![]() |
Stresten korunmalı-insanları soldurur Keder ve üzüntüyü-içimize doldururStres ruhları sardı-bilelim önemini
Ortaya koymak gerek-hem bedeni hem teni Sözcük Estrictia-Latince fiilinden Bilin türetilmiştir-acı sıkıntıyı yen Stresten korunmalı-insanları soldurur Keder ve üzüntüyü-içimize doldurur Anlamı baskı yapmak-bastırmak ile germek Önem vermek yüklemek-öğren zorlama demek İsim olarak ise-baskı basınç gerilim Vurgu yük zarar ve zor-güç kuvvet şiddet önlem Stresten korunmalı-insanları soldurur Keder ve üzüntüyü-içimize doldurur Tıp alanında stres-X1X yüzyıl İkinci yarısında-kullanıldı bunu bil Stresin tanımları-biliniz epey fazla İnsanların içinde-yayılmaktadır hızla Stresten korunmalı-insanları soldurur Keder ve üzüntüyü-içimize doldurur Organizma içinde-sağlığı bozan durum Kısa tarifi budur-dikkat etmeli kurum Türkçe anlamı ise-denir buna zorlanma Uyumsuzluk gösterir-görülür içte yanma Stresten korunmalı-insanları soldurur Keder ve üzüntüyü-içimize doldurur Kurtulmamız gerekir-bu hastalık illetten Dikkat etmek gerekir-solup gider bir çok ten Kalbimiz bedenimiz-ruhu sarmasın acı Sözüme dikkat etsin-anne baba ve bacı Stresten korunmalı-insanları soldurur Keder ve üzüntüyü-içimize doldurur Hastaneler doludur-böyle kişiler ile Bunun için artıyor-yurdumda çoktur çile Öğretmen Hasan söyler-önemli saymaktadır İnsanlar teker teker-ayağı kaymaktadır Stresten korunmalı-insanları soldurur Keder ve üzüntüyü-içimize doldurur |
Şu hastalık gelemeden-koru beden ruhunu Vücudundan uzak tut-barındırmayın onu
Depresyon hastalığı-tamamen farklı farklı İyi tespit gerekir-ruha batmasın çalı Daha hafif uzunsa-denir buna Distimi Bilmeli anlamalı-canları saran nemi Şu hastalık gelemeden-koru beden ruhunu Vücudundan uzak tut-barındırmayın onu İnsanın hayatını-hep olumsuz etkiler Başa gelirse eğer-gerekmekte tepkiler Canlının vücudunda-olmakta değişiklik Yakalanırsak bir kez-suratımız olur tik Şu hastalık gelemeden-koru beden ruhunu Vücudundan uzak tut-barındırmayın onu Böyle kötü duygular-iştah değişiklikleri Uyku ile yorgunluk-önemle tutar yeri Değersiz hissetmekle-düşünce toplanamaz Ümitsizlik görülür-bir şeyden duymayız haz Şu hastalık gelemeden-koru beden ruhunu Vücudundan uzak tut-barındırmayın onu Majon depresyon ise-tekrarlanan hastalık Belirli süre için-görünmekte apaçık Bir kez yakalanırsak-eski hâle dönmüyor Sıkma sakın kendini-sebebi nedir bir sor Şu hastalık gelemeden-koru beden ruhunu Vücudundan uzak tut-barındırmayın onu İntihar eğilimi-gerçekten görülmekte Hasta yakını dikkat-sakın gitmesin öte Bütün davranışları-kontrol etmek gerekir Halledilmesi gerek-sözü söyleyin bir bir Şu hastalık gelemeden-koru beden ruhunu Vücudundan uzak tut-barındırmayın onu Sonra vakit geç olur-acılarla dolarız İçimiz kavrularak-bütünüyle solarız Yarına çıkmak için-tedbir diyorum tedbir Öğretmen Hasan söyler-yok edilmeli bu kir Şu hastalık gelemeden-koru beden ruhunu Vücudundan uzak tut-barındırmayın onu |
Yaşamak güzel sanat-o sanatı hor görme Ben deyip üstü çıkma-kimseye zarar vermeDünyada insanlıktan-bilmek ve yaşamaktan
