![]() |
Merhem
Gerçek mutluluk sevgiliyle birlikte olmaktır. Yürümek sevgiliyle, Aynı yolda adım atmaktır. Gülmek, sevgilinin gülüşünde hayat bulmaktır. Ağlamak sevgilinin gözyaşına dokunmaktır. Sonsuzluk ebediyen oturup, Yalnız onunla konuşmaktır. Sevgiliyle yürüken yolların sonu yoktur, Sevgilinin yanında zaman durur, Sevmek bir ömrü acı tatlı paylaşmaktır. Ağlayabilmek *******i, Sevgilinin koynunda yanında olmasada İçinde büyüyen özlemi dokunuşunda dindirmektir. Sevgilinin aşkı, Kanayan hasret yarasına merhem sürmektir. Özlem Bogner |
Mutluluk Bunun Adı
Sil gözünden akan yaşları, Gülerken daha mutlusun sen. Sil aklından,unut yılları Mutluluk getirdim sana ben, Haydi tut ellerinle,dokun parmaklarınla, Gül hayata,gülen tatlı bakışlarınla, Bak bahar konmuş sırma saçlarına, Benide katmayacaksın, Gömmeyeceksin değil mi yıllara? Özlem Bogner |
Mümkün Değil ki
Seni sevmemek elde değil güzelim Gözlerine bakmamak,ellerini tutmamak Seni unutmak mümkün değil güzelim Hergün seni düşünürken unutmak Benden herşeyimi alabilirsin Beni benden alabilirsin Ama; Seni benden alamazsın Engelleyemeszin seni sevmemi Unutturamazsın gözlerini Seni sevmemek elde değil güzelim Unutmak mümkün değil ki. Özlem Bogner |
Ne Sen Ne Ben
Ne sen sor aşkı bana, Ne de ben anlatayım. Ne sen sar sıkıca beni, Ne de ben kollarımı açayım. Ne sen gel de bana, Ne de ben sana koşayım. Ne sen tut elimi, Ne de ben gülleri soldurayım. Ne sen öp beni, Ne de ben yanağımı sileyim. Ne sen özledim de bana, Ne de ben mektup yazayım. Ne sen iyi uykular dile, Ne de ben saatsiz düşlere dalayım. Ne sen dua et bana, Ne de ben amin diyeyim. Ne sen gel yanıma, Ne de ben bu diyardan gideyim. Ne sen gel, Ne de ben... Özlem Bogner |
Nisan Yağmurlarıyla
Bir ıslak bulut kümelenecek gözlerine Nisan yağmurlarıyla beraber Yine sana tutsak yalnızlığımla yürüyorum Nisan yağmurlarıyla beraber Bir mutluluk doğacak, ümitsizlikler içinden Bir yıldız doğacak, siyah gökyüzünden Bir dünya aydınlanacak senin gözlerinde Nisan yağmurlarıyla beraber Umutlar aşka, sevgiler çiçeğe Gözyaşlarım şabnemlere Hayallerim gerçeklere dönüşecek Nisan yağmurlarıyla beraber Aşk çağlayacak derelerin, Mutluluk taşıyacak yüreklerin Bir oya işleyecek umutların Nisan yağmurlarıyla beraber Nisan yağmurlarıyla beraber Kollarına sevgi, maviler dolacak Beklediğin o sevgili Nisan yağmurlarıyla gelecek Özlem Bogner |
Nisan Yağmurumsun
Sana neler borçluyum bilsen Görüyorum farkında değilsin sen Ve söyleyince de inanma Hatta gül, Gül istersen ama Uzaklara bakmanın boşluğunu Yakın zevklerinin sarhoşluğunu Sen öğrettin bana Arzularımın Yıllardır kupkuru olan toprağına Nisan yağmuru getiner sensin Umurumda bile değil artık Herkes ne söylerse söylesin Hayatı bambaşka görüyorum Düşüncelerimde yüzün, Dudaklarımda ihtiras tutkusu. Endişem sadece, Sadece seni kaybedivermek korkusu Yeni bir alemde yürüyorum. Nisan yağmurumsun benim Öyle aniden tutuluverdim ki sana Taaa..... İliklerime kadar ıslandım. Özlem Bogner |
Olmuyor
Unutmak istiyorum seni Unutulmuyorsun Vazgeçmek istiyorum senden Vazgeçilmiyorsun Şiir yazıyorum,şiirlerimde Yalnız seni anlatıyorum,sana yazıyorum Düşünceler dalıyorum, Düşüncelerimde... Seni düşünüyor, Seni nasıl sevdiğimi sana anlatıyorum Senden çok uzaklardayım şimdi Uçurumlar,engin denizler var aramızda Aklımdan ölüm geçiyor,ölmek istiyorum Sensiz ölüm bile olmuyor... Özlem Bogner |
Öylesine işte
öyle umutsuzca bekliyorum ki seni öyle çaresiz ki *******im öylesine seviyorum ki seni öyle uzaktayım ki senden hasretin dayanılmaz bir yangın ben sana sevdalı, sana vurgun ******* uykusuz sen yanımda olmayınca öylesine dolaşıyorum sokakları suskun öylesine yalnızım ki öylesine yaşıyorum işte sensiz yağmuru bile hissedemiyorum sensiz ben nefes alamıyorum sen olmayınca, yaşayamıyorum canımda can, kanımda kansın sen benim yaşam kaynağımsın senden uzakta hergün bin kez ölüyorum seni sevdiğimi herkese söylemek istiyorum öyle umutsuzca bekliyorum ki seni gezdiğim her yerde seni arıyorum Özlem Bogner |
Pembe Çakıltaşları
Mor beyaz bir sabahın sesinde Sisler arasından gelir elini tutar Dudağına ıslak dokunurum Anıların kıyısından topladığım Pembe çakıltaşları yanar ellerimde Özlem Bogner |
Pencereme Ay Düşüyor
Yıldızsız bir gece dışarıda, Özlemin çöküyor üzerime sessiz, Evlerde ışıklar yanıyor rengarenk Gözlerin iniyor ağır ağır pencereme, Bir parça yağmur gözlerimde senden, Bin parça yüreğimde sevdan, Soluksuz kalıyorum sensizlikte, Pencereme ay düşüyor usulca Ve sevdan çöküyor üzerime... Özlem Bogner |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.