![]() |
Faka bastim
cok guvendim dost sandim sirtimdan bir darbe aldim anlasilan aldandim galiba ben faka bastim saka yapip aldattilar gururumla oynadilar bilerek beni sattilar galiba ben faka bastim dunya alem beni tanir iyi neyet suistimal olur sozde benim dostum olur galiba ben faka bastim Hüsamettin Güven |
Fanatik bir fenerliyim
fanatik bir taraftarim ben fenere hastayim yenilince yastayim fanatik bir fenerliyim olsemde donmem ben bu fenersiz olmam ben basariya doymam ben fanatik bir fenerliyim hep ilk-leri yapariz cimboma[6] atariz [4] yildizi takacagiz fanatik bir fenerliyim Hüsamettin Güven |
Fedakarlik ister
Seviyorum demek olmaz Sevgiler bedelsiz kalmaz Bu isin ayibi olmaz Sevmek fedakarlik ister Sozcuklerle sevmek olmaz Eylemsiz kaniti olmaz Bu duygu bedelsiz kalmaz Sevmek fedakarlik ister Bak bana cok seviyorum Gel deyince geliyorum Sana teklif sunu yorum Sevmek fedekerli ister Hüsamettin Güven |
Gec de olsa anladim ya
her halinde yalan varmis her sozleri palavraymis sevgisi bile sahtekarmis gec de olsa anladim ya yemini ve ahti varmis kin ve nefret kusarmis darbe icin gun sayarmis gec de olsa anladim ya gecde olsa anlamisim ne yazikki aldanmisim sahtekara inanmisim gec de olsa anladim ya Hüsamettin Güven |
Gel sevdigim dert ortagim olsana
Hasta oldum yataklarda yatarim Yok suan yardim bana yapanim Caresizce gozum yasli bakarim Gel sevdigim dert ortagim olsana Seni sevdim seni bildim sevgilim Careyi ben sende gordun be gulum Hakkim yokmu istemek senden yardimin Gel sevdigim dert ortagim olsana Ne zor imis sevip caresiz kalmak Gonlum ister her an yaninda olmak Doyasiya koklayarak sarilmak Gel sevdigim dert ortagim olsana Hüsamettin Güven |
Gel soz dinle canim oglum
henuz yirmi yasindasin ergenlik cagindasin toplumu sen tanimazsin gel soz dinle canim oglum iyi gunde dost olurlar kotu gunde kacisirlar ardin sira konusurlar gel soz dinle canim oglum sevenleri uzuyorsun sen kendine yapiyorsun insanlari bilmiyorsun gel soz dinle canim oglum Hüsamettin Güven |
Gelde anam geleyim sana
Candan seven sen idin Kanat gerer korurdun Benim icin olurdun Gelde anam geleyim sana Ben yoruldum hayattan Horlanarak yasamaktan Itilerek kakilmaktan Gelde anam geleyim sana Ozledim o sicagini Sevkat dolu kucagini O simsicak ocagini Gelde anam geleyim sana Bir geldesen varacagim Kefenimi saracagim Ben yanina yatacagim Gelde anam geleyim sana Hüsamettin Güven |
Gelde geleyim be gulum
merak ediyorum ben seni o guzel hayat dolu sesini yumsacik hassas yuzunu gelde geleyim be gulum ne zaman nerede dersen hangi mekanda istersen yeterki bir geldesen gelde geleyim be gulum yeterki bir gorsem doyasiya seni sevsem gamyemezdim ben olsem gelde geleyim be gulum Hüsamettin Güven |
Giciktir o cok gicik
Gir gir gecer saatleri [ birine ozel] ciglik atip gulmeleri mana dolu hep sozleri giciktir o cok gicik sakaci ve dalga gecer hep catlaklar onu secer bu sekilde gunu gecer giciktir o cok gicik neseli ve hayat dolu secmistir o mutlu yolu ne olacak delinin sonu giciktir o cok gicik Hüsamettin Güven |
Git gide bildigin yere
Namus seref ve ahlak Hata ettin sen ahmak Terk ederek gittin bak Git gidebildiginyere Bak izin verdim sana Dilediginde git babana Sakin geri donme bana Git gidebildiginyere Nankor ciktin neyleyim Cekersen ben boyleyim Sana son kez soyleyim Git gidebildiginyere Zindan olmus bahtimdan Sildim seni aklimdan Hayatimdan,tahtimdan Git gidebildiginyere Hüsamettin Güven |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:58 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.