Daha doğru iş yoktur-ayrılma sakın haktan Anla öğren uygula-en önemli problem Kimseye zulüm etme-içimizi kaplar sem Yaşamak güzel sanat-o sanatı hor görme Ben deyip üstü çıkma-kimseye zarar verme Hastalıklarımızın-öğren en belalısı Vücudu hor kullanmak-kalpte bırakır yası Ruh bedenden ayrılmaz-işbirliği önemli Yola çıktığımızda-kalpler olmasın nemli Yaşamak güzel sanat-o sanatı hor görme Ben deyip üstü çıkma-kimseye zarar verme Kibrine yenik düşmek-insanlığı yok eder Gerçekten çılgınlıktır-insan canı mahveder Böyle yapan kişiler-alçalırlar devamlı Büsbütün hayvanlaşır-ruhları olur gamlı Yaşamak güzel sanat-o sanatı hor görme Ben deyip üstü çıkma-kimseye zarar verme Sabır her şeye ilaç-anla ve düzgün konuş Bu işi anlamazsan-acı hepten eder tuş Vurursan öldürürsen-çekersin türlü çile Gerçek sahip çıkmalı-hem akıla hem dile Yaşamak güzel sanat-o sanatı hor görme Ben deyip üstü çıkma-kimseye zarar verme Söylenen doğru sözün-anlamını bilmeli Saygı sevgi duyarak-ön tarafa gelmeli Burun koklar dil tadar-kulağımız işitir Göz görür ayak yürür-eller kavrar ve tutar Yaşamak güzel sanat-o sanatı hor görme Ben deyip üstü çıkma-kimseye zarar verme Kendimizden kaçmamız-bilmediğimiz için Sor soruştur ve anla-soralım nasıl niçin İstediğimiz kadar-yüksek sırık üstüne Çıksak bile fark etmez-ayaklar yürür yine Yaşamak güzel sanat-o sanatı hor görme Ben deyip üstü çıkma-kimseye zarar verme Ne yana dönsek çıksak-bilinmeli biz biziz Anlamını bilmezsek-kopar gider ayak diz Sev sevil ve hürmet et-vatanımız gürleşsin Öğretmen Hasan söyler-içe huzur yerleşsin Yaşamak güzel sanat-o sanatı hor görme Ben deyip üstü çıkma-kimseye zarar verme |
Telafer’ i unutma-ordaki Türkmen senin Öz be öz kardeşindir-yüzüne değsin tenin
Anlatılsın dünyaya-bütün yapılan şeyler Uykusundan uyansın-uyuklayan o beyler Asla unutulamaz-akan kan Türk’ün kanı Toprağa gömüldüler-kaybetti binler canı Telafer’ i unutma-ordaki Türkmen senin Öz be öz kardeşindir-yüzüne değsin tenin Amerika yaptığın-maskaralık rezillik Çoluk çocuk evleri-yaptın sen delik deşik Rabb’im o yaptığını- görmekte bilin sizin Yüzyıllar boyu sürsün-eksilmesin krizin Telafer’ i unutma-ordaki Türkmen senin Öz be öz kardeşindir-yüzüne değsin tenin Sen dost devlet değilsin-anlasın Türk Milleti Uyandırmak gerekir-topluca cemiyeti Ne işin var Irak’ta-Amerika Irak ne Öldürdün çocukları-bulamazsın bahane Telafer’ i unutma-ordaki Türkmen senin Öz be öz kardeşindir-yüzüne değsin tenin Ne yana dönersen dön-hepten kırıtıyorsun Hem suçlu hem güçlüsün-bizlere çatıyorsun Verdiğin o acılar-aştı bak milyarları Bizlerin nazarında-kaybettin itibarı Telafer’ i unutma-ordaki Türkmen senin Öz be öz kardeşindir-yüzüne değsin tenin Telafer’ de işin ne-nerede teröristler Yanında barındırdın-hem pire hem de itler Ondan sana fayda yok-bir gün anlayacaksın Gerçekten söylüyorum-o tarih sana baksın Telafer’ i unutma-ordaki Türkmen senin Öz be öz kardeşindir-yüzüne değsin tenin Çoluk çocuk demedin-sen attın bombaları Oda karanlık kaldı-söndürdün lambaları Sana güvenemeyiz-özürün çok özürün Bundan sonra alınmaz-senden verim ve ürün Telafer’ i unutma-ordaki Türkmen senin Öz be öz kardeşindir-yüzüne değsin tenin Yaptığın rezaleti-evet anlatacağım Bu yıldan yüzyıllara-göğü çınlatacağım Söylüyor Hasan Sancak-yazacak yazısını Kopartmak gerekiyor-ağızda azısını Telafer’ i unutma-ordaki Türkmen senin Öz be öz kardeşindir-yüzüne değsin tenin |
