![]() |
Dua
Yağmur yagıyor üstüme üstüme Bir tek sen kaldın bu kadar dosttan Yağmur yağıyor gözüme gözüme Bir tek sen ayırdın beni ayıdan posttan Ve ben şimdi bu yalnızlığımda Bir şeye dua ediyorum Her şeyimi al Allahım benden Ama almasın beni senin gibi candan Canımsın cananımsın Sana teklifim Can yoldaşım olurmusun? Hayır desende kızmam sana nasıl olsa Sen beni öbür tarafta bulursun Yağmur yagıyor üstüme üstüme Yaş degil o gözümden akan Gel gel gözüme gözüme |
Düşündümde
Geride kalan hazan Başka tarifi yok bunun Talan Aşkımız mı o laftan ibaret Yaşadıklarımız Belkide yaşayamadıklarımız Onlar ise sadece gülümseten bir an Bu aşkın kıyısından köşesinden Her biri yaşayamadığımız bir liman Aşka girince Yaşarken ölüyör be insan Ölmüş aşkı neyleyim ben Dedigini duyar gibiyim Ya senin gibi kalpsizi Neylesin be insan Ben kuş dili bilmez idim Ögrendim şimdi bin lisan |
Ellerimi Tut
Gitme şimdi sonu gelmeyen yollara Umut etmekte güzel Zamansız sonu gelmeyen yollara Umut etmekte güzel baharı Yaşarken hazanlarda Yinemi duvarlar dert ortağı Off yinemi hazanlarda Off yinemi kördüğüm çıkmazlar Çöreklenmiş kördüğüm çıkmazlar Çöreklenmiş yalnızlığımda Ayağım kaysa çıkmazlar Çöreklenmiş yalnızlığımda Ayağım kaysa içindeyim Tut elimi şimdi yalnızlığımda Ayağım kaysa içindeyim Tut elimi şimdi bırakma Demek yine uçmak zamanı Konduğum kuru dallara Bırakma beni benle zamansız ecel gibi Sonu gelmeyen ışığı görmeyen Dibi görünmeyen kör kuyularda |
Emanet
Bir gün alacaklar benden seni Sormazlar ki bendeki hisseni Ama bu kadar çabuk değildi ve adaletsizce Anlaşma bile önerdiler yüzde elli,elli Hangi emanet emanetçinin olmuş Kim bu yolda zengin olmuş Alacaklar biliyordum bir gün seni Olan emanetçiye olmuş Neden alırlar ki benden seni Sormazlar ki bendeki yerini Alıp götürmesi kolay Temizleyemezler bendeki seni |
En Büyük Yalancı
Aslında seni degil Kendimi kandırıyorum Seni seviyorum Derken bile aslında Kendimden bahsediyorum kendimi Seviyorum Senden nefret ediyorum Derken kendimden nefret ediyorum İgreniyorum aynaya bakınca kusmak Geliyor sen geliyorsun aklıma Aslında seni degil herkesi kandırıyorum Uyuyamıyorum derken en güzel uykumu Uyuyorum seni düşünüyorum derken Aslında kendimi düşünüyorum senle Sonumuz ne olacak diye Aslında kendimi kandırıyorum seni Seviyorum derken başkalarını da Seviyorum ama sana demiyorum Herkesi seviyorum kendimi bile Kandırıyorum sevmiyorum diye Aslında ben iyi bir yalancıyım hiç kimseyi Sevmiyorum kendimi sevdigim kadar Bak kendimi bile kandırıyorum Seviyorum diye aslında kendimden de Nefret ediyorum ben var ya kimi Kandırıyorum bilemiyorum |
Evren'e
yok say hiç yaşanmadı yada yaşandı da ben hissetmedim ne oldu sanki geç ömürleri sürdük hayatımıza şarjör gibi on artı birli acılarlı bir işyeri on artı birli mermili tanımadıgın bir insan eli tanımadıgın bir mermi yaşamadım ki yaşım yirmili besbelli vallahi bu insanlarlar katilller deli yav gençligimi yaşamadım ben, hay böle hayatı ben adı kader toprak atan eller katiller teslim ol ben sizi affettim ya kader. |
Fahriye Abla
Erzincanda mısın bilemem ama Hakikaten unutamadım seni Fahriye abla Ben seni severek büyüdüm Aşıktım her zaman sana İlk seni gördüm Adını bilmediğim şiir kitaplarında Cam silişin yürüyüşün endamın Silinmedi hala hafızamda Her nere de isen Bir haber yolla Ne şirin komşumuzdun sen Fahriye abla |
Gece Kan
Gece kan Gece an Bir küçük kız var düşlerimde Kız küçük ama dev Hareketlerinde Bir küçük kız Yağmur var ellerinde İçi mağrur Gözü yağmur İster ki Huzur dolu ev Gece sakin Gece Lakin İster ki Sevilsin Ama ters durumlar Küçük kıza Yakışmıyor büyük dev Gece ve gündüzde |
Gece/Gündüz
Gece sustu Kızılcık şerbeti içti Kan kustu Gece şuçlu Aşk şarabından içti Kendinden geçti Gece korktu Gündüz aynada Kendini buldu Gece gebe Sabah tüm bilinemezlere Gece cesur Aydınlıga mecbur Gece sırdaş Herkese yoldaş Gece sefil Günbegün rezil Gece hayat Öglen oldu hala bayat Gece seksi Günboyu eksi Gece ve gündüzden korkuyorum Aşkım seni her zaman seviyorum. |
Gönül
Karşı kaldırma geçirirken bir amayı İçimde hain bir gülümseme vardı Dedim zamanın da Çok beddua almış galiba “Gözün kör olsun” diye Sıkıca tuttu elimi Düşüncen yanlış Hastalıktan yada /sevdadan dedi Üzgünüm kızma düşüncem için dedim Güldü bana Dedim seni bu hale sokanlara senin bedduan nedir Duyduğum en büyük beddua “Gönlün kör olsun” gözün değil dedi. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.