![]() |
Hadi Gel
İçimdeki fırtınayı, Hissederek yaşamayı, Zamanlı zamansız Sarılmayı; Ellerinle oynamayı, Yanağına dokunmayı, Dizlerinde yatmayı, Saçlarımı okşamanı, Seni senle yaşamayı, Hadi gel..! Özledim ben bebeğim... Korkularım sessizliğim, Nedenini bilmediğim, Severken'de titrediğim, Sonu nedir; Demediğim Delicesine istediğim, Gülüşünü,görmeliyim, Elele gezmeliyim, Sonsuza dek sevmeliyim, Sevdiğini bilmeliyim, Sarilarak ölmeliyim, Hadi gel..! Özledim ben bebeğim... Yüreğimden bedenime, Sana dair seninle, Uyanacak duygulardan, Korkuyorum kendimce. Sevgili değil, Çocuğum gibisine, Kocaman sevgi dolu kalbine, Küçücük gözlerinden, Kızıp dudak büzüşüne, Hadi gel..! Özledim ben bebeğim...... |
Hangisi Doğru Bilemedim
Ömrümce herkez birşey istedi, Vermedim küstü gitti, Verdim ezdi gitti. Hangisi doğru bilemedim.. Uzak durdum yaban dendi Sevgi verdim salak dendi. Yanlış olanı sordum, sus dendi. Hangisi doğru bilemedim.. Sesiz kaldım dinledim, Dinledikce kinlendim, Hatam insan olmakmı. Hangisi doğru bilemedim.. |
Hasrete Sitem
Küçücük gözlü bebeğimsin, Teninin kokusunda; Hasretimsin... Uzaktaysan; Gamımsın, kederimsin, Ruyalarda benimlesin; Benimsin... Hadi gel desem gelmezsin, Sensizliğin,korkularına sebepsin... Yakın yolları ırak edersin, Neden yaratır'da,gidersin... Yüreğim'de neşemsin; kulağım'da nağmemsin.... Tanrı yazmış bilesin; Bütün sayfalarda'da sensin... son satırlar'da senin; İster yazar; İster beni..! Silersin... |
Hasretim Adamım
Saçına; Dokunmaya.. Tenini, okşamaya... Hasretim; Adamım...! Sımsıkı; Sarılmaya.. Gözlerinde akmaya.. Hasretim; Adamım...! Kanımdaki; Seline... Yüreğimde'ki; Sevgine... Hasretim; Adamım...! Öylesine..! Billur'ki; Kaynağın.. Susadım..! İçmeye.. Hasretim; Adamım...! |
Hatamı Kendim Buldum
Sabırtaşı sanıldı adım böyle bellendi, Derdi tasası olan işi düştükce geldi. Kalkan oldum siper bildiler, Sorunlarını sırtıma yüklediler, Bunaldım,yetti dedim; Dudak büktüler, Anlatmak istedim dinlemediler. Ağzı açık çuval oldum, doldum, Bitti yeter dedim.olmaz dediler. İnsan olmak suçmuş, hatalı beni bildiler, Deli diye bir kılıfı üstüme giydirdiler. Kimse dost değil,menfaat bulmayınca, Herkez düşman oluyor,işi yapılmayınca. Nedenleri hep sordum durdum, Hatamı kendim buldum. Kullanmayı hiç bilmedim, Hep kullanılan ben oldum. Artık gözyaşım olmayacak pınarımı kuruttum, Artık hissetmiyorum,kanımı'da dondurdum. Kızdım küstüm kendimce,vicdan bitti içim'de, Birdaha bakmayacağım,düşerlerse önümde. |
Hayal Kurmak Güzeldir
Düşler bahçesinde idim; Yine dün gece. Hayal kurdum, Sana dair seninle. Gözlerimi kapatıp sessizce, Ellerini tuttum hafifce. Tombuldu,birazda iri Okşamak geçti içimden herbirini. Yavaşca; Düşledim bitimsiz bir vadi, Akıp giden hafif bir su sesi. Sesin sesim, Nefesin nefesim gibi. Okşadım saçının her telini, Hafifce dökulmüş,seyrekleşmişti sanki... Bir annenin elleri; Bebeğinin tenine dokunur gibi, İncitmek istemedim; Severken seni..... |
Hayal ve Gerçek
Bir hayal yaşattım, Ağasız bahçeye, Süsledim; Çiçeklerle,böceklerle Bir sevgi koydum; Yüreğimin köşesine, Bekledim; Sahibi gelecek diye Rüya bitti.... Yine..! Baktım! Yüreğim aynı değişmemiş; Hersey eskisi gibi, Yerli yerinde.....! |
Hayalimde Yaşamanda Güzel