Telafer’ e yardımı-yapmalıyız milletim Eğer sahip çıkmazsak-o canlar kalır yetimOynanıyor bir oyun-katliam var topluca
Çocuk genç anne baba-tütmez evlerde baca Ellerde bomba tüfek-atıyorlar kahpece Yükseltelim sesleri-hem gündüzü hem gece Telafer’ e yardımı-yapmalıyız milletim Eğer sahip çıkmazsak-o canlar kalır yetim Akan kan Türk’ün kanı-apartmanlar üst üste Cevabı vermek gerek-ordaki ayı ite Telafer yardım ister-uzatalım elleri İnan bize yakışmaz-kalma sakın hiç geri Telafer’ e yardımı-yapmalıyız milletim Eğer sahip çıkmazsak-o canlar kalır yetim Nüfus dengelerimiz-bak değiştiriliyor Bu durumlar bizleri-acı sıkıntıya kor Sözde barış hürriyet-tattırdın esareti Ortalara çıkardın-kötülüğü illeti Telafer’ e yardımı-yapmalıyız milletim Eğer sahip çıkmazsak-o canlar kalır yetim Allah seni kahretsin-aynı akıbeti gör Dertten kurtulmayasın-kötürüm ol bir de kör Bütün Peşmergelerle-işbirliğini yaptın Gerçek adi imişsin-değişiyor suratın Telafer’ e yardımı-yapmalıyız milletim Eğer sahip çıkmazsak-o canlar kalır yetim Yaptığın saldırılar-korkunçtur boyutları Ordaki insanımın-işleri oldu yarı Çevre köy ve çöllerde-kurulan çadırlarda Aç susuz ve ekmeksiz-karanlık bütün oda Telafer’ e yardımı-yapmalıyız milletim Eğer sahip çıkmazsak-o canlar kalır yetim Bilin bu soykırımdır-nerde insan hakları Müdahale etsene-görürsün itibarı Uçak helikopterler-bombaları atıyor El avuçta bir şey yok-onların hâlini sor Telafer’ e yardımı-yapmalıyız milletim Eğer sahip çıkmazsak-o canlar kalır yetim Hassasiyet gerekli-davranmalı topyekûn Aynı sahne proje-bize oynanmıştı dün Öğretmen Hasan söyler-bu acıya ortak ol Vücut beyin ve kafa-ileriye uzat kol Telafer’ e yardımı-yapmalıyız milletim Eğer sahip çıkmazsak-o canlar kalır yetim |
Kerkük’te Katliam Var”-Türkmenleri koruyun Onlar Öz Kardeşimiz”-sakın eğmeyin boyunStratejik olarak-Kerkük şehri önemli
Katliam yaptırmayın-kalpler olmasın nemli O Batılı Devletler-hepsi biliyor bunu Halletmemiz gerekir-gerçekten acil konu “Kerkük’te Katliam Var”-Türkmenleri koruyun “Onlar Öz Kardeşimiz”-sakın eğmeyin boyun .926-Ankara Anlaşması Kerkük ve Musul şehri-kapanmadı yaması İngiliz Mandasında-Irak Hükümetine Ellerimizle verdik-bilsin bunu her hane “Kerkük’te Katliam Var”-Türkmenleri koruyun “Onlar Öz Kardeşimiz”-sakın eğmeyin boyun ABD ile AB-bütün o devletlerin Gözü orada vardır-yaramız bundan derin Petrolu paylaşacak-kan içen yarasalar Bir çözüm bulunmalı-işletilsin yasalar “Kerkük’te Katliam Var”-Türkmenleri koruyun “Onlar Öz Kardeşimiz”-sakın eğmeyin boyun Rejim değişmesiyle-oradaki Türkmenler Yok edilmek istenir-solmakta bütün tenler Oyunlar oynanıyor-dama taşları gibi Eğer dikkat etmezsek-olamayız galibi “Kerkük’te Katliam Var”-Türkmenleri