![]() |
Bu Sana Son Yazım
*******im zifiri karanlık, martılarıma yükledim kederlerimi kanat çırptıkça bulutlarda mavileri getirir belki, belki açar gönlümdeki o zifiri karanlık. Aydınlıklara ulaşır gönlüm. Anlatması zor, anlaması hepten zor anlatılabilinir mi onu da bilmiyorum. Evin ışıklarını görüyorum yoldan geçerken sarı beyaz. İçime hepten hüzün çöküyor. Uzaklardayım senden, yüreğinden hepten uzaklardayım. Seni düşündükçe içimi keder kaplıyor. Gözlerini düşünüyorum, gülüşünü beyaz dişlerini. Bakışını görüyorum karanlıklarda seviştiğimiz zamanlardaki. Öyle yumuşaktı ki sesin öyle güzeldi ki her şey. Yenildim. Yeldeğirmenleriyle savaşamadım, anlamsız sevdalarla. Yetmedi yüreğim. Sevdiremedim kendimi sana. Sarılışının benden uzaklarda olduğunu bilseydim, bilseydim başkalarını taşıdığımı, dokunmazdı o zaman ellerim sana, sevmezdi yüreğim bu denli ve ben deli divane olmazdım böyle sensiz zamanlarımda. Zeliha Bicer |
Bu Yürek Dar Bize
Bu yürek dar bize gülüm Bu gurbette zor gelir. Demedim mi giderken sana gülüm Hasretin kavurduğu çöl gibi, Ölürüm... Zeliha Bicer |
Can Çekişmelerim
Çürümüş bedenim,lime lime dökülüyor Yüreğim sensizlikte mahsun Başımı kaldıramıyorum Şarkıları da dinlemiyorum artık Gökyüzünde binlerce sen yağıyor Baktığımda yıldızlara Martılar,beyazı alacasıyla Koşturuyor yine vapur arkasında Atılan her simite merhaba diyor Yorgunum,hüzünlü yüzüm Gözlerimin yeşili maviye dönük Mavilerimde hep sen Bencilliğimde sevgimin Mühür vurdum dudaklarıma İsmini söylemeyeceğim,hasretimi de Dilim yanmayacak senli kelimelerde Gün batımına verdim tüm yangınları Vursun denize yakamozlarla Salınırken sandal mavi sularda Sen diye sarsın sen diye bağırsın Anlasınlar yüreğimi Can çekişmelerimi Zeliha Bicer |
Daha Anlamlı Olmaz mıydı Sevdalarımız...
Şair demiş ki; _Senin terliklerini giydim, Bazı bazı sana doğru Yürümek için _ Sevmeye yönelmek,paylaşmak Bencillikten uzak aşk yaratmak Belkide kaybolup giden onca duygulara Dur! Demenin yolu bu.. Arınsa ruhumuz,sevgiye kucak açsak Kim? Ne? Neden? Demeden Esenleşsek yolda tanımadıklarımızla Yaşlı eline, el olsak Çocuklara, ana baba Sevgiyi hiç hırpalamasak Aşkı böyle harcamasak Daha anlamlı olmaz mıydı? Sevdalarımız.... Zeliha Bicer |
Defterimde Yarım Kalan Sen..
Defterime yazdığım,onca şiirlerden Bazıları yarım. Elime kalemimi her aldığımda İçim acımış demek ki. O yarımlıklarda, yazamamışım, Çok istesem bile. İşte sen! Böyle kalmışsın yüreğimde... Zeliha Bicer |
Deli Olurum Çocuk Yüreğimle
Bana bir adım sevgiyle gelsen Deli olurum çocuk yüreğimle Öyle özledim ki sevdalanmayı Öyle yalnız ki bu yürek. Kaderi siyahım,bahtım beyaza dönsün Sebebim ol,serinliğim, Anlamlarını yükle sevdanın Dilersen yağmurum ol Süzül gözyaşlarımla Aşkın güzel denizinde Boğulalım birlikte Zeliha Bicer |
Denize Attım Bu gece Şiirlerimi
Denize attım bu gece şiirlerimi Dalgalarda o maviliklerde İçimin öfkesini hüznümü Yelken yapıp açtım rüzgara Gitsinler,terketsinler beni, Sevgisiz değilim ki,umarsız hiç olmadım Yaşamın hep beyazındaydım Yeşilini de sevdim Bazen hüzünlüydü turuncum Ama Siyahım bu gece simsiyah Yağan karın da faydası yok siyahıma Kıyamet günü gibiyim Kopmuş, yokolmuş İçimdeki depremlerin Sayısını unuttum. Bu karalıkta karanlıkta Işıksın beklediğim Uzat elini ya da Martılarını gönder bana... Zeliha Bicer |
Desende Olur Demesende
Desende olur Söylemesende sevgini Dokunmasan da razıyım Yeter ki gitme.. Zeliha Bicer |
Doğan Günle Hükmün Kalmamıştır
Öyle alışmışsın ki, öyle şımartmış ki seni yaşam Kaf dağında sandırır kendini Olsun, sen yine öyle san Yürekte iz bırakmamışsan eğer Ve çıkarsız değilse sevgin Bir Merhaba dilinde söylediklerin Öylesine kalmışsa eğer Silinir gidersin gönülden Gün batımına vermiştir seni gönül Doğan günle hükmün kalmamıştır Zeliha Bicer |
Doğum Günün Kutlu Olsun Dostum
Doğum günün bu gün Gözündeki yaşlar sevinçten biliyorum Hüznün terk etmese de seni Sevgin tutar bedenini Söylemek istediklerin var bilirim Bilirim o kahır dolu *******i Bu gün doğum günün Yüzün ay, gönlün hoş olsun Nevin ÖZVERİ nin doğum günü, daha nice yıllara huzur ve mutlulukla ve sağlıkla. Zeliha Bicer |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.