![]() |
Bozdağlar
Ilgıt ılgıt bahar yeli esince Yamacında çiçek açar kuş uçar Kış mevsimi dolanıpda gelince Eteğinde yağmur yağar kar yağar Bozdağların eteğinde sar beni Hasret ile kollarına al beni Etrafını lale sümbül sarınca Mor menekşe nergizlerin mis kokar Her çiçeğin süslü gömlek giyince Çiçek gezen arıların bal yapar Bozdağların eteğinde sar beni Hasret ile kollarına al beni |
Bozuk Düzen Yüzünden
Mertlerin üzüldüğü Namertlerin güldüğü Fakirin süründüğü Bozuk düzen yüzünden Haksızın sömürdüğü Açlığın öldürdüğü Defterin dürüldüğü Bozuk düzen yüzünden M.Tamer Altıparmak |
bölünemez
Şehit dolu toprağımız Hilal açmış bayrağımız Birlik bizim kaynağımız Bölünemez Türk milleti Vatan bir,bayrak bir Dilimiz bir dinimiz bir Tek vücutta ruhumuz bir Bölünemez Türk milleti Üzülsek beraberiz Sevinsek birlikteyiz Hep birlikte yaşıyoruz Bölünemez Türk milleti Anadolu yurdum sensin Yaşayacak Türk milleti Dostlar bilsin düşman bilsin Bölünemez Türk milleti Tamer Altıparmak |
Böyle oldu Borç Yükümüz
Dış borçmu banane İç borçda sanane Bağımsızlık odane Geçinip gidiyok işte Derken böyle oldu işler Hakimiyet milletin Hemde kayıtsız şartsız Ne yaz nede hatırlat Uyuduk uyanmak işte Derken böyle oldu işler Vekilimiz mecliste Mecliste gardaş mecliste Serdiği un durur ipte Böyle geldi böyle gider Derken böyle oldu işler |
Böylemi gidecek
Borcu borçla ödüyoruz Zevk i sefa sürüyoruz Lak lak edip gülüyoruz Düzen böyle sürecek mi Dolar markı alıyoruz IMF ye kızıyoruz Çalışmaktan kaçıyoruz Devran böyle sürecek mi Tatlı sözler ediyoruz Yine bir şey yapmıyoruz Zam üstüne zamlıyoruz Kervan böyle sürecek mi Hep tozpembe görüyoruz Yeni sayfa açmıyoruz Egemenlik demiyoruz Acep gaflet bitecek mi Güya halkı seviyoruz Ona hizmet etmiyoruz Birde hakir görüyoruz Acep böyle gidecek mi Ateş aldık yanıyoruz Bir gemide batıyoruz Daha neyi bekliyoruz Düzen böyle sürecek mi M. Tamer Altıparmak |
Bulunur mu
Milletim dersen asil millet Yönetim demokratik cumhuriyet Dinim hak dini islamiyet Böyle devlet bulunur mu sorarım Sembolüm Bozkurt taşır asalet Bayrağım ay yıldızlı keramet Toprak dersen bin bir bereket Böyle ülke bulunur mu sorarım Topkapı da durur kutsal emanet Çağ kapadı çağ açtı bir velet Asker olur gönlü ister şahadet Böyle millet bulunur mu sorarım Tanrı misafiri sözü merhamet Mevlidi şerif dine dile bir hizmet Peygamber efendimiz Hz.muhammet Böyle iman bulunur mu sorarım |
Buse
Dudaklarından öpmem susarsın Kulağına konuşmam duyarsın Yanağını okşamam utanırsın Acıyor der merhamet sanarsın Müsaade et bedenim bedenini sarsın Tenimde teninde hasret gidersin haz alsın Konuşursak sesimi duyar beni anlarsın Kulaklarına aşk nağmeleri yayılsın Gözlerin cıvıl cıvıl baksın gözlerime Ruhun ruhumda açılsın Körpe narin vücudundan Alev alev dalga dalga Hasret yayılıp dağılsın Ellerim okşasın gözlerin baksın Sevsin sevsin yine de doymasın tenim teninle ruhum ruhunla kaynaşsın Sakın ayrılık kader olmasın sakın Ruhum ruhunla kalsın Ne olur varsın aynı aleme ikisi Ne olur ikisi beraber varsın İşte o bagrına bastığın an Dudaklarından yanaklarından Bana hatıra bir buse kalsın M.Tamer Altıparmak |
Canımsın
Sevgi kaynağım Aşk pınarım Can yoldaşım Gül fidanımsın Gök kuşağım Gönül tacım Dert ortağım Sevgi yumağımsın Tamer Altıparmak |
Cismin nerede
Baykuşlar ötüyor viran gecede Gönlümün sahibi bülbül nerede Gün doğarken gelme ay doğarken gel Hayalin gözümde cismin nerede Derdimi açtım seher yeline Gecikti gelmedi sevgilim nerede Şafak söktü derdi bitmez yinede Hayalin gözümde cismin nerede Mehmet Tamer Altıparmak |
Çagladı göz pınarım
Ne gittiğim yol bitti Ne çektiğim dert bitti Benim sinem çok çekti Çagladı göz pınarım Ne gözümde yaş bitti Ne dünyamdan yar gitti Dertden bağrım delindi Çağladı göz pınarım Dilimde tüyler bitti bir ömür böyle geçti kader bana gülmedi Çagladı göz pınarım Hasret henüz bitmedi Çilem baştan gitmedi Yarsiz yüzüm gülmedi Çagladı göz pınarım. M. Tamer Altıparmak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:07 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.