koruyun “Onlar Öz Kardeşimiz”-sakın eğmeyin boyun ..26 yılından-bilin şu ana kadar Anlaşmazlık olmadı-verilmedi bir karar Üçüncü büyük toplum-siyasi ve kültürel Hakları alınmıştır-uzatılmalıdır el “Kerkük’te Katliam Var”-Türkmenleri koruyun “Onlar Öz Kardeşimiz”-sakın eğmeyin boyun Türk’ün politikası-dünyada bilinmekte Böyle olduğumuzdan-şu an dururuz bekte Dost görünen devletler-Türk’e daim yan çizer Bir şey yapamaz deyip-Türkmeni hergün ezer “Kerkük’te Katliam Var”-Türkmenleri koruyun “Onlar Öz Kardeşimiz”-sakın eğmeyin boyun Sonuçta ne mi oldu-Iraklılar mahvoldu Yüz binlerce ölü var-kalpler ve ruhlar soldu Sıkıntıyı çekecek-soysuz ABD AB Ellerini kaldırmış -beddua eder bebe “Kerkük’te Katliam Var”-Türkmenleri koruyun “Onlar Öz Kardeşimiz”-sakın eğmeyin boyun Türkmenlerin nüfusu-hep küçük gösterildi Yok olmaları için-büyük çaba verildi Batı kimlerin dostu-Talabani Barzani Onlar onun uşağı-bilir bunu her fani “Kerkük’te Katliam Var”-Türkmenleri koruyun “Onlar Öz Kardeşimiz”-sakın eğmeyin boyun İşgal ile birlikte-Peşmerge her yönüyle Güçlü duruma geldi-hile üstüne hile Kerkük’e 600 bin- durmadan doldurulan Çadırlarda barınır-görünür ayan beyan “Kerkük’te Katliam Var”-Türkmenleri koruyun “Onlar Öz Kardeşimiz”-sakın eğmeyin boyun 2007 yılı- referandum olacak Türkmeni az gösterip-biliniz mahvolacak Ya Peşmergeye tabi-ya Irak’ta kalmayı İçerir anayasa-az gösterilir sayı “Kerkük’te Katliam Var”-Türkmenleri koruyun “Onlar Öz Kardeşimiz”-sakın eğmeyin boyun ABD işgaliyle-bazı siyasi parti Savaş ganimetini-paylaşır yapar sorti Kendi çıkarlarını-ön plânda tutarlar Dolmayı beşer onar-üstten öyle yutarlar “Kerkük’te Katliam Var”-Türkmenleri koruyun “Onlar Öz Kardeşimiz”-sakın eğmeyin boyun Irak’ı bölmek için-oyun üstüne oyun Eğdirilmek istenir-ya vücut ya da boyun Yer altı zenginliği-iştahı kabartıyor Günde yüz tane ölü-demeyin abartıyor “Kerkük’te Katliam Var”-Türkmenleri koruyun “Onlar Öz Kardeşimiz”-sakın eğmeyin boyun Etnik-mezhep işini-durdurmanız gerekir Kanunu değiştirin-çıkmaz ise olur kir Müslümanım diyenler-bırakın sağı solu Kalplerini birleştir-ora yağmadan dolu “Kerkük’te Katliam Var”-Türkmenleri koruyun “Onlar Öz Kardeşimiz”-sakın eğmeyin boyun ABD göz yummuştur-can yakan illegale Biliniz düşmektedir-durmadan kötü hâle Türkiye’yi Türkmen’i-cezalandırmaktadır Onun için yuları-bakınız kırmaktadır “Kerkük’te Katliam Var”-Türkmenleri koruyun “Onlar Öz Kardeşimiz”-sakın eğmeyin boyun Irak barut fıçısı-aklı gelmez başına Bombalar yağmaktadır-illerine taşına Gözden geçirmek için-oradaki durumu Bir türlü yapamazlar-ne soru ne yorumu “Kerkük’te Katliam Var”-Türkmenleri koruyun “Onlar Öz Kardeşimiz”-sakın eğmeyin boyun Bir rapor sunulmuştur-“Baker-Hamilton” ismi Uygulama demiştir-kötü görünür resmi Uyarıları dinle-mantık aklını yürüt Viski içmeyi bırak-konuşurken için süt “Kerkük’te Katliam Var”-Türkmenleri koruyun “Onlar Öz Kardeşimiz”-sakın eğmeyin boyun Irak bir Ortadoğu-Kerkük de küçük Irak Felaket olur ise-topraklar kalır kurak Etnik gruba verme-diyemezsin bana ne Yanlış adımı atma-sebep olursun kine “Kerkük’te Katliam Var”-Türkmenleri koruyun “Onlar Öz Kardeşimiz”-sakın eğmeyin boyun Dünyamızı etkiler-yanlış verilen karar Buradan söylüyorum-kimseye olmaz yarar Şair Hasan yazacak-gerçeği doğruları Eğer dikkat etmezsen işlerin kalır yarı “Kerkük’te Katliam Var”-Türkmenleri koruyun “Onlar Öz Kardeşimiz”-sakın eğmeyin boyun |
