![]() |
Bu Son Aşka Sarılışım
bu son nüshası sana yazdığım şiirin bu son şikayetim umursamazlığına bir sonbahar sabahı çığ düşürürcesine yüreğime bu son kapını çalışım bu son bakışım resmine bu son yıkılışım bu son sigaram efkarımı dağıtarak içtiğim! .. bu son aldanışım bu son vuruluşum sokağında ve; bu son aşka sarılışım... Bahadır Karaağaçlı |
Bugünün Noktasıda Sen,Virgülüde
bugün bir başka gülüşün bir başka gözlerin bugün bir başka sözlerin çekilesi yok gibi ne sevinç kalır ne gülüşmeler bugünün noktasıda sen virgülüde Bahadır Karaağaçlı |
Can Gidiyor
gidecek zamanmıydı bir ömür hesaplarken ayrılık çok zor çekenler söyler ezelden can gidiyor yüreğimi eziyor canım tükeniyor gitme diyemiyor Bahadır Karaağaçlı |
Çalınmış Gülücük
kapı eşiğinde bekleyen bir misafir gibiydik. sende her mevsim çiçek vardı benimse yazlarım sonbahara çalınık yüzün! hüznümü saklar gibi albümlerde şu dibini getirmeye çalıştığım şarap şişesi biliyorum bahane diyeceksin. ama bu kör olası gece, hiç te böyle olmamıştı bu vakitte sen ki; yeminlerin ardında durmayan ey kaypak kadın! bir daha doğurur mu sandın seni içimdeki sancın! sen bakma çalınmış bir gülücük bu dudağımdaki içtikçe birazdan o da sızar şimdi.. nedense hep başıma gelir bu dertler nedense hasretler üstüme çöker yalnızlık yalnızlık yalnızlık örterim geceye... Bahadır Karaağaçlı |
Çarşamba Pazarı
yeni yetme sevdaların malı olmuş şimdiki aşklar. indirimde hatta çarşamba pazarında... Bahadır Karaağaçlı |
Çeker Giderim
yüzümdeki çizgiler senin eserin duysunda yüreğin şaha ersin başım dimdik baş koyduğum bu sevdaya nasıl gelmişsem öle çeker giderim giderim bulunmamacasına giderim yok olurcasına dilinde pişmanlık yakarış olur giderim bir daha olmamacasına belki hatıran hep iz taşır yüzümde belki başka bir sevda zor gelir gönlüme çıkmaz sokaklar hep çıksa önüme çeker giderim elbet dönmemecesine Bahadır Karaağaçlı |
Çığlık
kapalı kapılar ışıklar sönük duvarlar dost olur yalnız karanlıklarda çığlık çığlığa uyanırım rüyalardan çekilmez olur sensizken ******* bağıra bağıra sayıklarım adını içime ve seni milyon defa öldürürüm içimde kendimi mahvedercesine Bahadır Karaağaçlı |
Derya Gözlüm
kırıldı ümitlerim kaybettim aşk oyununda hoşçakal derya gözlüm nice yıllara doğum günün kutlu olsun mutluluklar senin olsun o derya gözlerinde bu ayrılık bir son bulsun dert verdin dert üstüne soldu bak baharlarım hasret çektim ölesiye kırıldı umutlarım doğum günün kutlu olsun mutluluklar senin olsun sensiz bir yıl daha geçti derya gözlüm bu ayrılık bir son bulsun Bahadır Karaağaçlı |
Dokunma Yüreğime Gideceksen
dokunma yüreğime gideceksen bu yakarış benide alıp gitme der gibi bu direniş bir daha sen bulamamak sen olmasan tamamlanamamak gibi dokunma yüreğime gideceksen yüzünü avcuma alıp ne iyi ettinde geldin dermiş gibi başını göğsüme yaslayıp hiç bırakmamak gibi dokunma yüreğime gideceksen gözlerinin ahenginde bir dünya buldum beni buldum dokunma yüreğime beni benden edipte gideceksen bak kuşlar bir bir dönüyor yuvasına siliniyor mısralardan hüzün kokan dizeler bak içimde birşeyler sen sen diye bağrışıyor dokunma yüreğime gideceksen ne olur bu yakarış bu direniş ölmekten korkmak değil gülüm sensiz asla bir daha tamamlanamamak be gülüm... Bahadır Karaağaçlı |
Dostum...
suçu onda bunda arama dostum Kur'an bir tek rehber,batıla sapma dostum nefsine zülm etme dön islam'a dostum kurtluluş Hak yolda; başka yol yokki dostum Bahadır Karaağaçlı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:07 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.