüyelim Canım sevdiğim Mavi Boncuk Takalım Nazar Değmesin Örnek Olsun Aşkımız Sakın Bitmesin Sahibi Olduğum Bütün Her Şeyin En Kıymetli Değeri Sensin Sevdiğim Elvan Sarım |
Gör bak ne hale getirdik
Gör bak ne hale getirdik Güzelim yemyeşil ormanları Kestik bütün ağaçları Yaktık yıktık yok ettik Biz bütün tabiatı Bizim en büyük dostumuz Ormanlar değilmiydi Bizlere bol bol oksijen ve tertemiz bir hava Vermelerimiydi suçları Gez gör çevremiz ne hale gelmiş Tanıya bilirsen eğer Ama sakın ağlama Ağlamak ne fayda eder Birer birer yok ettik Güzelim ormanları Ve gerçek sahibi olan Bütün canlıları Bir zevk uğruna bir heves uğruna Kendimizi tatmin etmek için Bir bir vurup öldürdük Yaşaması gereken canlıları Böylemi olmalıydı Onlar bize hayat verirken Biz onları katlettik Gezip gör iyi tanı Bu insanlık düşmanlarını Kendini siper et iyi koru Güzelim ormanları Çünkü tertemiz bir gelecek Hakkıdır çocuklarımızın Elvan Sarım |
Gurbet
Bana Bir Mektup Yazmışsın Her Satırı Özlem Dolu Gözüm Yollarda Diyorsun Bekliyorum Gurbet Yolu Gözlüyorum Gurbet Yolu Bilmiyormusun Sen Sevgilim Zaman geçmez Gurbet Elde Elbet Birgün Geleceğim Ölmez İsem gurbet Elde Mektubunu Okur İken Birden Gözüm Yaş Doldu Gençliğimi Alıp Gitti Gurbet Elde Zalim Yıllar Gurbet Elde Hain Yıllar Bilsen Nasıl Özledim Ben Ben Köyümü Gurbet Elde Gözlerimde Tütüyorsunuz Her Gün Zalim Gurbet Elde Elvan Sarım |
Gurbeti vatan eyledik
Bir lokma ekmek için Köyümüzü terk eyledik Bu cennet vatanı bırakıpta Gurbeti vatan eyledik Buruk olur bayram gurbet elinde İçimize hasret çöker ağlarız Herkes mutlu herkes kendi halinde Bizse yine boynu bükük kalırız Hiç kimseler anlamıyor dilimizden Derdimizi anlatacak dost bulamıyoruz İçimizdeki özlem gün geçtikçe büyüyor Hemen dönebilmek için gün sayıyoruz Elvan Sarım |
Gurur duyduğum babamsın
Sevgi dolu yüreğinin yerini Hiç bir şey dolduramaz O kadar merhametli,o kadar fedakarsın'ki Seni hiç bir şey durduramaz Sen sevecen sen cansın Sen babacan Canımda cansın Damarımdaki kanım Gurur duyduğum babamsın Ben bilirim sendeki bu duyguyu Coçukların için ne yapmadın'ki? Bizim için kendini feda etmedinmi? Coçuklarım okusun adam olsun Ben çalışırım demedinmi? Ben seninle gurur duyuyorum babacım Bizim için yaptıklarını biliyorum Müsade et babacım seninle gurur duyayım Sarılıpta sana doya doya canım babam diyeyim Anla beni babacığım Çünkü bende bir babayım Seni en iyi ben anlarım Elvan Sarım |
Gül Çiçektepem
Birer Birer Terk Eyledik Biz Seni Bir Lokma Uğruna Bozduk Bütün Düzeni Köy Kahvesindeki Hoş Sohbetlerini Burda Arar Olduk Bil Çiçektepem Sözümüzde Özümüzde Heran Sen Varsın Unutmak Mümkünmü Bedende Cansın Dağı Taşı Kıraç Çorak Yaylası İnan Bize Cennet Gül Çiçektepem Yaylaların Birer Birer Boşaldı Benim Çiçektepem Çok Mahsun Kaldı Çeşmenden Akan Suyun Ağladı Gözyaşım Pınarda Sel Çiçektepem Ne Yaptıksa Gönlümüzden Silemedik İsmini Baş Köşeye Astık Güzel Resmini Cıvıl Cıvıl Öten Kuş Seslerini Arar Olduk Seni Can Çiçektepem Özledim Köyümün Bir Tas Suyunu Sığırı Davarı Kara Koyunu Üzülüp Sessizce Büküp Boynunu Ağlama Gözyaşını Sil Çiçektepem Her Sene Ziyaret Farz Gibi Bize Viran Olmuş Evler Hepsi Harabe Elvan Gibi Sizde Özlersinizde Gelemeyiz Sana Bak Çiçektepem Elvan Sarım |
Gülüm
Ne Zaman Adını Ansa Bu Dilim O Anda Gözümden Yaşlar Dökülür Sensizlik Zulümmüş Yaşamak Ölüm Sen Gidince Anladım İnanki Gülüm Hasrete Bıraktın Ceylan Gözünü Özlemle Arattın O Gül Yüzünü Sevgilim Diyen O Tatlı Sözünü Özledim Bir tanem Özledim Gülüm Hasret Kaldım Sana Gel Gör Halimi Unutturdun Bana Tüm Benliğimi O Zamansız Gidişin Kahretti Beni Ölmeden Mezara Girdim Be Gülüm Elvan Sarım |
Hakka hesap vereceğiz
Üryan geldik bu dünyaya Yine üryan gideceğiz İyi kötü ne yaptıksa Hakka hesap vereceğiz Elvan derki budur özüm Doğruluktur benim sözüm Haram lokmada yoktur gözüm Hakka hesap vereceğiz Elvan Sarım |
Hangi gönül sevmesini istemez canım
Hangi gönül sevmesini istemez canım Candan seven birisini bulabilirse Hangi seven bir ömür beklemez canım Gönlüne göre birisini sevebilirse Hangi seven mutlu olmazki canım Seni seviyorum sevgilim diyebildikçe Hangi aşk bir asır sürmezki canım Sen onu o seni sevebildikçe Elvan Sarım |
Hapishane
Etrafım Örülmüş Dikenli Telle Hücreler Karanlık Perişan Halde Sormayın Orası Neresi Diye Dostum Hapishane Derler Buraya Gündüzüm Bir Başka Gecem Bir Başka Hasretim Burada Sıcak Bir Aşa Yaşanmaz Dostlarım Yaşanmaz Burda Kardaş Hapishane Derler Buraya Dört Duvar Ardında Döndüm Deliye Sormayın Bana Hiç Nedendir Diye Suçlularla Dolu Olduğu İçin Dostum Hapishane Derler Buraya Elvan Sarım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.