Irak Irak olalı-çekmedi böyle çile Amerika öldürür-Türkmen’i bile bile
Rabb’im sizlere versin-hem acı hem ıstırap O ülkeniz karışsın-daima olun harap 11 Eylüller gibi-ya haftada ya ayda Şu yurdunuz karışsın-karanlık kalsın oda Irak Irak olalı-çekmedi böyle çile Amerika öldürür-Türkmen’i bile bile Çektirdin sıkıntıyı-dert verdin sen Türkmen’e Kendini erkek sandın-sebep oldunuz kine Öldürdüğün çocuklar-bedduası hep sana Zulüm yaparak girdin-canım aziz vatana Irak Irak olalı-çekmedi böyle çile Amerika öldürür-Türkmen’i bile bile Taş üstünde taşlara-mermi sıktın durmadan Kimseyi bulamadın-gördü seni Yaradan Bütün kötülükleri-uygun gördün bizlere Aynı duygu düşünce-daim vursun sizlere Irak Irak olalı-çekmedi böyle çile Amerika öldürür-Türkmen’i bile bile Emperyalist devletsin-görünürde yaşarsın Ezer yıkar biçersin-onun için hep varsın Bu böyle bilin gitmez-bir gün hesap sorulur Hiç ummadığın anda-kapın tık tık vurulur Irak Irak olalı-çekmedi böyle çile Amerika öldürür-Türkmen’i bile bile O zamanı hatırla-çektirdin çileleri Attıkça kurşun attın-asla dönmedin geri Milyarların ahını-öğren aldın topluca Sizlerde tütmez olsun-ne ocak ne de baca Irak Irak olalı-çekmedi böyle çile Amerika öldürür-Türkmen’i bile bile Kadınların ırzını-kirlettin namusunu Elbet bir gün olacak-bütün işlerin sonu Çekeceksin terörü-o ülken sallanacak Sende de kalmayacak-ne kol ayak ne bacak Irak Irak olalı-çekmedi böyle çile Amerika öldürür-Türkmen’i bile bile Duyarsın acıları-düşün önce geçmişi Evet bir gün kırarsın-hem kafayı hem dişi Söylüyor Hasan Sancak-o yazacak daima Biz nasıl üzüldükse-siz de uğrayın gama Irak Irak olalı-çekmedi böyle çile Amerika öldürür-Türkmen’i bile bile |
Amerika vuruyor-o çocuklar ölüyor Müslüman Türk ağlarken-kahpe düşman gülüyorStratejik önemi-vardır o Telafer’ in
Türlü oyun oynanır-yaramız oldu derin Bu bölgede yapılan-şu nüfus sayımında Çoğunluk sağladılar-bundan çıkıyor seda Amerika vuruyor-o çocuklar ölüyor Müslüman Türk ağlarken-kahpe düşman gülüyor Başrolde Barzani var-oynuyor oyununu Kesmemiz gerekiyor-kulağını boynunu Nüfus dengelerini-hep bozmak istiyorlar Kargaşa çıkartırlar-bizi ateşe korlar Amerika vuruyor-o çocuklar ölüyor Müslüman Türk ağlarken-kahpe düşman gülüyor Şii Lider Mukteda-El Sadr mensuplarını Güya onu ararlar-yakmaktadırlar canı Onların arkasında-Peşmergeler PKK Olduğu bir gerçektir-bastırmak ister faka Amerika vuruyor-o çocuklar ölüyor Müslüman Türk ağlarken-kahpe düşman gülüyor İnsanlık suçlarını-Amerika işledi Kendi düştü tuzağa-insanları fişledi Barzani Talabani-evet uzun zamandır Mücadele yaparlar-zannediyorlar kârdır Amerika vuruyor-o çocuklar ölüyor Müslüman Türk ağlarken-kahpe düşman gülüyor Suriye Kamışlı’ yla-Iraktaki