![]() |
Aşk Yaşanmalı Birlikte
bir sevda yüklendi bulutlara, şimşekler çaktı dünyanın dört bir yanına. arzularımıza gem vuramadığımız yüreklerimiz, çağlayanlarla hep yarışta. sevgi nehir oldu aktı da aktı. bitmek bilmeyen aşkımızla. gözyaşlarımızla sulanan bahçeler, binbir renkle canlandı. ruhumuzda açan çiçekler, seni seviyorum kelimesini gözlerimize yansıttı. öyle bir ışık var ki gözlerinde, transa geçiriyor beni, her gördüğümde. gülün dikeni battı elime kırmızıya boyadı yüreğimi sevginle. düşlerimiz kalmamalı hayallerde düşüncelerimizse dizelerde.. aşk yaşanmalı birlikte. |
Aşk, Sevgi Ve Dostluk
aşk, sevgi ve dostluk olsun gurubumuz. içelim kana kana, aşk olsun şurubumuz. hadi arkadaşlar gelin birlikte içelim. hep birlikte, düşüncelerimizi birleştirelim. aşk, sevgi ve dostluk temelimiz olsun. aşk ve sevgiyle, gelişen dostluklar bizim olsun. mutlu olalım birlikte, içimizde ki sevgiyle. içimizde ki aşk ile, dostluğumuz biz de kalsın bütünüyle. büyüdükçe büyüyüp güçlenelim. herşeyin başı aşk değil midir. aşkla yapılan her iş, insana huzur verir. sevgiyle büyüyen ağaç gelişir. dostluksa aşk ve sevgiyle pekişir. aşk ve sevgi bizlere yoldaş, dostluğumuzsa daimi olsun. aşk, sevgi ve dost üç öge. hepsi birbirinden, güçlü kelime. aşk, sevgi ve dostluk altında birleşelim. gelin arkadaşlar, büyüyelim. |
Aşkımızı Semaya Yazdılar
Ruhumda uçuşan bir kelebek gibi, Heyecan sardı gönlümü şimdi. Düşündükçe hep sevgin içimde. Rüya gibiydi aşkımız hep seninle. Bir coşkuyla sarsıldı bedenim. Deli gibi attı sürekli kalbim. Ya gözlerimden akan yaşlar, Asker gibi, nöbette şimdi. Doyamadığımız bir sevgiye, Esir olduk biz ömrümüzce. Ne bahar, ne kış değildi bizle, Biz yandık hep birbirimizle. Bir aşk tufanı esti başımızda. Yaktı yıktı kalbimizi, bu aşkla. Deliye döndürdü bizi sonunda. Harabeye de dönsek aşkımızla. Öyle kenetlendik ki birbirimize. Uçan kuşlar kıskandı gördükçe. Aşkımızı semâya yazdılar hep, Tüm âşıklara örnek olsun diye. |
Aşkımızın Resmi
karşımda tuval bir elimde palet, bir elimde fırça. renk renk boyalar yanımda.. çizeceğim şimdi aşkımızın resmini sabırsızca. sen ve ben kırlarda. deliler gibi koşuyoruz bizde ki aşkla. yorulunca uzanıyoruz otlara. gökyüzü harika, mis gibi kokuyor tabiat. papatyalar kırları süslüyor sevdamızla. taç yapıyor koyuyorsun başıma. dudaklarını hissediyorum o anda defalarca. sıcaklığın ise yakıyor yüreğimi, ilk defa hisseder gibi. beyaz güvercinler uçuyor üstümüzden. güneşin sıcaklığı vuruyor yüzümüze, harika duygular içimizde. coşturuyor bizi, gözgöze geldiğimizde. mutluluktan ikimizin gözlerinde bir damla yaş. sarılınca karışıyor birbirlerine. biz baharı karşıladık resmettik tuvale. harika bir aşk resmi sevgimizle. niceleri ömrümüzce, bizle. |
Aşkımızın Simgesi
Hani hatırlıyormusun bir at nalı vermiştin bana. As bunu odana, uğur getirsin demiştin ısrarınla. Gerçekten uğur getirdi sen benim oldun sonunda. Seninle olmak, seni yaşamak ne güzel bu dünyada. Kalbime hapsettim seni, bırakmam bir daha. Anahtarı ise, ruhumun içinde alamazsın ömrüm oldukça. Sevgimin derinliğine gömdüm seni,çıkamazssın uğraşsanda. Bir deli gönüldü benimkisi, uçardım kelebekler gibi. Aşkı arardım çiçekler de, bulamazdım bir türlü. Sevgi içimdeydi, dolup taşıyordu yüreğimden. Sevmeyi istiyordum hasrette gelirdi kendiliğinden. Seni gördüm sevdiğim, yandı kalbim aniden. Bu deli yüreğim, duracak sandım birden. Seni her gördüğümde eriyorum, o kadar sevdim ki. Sesin bir melodi gibi, hep içimi okşuyor sanki. Hayat ne güzel, seninle olmaksa daha güzel şimdi. At nalı hala odamda,bizim simgemizdi çünki. İkimizi bağlıyan, bir bağ gibi geliyor bana. Sen benimsin mahşere kadar, bırakmam bir daha. |
Aşkın kadını
