![]() |
Çok Eskiden
Uzaklarda El sallanmayan uzaklardasın Biliyorum Bir gün Belki bir ögleden sonradayken Sevdam Çıkıp geleceksin Sobe ben geldim Diyeceksin Bende olmayan Bana Gözlerine bakacağım çaresiz Gemici düğümü olmuş Duygularımla Nerelerdeydin Der gibi Ben çaresiz Uykusuz duygularla Bakacagım Can yüzüne Ben Bana geç kalmışken Keşkelerim koro oluşturmuşken Gidişime bakacagım Senden Kelebeğin ömrü olmuş Sevdamla Ahmet Salih Bak |
Çözümsüzlüklerin çözümsüzlüğü
Uzaklıkların uzağındasın, Erişilmez uzaklarda yani. Batışında güneşin Sarozda. Doğuşunda Ankara'da. Bende degilsin. Ben sendemiyim? Bilmiyorum. Erişilmezlikler yumağı Olmuşuz çözemiyorum. Çözümsüzlüklerin çözümsüzlüğü Olacağız. Bu gidişle biliyorum Biliyorum Beni terkedeceksin Çözümsüzlüklerdeyken Ben Ahmet Salih Bak |
Değildi
İmkanlı herşey Biliyorum. Bana gelmen Kulağıma fısıldaman Sevdiğini. Değil imkansız Biliyorum İsteseydin Ahmet Salih Bak |
Değmezmiş
Güneşi balçıkla sıvamak İstedim Seninle Yıldızları toplamak Karanlık *******de Uçmak Galata'dan gönlüne Çok istedim Sana değmezmiş Ahmet Salih Bak |
Deniz
Gönlüm ağladı Yaşlar sanki Maviye aktı Mavi çağladı Sanki mavide Ağladı Sessiz sedasız Uçsuz bucaksız Sevdamdı Sadece mavi bildi O bildi Sanki o' da Onu sevdi Gönlüm ağladı Yaşlar Maviye aktı Mavi çağladı Sanki mavide Ağladı Ahmet Salih Bak |
Durak
Duraktayım Seni bekliyorum Dün gibi Gelişini bekliyorum Soğukta Üşümüyorum Gelişini beklemek Isıtıyor içimi Birazdan geleceksin Ve Seni görecegim Sen beni Görmesen de Bu bana yetecek Belki de Ya da sana ulaşamamak Beni kahredecek Biliyorum Bilmediğimi bekliyorum Saatler geçiyor Yoksun Anlıyorum ki gelmeyeceksin Yarını bekleyecegim Seni görmek Yarına kaldı Bu Kaçıncı yarın bilmiyorum Kaçıncı gelmeyişin Gelme be gül yüzlüm Bil ki Gelmeyişinin Yerine koyabilecegim Bir şey yok Gelme ne olur Bir umutla Beklemek seni Belki de Beklediğim Bilmiyorum Ahmet Salih Bak |
Düşler
Bir çatıya çıkmalıyım Belki Kokun ulaşır bana Rüzgarda Bilmediğim uzaklarda Sahipsiz sevdalarda Issız düşlerdesin Paslı yalnızlıklardayım Sensiz Gelsen de olur Gelmesen de artık Ahmet Salih Bak |
Ellerine Dokunmadan
Erciyes'teyim Soğuk ve sensiz Bir gecede Donuyorum Duygularım donuyor Çaresizim Erciyes'te Çare sendin Ellerin bağlıydı Kalbin benimleydi Biliyorum Paranga ayaklarındaydı Gel desem Gelemezdin Ben yine Kar yağan duygularımla Baş başayım Erciyes'te Ahmet Salih Bak |
Eyfel'e Aldırmadan
Konuş benimle Yosun mavisi Gözlerime bak Aldırmadan Eyfel'e Paris sokaklarına inat Sarılsın gözlerimiz Caddede doyasıya Ve yıkılsın Paris Bu sevgiden Ahmet Salih Bak |
Gece
Kadehime düşen Kar tanelerini izliyorum Gecede Yalnızlığımın Paylaşımcıları onlar Onları çok seviyorum Kadehimde umutsuzca Çırpınıyor yok oluyorlar Onlardan geriye Tadı değişen şarabım Ve Yalnızlığım kalıyor Biliyorum Bitecek yalnızlığım Bir gün Her nasılsa Ahmet Salih Bak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:38 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.