o Kürtler Arasında koridor-onlar hep açmalı der Bunun için Türkmenler-ilk Telafer şehrinden Uzaklaştırılıyor-ediliyor yerinden Amerika vuruyor-o çocuklar ölüyor Müslüman Türk ağlarken-kahpe düşman gülüyor Bu da Türkiye’mizin-gitmesidir bölgeden Gerçekleri görmeli-şiiri okuyan er Habur yanı Ovacık-açmalıyız sınırı Barzani karşı çıkar-işleri olur yarı Amerika vuruyor-o çocuklar ölüyor Müslüman Türk ağlarken-kahpe düşman gülüyor Ekonomik bir kayba-hiç uğramamak için Türk şoförü vurulur-hesap sorulur niçin Habur ve Türkiye’den-Barzani Talabani Hasan der beslenmesin-sesi duymalı fani Amerika vuruyor-o çocuklar ölüyor Müslüman Türk ağlarken-kahpe düşman gülüyor |
Türk Milleti uyuma -Batı oynar oyunu Yok etmek istiyorlar-Müslüman Türk SoyunuNerde insan hakları-uyuyor musunuz siz
Kahpece davranırsın-çıkartırsınız kriz Dünün Haçlı Seferi-uygulanır şu anda Sırp Bulgar ve Ermeni-acı bırakır canda “Türk Milleti uyuma -Batı oynar oyunu Yok etmek istiyorlar-Müslüman Türk Soyunu” Rezillik maskaralık-iyice sergilenir Verdiğiniz kararlar-oluşturur daim kir Müslüman ile Türk’e-doğuştan düşmansınız Vurup öldürürsünüz-güya da pişmansınız “Türk Milleti uyuma -Batı oynar oyunu Yok etmek istiyorlar-Müslüman Türk Soyunu” Kendinize olunca-asar ve kesersiniz Size bir şeyler denmez-rasgele esersiniz Kanunları çıkartır-devletlerin içinde Ayırım yaparsınız-bırakırsınız kinde “Türk Milleti uyuma -Batı oynar oyunu Yok etmek istiyorlar-Müslüman Türk Soyunu” Adaletin adına-kalkışırsın işgale Oradaki insanı-sokarsın kötü hâle Aradıklarınızı-bir türlü bulamazsın Yalanlar uydurursun-tedbiri alamazsın “Türk Milleti uyuma -Batı oynar oyunu Yok etmek istiyorlar-Müslüman Türk Soyunu” Şunu hiç unutmayın-tarih boyu bu millet Haksızlıkla uğraştı-ortadan kalktı illet Kim dara düşmüş ise-ona yardımı etti Kılıcı çekenleri-kan vererek mahvetti “Türk Milleti uyuma -Batı oynar oyunu Yok etmek istiyorlar-Müslüman Türk Soyunu” Yahudi Ermeni’si-Kürt’ü Boşnak’ı Hepsi bize sığındı-yaralı ya da sağı Ekmek ve suyu verdik-koyduk öne kömürü Kime yardım ettiysek-oluşturdular sürü “Türk Milleti uyuma -Batı oynar oyunu Yok etmek istiyorlar-Müslüman Türk Soyunu” Kurtuluş Savaşı’nda-dövüşürken cephede Ermeniler katletti-kısaldı yurtta vade Köy belde ilçelerde-bebek ve çocukları Kıtır kıtır kestiler-işimiz oldu yarı “Türk Milleti uyuma -Batı oynar oyunu Yok etmek istiyorlar-Müslüman Türk Soyunu” Gül mü uzatacaktık-hainlik yapanlara Onlar zaten ********-kalkıştılar inkâra Hem vurdular yıktılar-çöktüler köpek gibi Hadlerini bildirdik-bizler olduk galibi “Türk Milleti uyuma -Batı oynar oyunu Yok etmek istiyorlar-Müslüman Türk Soyunu” Aynı film senaryolar-roller başka değişik Kalplerimiz ruhumuz-gerçekten oldu ezik Amerika Avrupa-ya eşek ya da sıpa Hiçbiri gelmemekte-ne baltaya ne sapa “Türk Milleti uyuma -Batı oynar oyunu Yok etmek istiyorlar-Müslüman Türk Soyunu” Bize dost görünürler-ama alttan oyarlar Anlamalı bir kere-gözümüzü bayarlar Saddam’ı idam edip-Akrep’e çıkar arka Onlara bir şey denmez-bilin çoktur fiyaka “Türk Milleti uyuma -Batı oynar oyunu