hep kalbimde ki acıyla yaşadım ömrümce. mutlu olduğumda bile, gitmedi kaldı içimde. yüzüm gülüyordu ama, içim ağlıyordu sessizce. mutluluğun simgesiydim tanımıyordu beni hiçkimse. aşk yüreğimde, sevgiyi ise yaşattım kendimde. aşk şiirleri ile tanıdı herkes beni, günlerce. aşkın kadınına çıktı ismim, aşkı tanımadım ki. sevgi dolu yüreğim beni de aşıyordu sevgimde. yolum aşka, sevgiye ve sizlere.. aşkı sevdirdim herkese, ümitler yeşerdi içinizde. sevgi dolu yürekleriniz taştı gönlünüzde. ama bende ki bu sevgi, tüm sevenlerime. aşk yaşanır ve yaşatılır sevdiğine. ben ise yaşadım aşkımı, hep hayallerimde. hayalerde de güzeldi aşkı düşündüğümde. yalnız sevdiğine olmamalı aşk, aşk bizlerle. içimizden dolup taşmalı yaşadığımız müddetçe. tüm sevenlerimi çok seviyorum aşkım sizlere. artık ağlamayacağım sevilmekte güzel bence. aşkın kadını hep sizleri sevecek aşkı da sizlerle. |
Aşkına Aşık Sevdana Kara Sevdalıyım
çaresiz çırpınışlarım, rahatsız etmeye başladı gönlümü. hıçkırıklar boğazımda, dinmek bitmeyen gözyaşlarımla. bahçemde ki akasyalar, saf ve temiz bir aşkı anlatır gibi. onlara baktıkça, arzularım çoğalıyor seni hatırlatıyor sanki. bu halimle sev beni, deli dolu biriyim ben çünki. bazen güler, bazen de ağlarım sana duygularımı anlatamam ki. isyankâr olamam, sen beni bu kadar severken şimdi. yalnız değilim yanında olmasamda, hep benimlesin sanki. sen ve ben hem ateş, hem de külüz bu hayatta. birbirimizi yakıyoruz bitmek bilmiyen arzularımızla. bak dudaklarım da kurudu gel su ver dudaklarınla. içim titreyecek biliyorum beni öperken arka arkaya. sevgimiz çıkmaz sokak, bulamıyorum seni karşımda. seni hissetmek bu kadar kolayken, yaklaşamıyorum yanına. ateşin yaktı içimi, bir ömürde geçse yetmez ki sana doymaya. hep içimde yanan, bir ateş olacaksın ömrüm boyunca. hasretin, özlemin, sevgin ahh bu aşk ben de olmasa ya. yalnız çekilmiyor bu aşk be gülüm, hadi gel artık yanıma. körkütük aşık oldum seninle olmak istiyor bu gönül anlasana. aşkına aşık, sevdana kara sevdalıyım sevgim olduktan sonra. |
Aşkınla Yandım
Bir gemi vardı açık denizde. Yol alıyordu senle birlikte. Aşkım içinde ruhunsa benle. Süzülüyordu tüm sevgimizle. Birleştirmişti Kınalı bizi. Hatıralarım orada gizli. Tuttun elimi bırakmadın ki. Sevdik ikimiz deliler gibi. Aşkınla yandım doyamam sana. Sevgin içimde geçmeyen yara. Kimseye vermem yalnızca bana Kalplerimiz bir ömrüm oldukça. Çiçek bahçemin solmayan gülü. Ruhum huzurda sanki bülbülü. Sevda başımda yakar gönlümü. Bu deli kalbim, lavların tümü. Bir fırtınaydı sana özlemim. Geçmedi gitti bitmedi sevgim. Hep seveceğim canım sevgilim. Ömrüm yoluna aşkım bebeğim. |
Aşkla Kavrulan Ruhum
Sanki basiretimiz bağlı sevgimizde. Birbirimize koştukça ayrılıyoruz nedense. Kader uzaklaştırıyor farkına varmadan. Hayaller de kalır mı bu aşk, söylesene. Deli gibi aşkımız, hep su yüzünde, Uçup gider mi diye öyle huzursuzum ki. Seni bukadar severken sensizliğimde. Bırakıp gider mi diye öyle çaresizim ki. Volkanlar patladı sardı tüm bedenimi. Lavlar kaybettirdi tüm düşüncelerimi. Aşkla kavrulan ruhum, esirin şimdi. Kalbim sevginle dolu şaşırdı kendini. Öyle bir yağmur yağıyor ki dışarda. Cama vuran sesi, ürkütüyor beni. Şu an kollarında olmalıydım senin. Ama ayrılık bırakmıyor ki hiç bizi. *******e sarıldım yattım yine, Sabahlarda avutmuyor sensizlikte. Yalnızlık hep benimle, kaderimde. Doğmak bilmeyen sevgimizde. |
Aşkların En Güzeli
öyle güzel gülüyorsun ki güller açıyor yanaklarında biliyor musun. seni öyle seviyorum ki yüreğinde ki sevgiyi görüyorum anlıyor musun. kollarında mutlululuğu tadıyorum. aşkın en güzeli sen de duyuyor musun. sesin yankılanıyor ev de kulağımda bir name gibi doyamıyorum sana dinliyor musun. aşk şarkılarında dansımız, dönüyoruz çılgınlar gibi, izliyor musun. ya dudakların, dudaklarımda.. hayat veriyorsun bana, hissediyor musun. tutuşan yüreğimiz, yeni bir aşk fısıltısı gibi, üflüyor kulağımıza sanki. a,h aşkım seni her an hissetmek deli gibi sevmek sende kaybolmak, içimdeki tutkunla yanmak, aşkların en güzeli. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:59 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.