Seni senle yaşadığımı, Sanırken doya doya.. Anlayamadım; Akıp gittiğini, Başka tarafa.. Bakma..! Kızdım.! Söylendim ama, Anılarımda..! Güzelsin hala..! Olmasanda yanımda, Dün gibi; Bugün gibi, Mutluyum seni anımsadıkca... Artık istemem..! Nereye gittiysen kal..! Dönme birdaha... Saçmalık olsada, Değil umrumda... Ben..! Seni sevmeyi,seviyorum, Yada; Sevmek istiyorum. Hala..! Parsel, parsel ayırdım, Her parcanı bir tarafa, Nerede olursam orada, İster gündüz; İster geceden,sabaha...! senden kalan miras gibi, Süslediğim hayalin, Yaşıyor ruhumda.... Böyleside güzel, Mutluyum olmasanda.... |
Hayvanları Sevebilmek
Köpekleri süs diye alanlara, Bıkınca sokağa atanlara, Tekme atıp kovanlara, Kurşun sıkıp vuranlara, Utanıyorum; Bunları görüp, İnsan olduğuma.. Her canlının hakkı var yaşamaya. Sadece bizim için, Var olmadı bu dünya. İçimizde; Yaratana ve yarattığına Sevgimiz, olsa..! Eziyet etmezdik; Hayvanlara. Hani..! Üstün yaratık insan varya Sanıyor..! Yalnız; Kendine ait dünya. Tanısalar'dı hayvanları, Gönül gözü ile baktıklarında, Sevgilerinin saflığını, Dosluklarının erdemini Öğrenirlerdi birazcık'da olsa...! |
Hoş Gelmedin Dünyaya
Anneni ve babanı tanımadan, Gözün bile açılmadan, Rastgele konulan bir adınla, Masum ve korumasızsın bebek, Senin seçimin değildi, ...........................................Hoş gelmedin dünyaya, ...........................................Hoş gelmedin bebek... Belki bir cami avlusu,belki bir sokak köşesi Yarım yamalak,sarılır bezden elbisesi, Ya tecavüzden olmuş,ya gizli zevk gecesi, Masum ve korumasızsın bebek, Senin seçimin değildi, ...........................................Hoş gelmedin dünyaya, ...........................................Hoş gelmedin bebek... Senin gibi bulunan,kaderden kardeş olan, Bırakıldığın yuvalar da,sana bakan insanların yanın da, Mutlu olursun diyemem,geleceğini göremem, Masum ve korumasızsın bebek, Senin seçimin değildi, ...........................................Hoş gelmedin dünyaya., ...........................................Hoş gelmedin bebek... Ağladığın da yanında kimse olmıyacak, Seni kollarında sallayıp uyutmıyacak, Açmısın,tokmusun diye sormıyacak, Masum ve korumasızsın bebek, Senin seçimin değildi, ...........................................Hoş gelmedin dünyaya, ...........................................Hoş gelmedin bebek.... Büyüyeceksin zamanla; Gördüğün de, Yanında çocuğu ile yürüyen ana baba, Neden sorusu, fırtınalar koparacak ruhunda, Masum ve korumasızsın bebek, Senin seçimin değildi, ...........................................Hoş gelmedin dünyaya., ...........................................Hoş gelmedin bebek.... Sevgiye, ilgiye, şevkate hasret olan yüreğin, Nasır tutacak; Hiç bir şeyi hissetmiyecek zamanla Tinere,baliye müptela olduğunda,İnsanlığın sucu bu. Masum ve korumasızsın bebek, Senin seçimin değildi, ...........................................Hoş gelmedin dünyaya. ..........................................Hoş gelmedin bebek.... Eğer kız çocuğu olarak geldiysen yaşama, Döngünün içinde kadın olursun küçük yaşta, Ya yankesici olursun, ya da konsumatris barlara, Masum ve korumasızsın bebek, Senin seçimin değildi, ..........................................Hoş gelmedin dünyaya, ..........................................Hoş gelmedin bebek... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:05 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.