Yok etmek istiyorlar-Müslüman Türk Soyunu” Sözüm buradan herkese-vatanına sahip çık Eğer bizler horlarsak-boynumuza geçer ip Toprak elden gidiyor-ne ev kaldı ne banka Tutuyorlar bizleri-kurşun bomba ve çarka “Türk Milleti uyuma -Batı oynar oyunu Yok etmek istiyorlar-Müslüman Türk Soyunu” Şehit olan Mehmetçik-veriliyor beratı Bütün ailelerin-acı dolu suratı Konuşmak isteyenler-o anda susturulur Eline ve koluna-kelepçeler vurulur “Türk Milleti uyuma -Batı oynar oyunu Yok etmek istiyorlar-Müslüman Türk Soyunu” Rabbim ne güne kaldık-bize reva mı bunlar İnim inim inliyor-anne baba ve canlar Böl parçala yut ile-oyun üstüne oyun İsteniyor bizlerden-hem ruhumuz hem boyun “Türk Milleti uyuma -Batı oynar oyunu Yok etmek istiyorlar-Müslüman Türk Soyunu” Kapkaç hırsızlık ve gasp-her şeyde yüzde artış Yazlarımız perişan-denmek istenmekte kış Bütün büyük şehirler-biliniz ablukada Mahalleler işgalde-sıkıntı var yakada “Türk Milleti uyuma -Batı oynar oyunu Yok etmek istiyorlar-Müslüman Türk Soyunu” Memleketi sevenler-birleştir ellerini Meydanlara çıkalım-ayırt hemen yerini Sonra ah vah kâr etmez-boyna atılır ilmik Suratımız değişir-çıban çıkar ya da tik “Türk Milleti uyuma -Batı oynar oyunu Yok etmek istiyorlar-Müslüman Türk Soyunu” Atatürk gibi kükre-sen onun torunusun Mutluluk güzelliği-yurdun için hemen sun Biz kolay kazanmadık-yerin altı şehitle Doludur bilinmeli-çalışmalı milletle “Türk Milleti uyuma -Batı oynar oyunu Yok etmek istiyorlar-Müslüman Türk Soyunu” Beddua almayalım-gelecek nesillere Bilgiyi aktaralım-oturmamalı yere Çağa ulaşmak için-çaba gerekir çaba Bu hızla ulaşamaz-tökezlenir araba “Türk Milleti uyuma -Batı oynar oyunu Yok etmek istiyorlar-Müslüman Türk Soyunu” Açlıktan inim inim-inleyen insanlara Hemen derman olalım-kalpte düzelsin yara Öğretmen Hasan söyler-daim yürü ileri Davranmak gerekiyor-gençlerim duyun seri “Türk Milleti uyuma -Batı oynar oyunu Yok etmek istiyorlar-Müslüman Türk Soyunu” |
O Batı teröriste-verir mayın bombayı Vatanda kaybederiz-anne çocuk babayıTerörü destekliyor-Avrupa devletleri
Bizi bölmek isterler-kaldık bir kemik deri Ayrılıkçı terörü-onlar desteklemekte Türk Milleti’ni ise-onlar kösteklemekte O Batı teröriste-verir mayın bombayı Vatanda kaybederiz-anne çocuk babayı ..87 yılından-Mayıs 2002 Binlerce kişi öldü-ruha soktular tiki Asker polis korucu-bu tarihler arası 5500 şehit var-korkunçtur bil yarası O Batı teröriste-verir mayın bombayı Vatanda kaybederiz-anne çocuk babayı 11 bin 500 kişi-çoğunlukla yaralı Onların sayesinde-kaybettik yeşil dalı 250 subay-3500 tane er Bedenler yere düştü-tarih bize bunu der O Batı teröriste-verir mayın bombayı Vatanda kaybederiz-anne çocuk babayı Silahlı kuvvetlerin-ihtiyaçları için 15 Milyar dolardır-sormalı nasıl niçin O sivil kaynakların-kayıpları çok ağır Bu durumu görmeli-hem körler hem de sağır O Batı teröriste-verir mayın bombayı Vatanda kaybederiz-anne çocuk babayı 5 bin 335-yok olan sivil kişi 10 bin 714-yaralı erkek dişi Teröristlerin kaybı-yazılıdır defterde Hainlik yaptığından-hepten kısaldı vade O Batı teröriste-verir mayın bombayı Vatanda kaybederiz-anne çocuk babayı 3500 tanesi-ormanda yakalandı 2500 kişi-devletime sığındı Sayılan bu rakamlar-yeri Olağanüstü Olaylara aittir-durum gerçekten kötü O Batı teröriste-verir mayın bombayı Vatanda kaybederiz-anne çocuk babayı Ülke çapındakiler-bunların çok üstünde Acı sıkıntı çeker-anne baba ve dede Meseleler önemli-köylere saldırılar O günden bu güne dek-ağlatırlar zarı zar O Batı teröriste-verir mayın bombayı Vatanda kaybederiz-anne çocuk babayı 5 çocuk 6 bayan-toplam 29’u Pınarcık’ ta katliam-öldü onlarca kuzu ..87-91-yılları resmi kayıt Saldırılar ölümler-hunharca öldürdü it O Batı teröriste-verir mayın bombayı Vatanda kaybederiz-anne çocuk babayı PKK denen örgüt-girdi 33 köye 36 ölü var-kıydı anne ve beye ..91 le..93-terörün kanlı yılı Mahlûklar yok edildi-ortadan kalktı çalı O Batı teröriste-verir mayın bombayı Vatanda kaybederiz-anne çocuk babayı 22 Ekimde-..93 Diyarbakır O Lice ilçesinde-Allah’ım versin sabır Tuğgeneral Bahtiyar-Aydın şehit edildi Nice hayat ve ocak-böylece mahvedildi O Batı teröriste-verir mayın bombayı Vatanda kaybederiz-anne çocuk babayı 12 şubat günü-1994 Tuzla Tren Garında-bizleri öldürdü dert Yerleştirilen bomba-yedek subay adıy Ölüme sebep oldu-kaybettik bilin bayı O Batı teröriste-verir mayın bombayı Vatanda kaybederiz-anne çocuk babayı PKK nasıl örgüt-bilmeli Türkiye’miz Onların sayesinde-vatanda arttı kriz Türkiye Irak İran-üçgen içerisinde Mahluk durmaz vuruyor-insan hakları nerde O Batı teröriste-verir mayın bombayı Vatanda kaybederiz-anne çocuk babayı Her yeri işgal etmiş-mahkeme vergi ceza Sıkıntıyı vermiştir-göstermişlerdir eza Bomba mayın tuzaklar-teröristin tuzağı Bebek çocuklar öldü-kaybettik yeşil bağı O Batı teröriste-verir mayın bombayı Vatanda kaybederiz-anne çocuk babayı KöPage Rankingüler bombalandı-bölge ekonomisi Tamamen altüst oldu-kalbe bastılar isi Bütün hainler için-Avrupa açık liman Tamamen eğitildi-ruhtan kayboldu derman O Batı teröriste-verir mayın bombayı Vatanda kaybederiz-anne çocuk babayı Şiddet ile tahribi-Batı’dan hediyedir Binlerce insan öldü-anne baba üyedir PKK Kürt halkına-bomba mayın silahla Biliniz acı verdi-öldürüyorlar hâlâ O Batı teröriste-verir mayın bombayı Vatanda kaybederiz-anne çocuk babayı Uyan kardeşim uyan-mahluklar Ermeni’yle Kol kola gezmektedir-vermektedirler çile Sakın oyuna gelme-anne oğul kızına Bütünüyle sahip çık-kıyılmaktadır cana O Batı teröriste-verir mayın bombayı Vatanda kaybederiz-anne çocuk babayı Sağa sola gönderme-boş yere ölmesinler Cansız vücut tabutla-evine gelmesinler Bu devlet dualıdır-inan kimse yıkamaz Kin nefreti ekerek-üstüne çıkılamaz O Batı teröriste-verir mayın bombayı Vatanda kaybederiz-anne çocuk babayı Dost denilen devlet yok-gözleri vatanımda Hepsi çoğalıyorlar-bırakıyorlar gamda Öğretmen Hasan söyler-koru ruhu bedeni Eğer sahip çıkmazsan-tarih affetmez seni O Batı teröriste-verir mayın bombayı Vatanda kaybederiz-anne çocuk babayı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:42 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.