![]() |
Kar Taneleri
Kar tanelerini düşün Birer birer düşüyorlar yeryüzüne Yavaş yavaş Sonra her yeri kaplıyorlar Hiç boşluk bırakmadan Sen de böyle yavaş yavaş Gir kalbime Sonra en ücra köşesine kadar Her yerini kapla Sen ol onun hakimi Sadece senin için kıpırdasın Ve sana yöneltsin bütün aşkını Deniz Önderoğlu |
Kederliyim
Kederliyim yine bu akşam Yalnız bir kalp taşımaktan Bıktım usandım artık Aynalarla konuşmaktan Yalnızlığım azrail gibi Peşimde dolaşıyor Deniz Önderoğlu |
Korku
Özleminle yanıyor kalbim Gözlerini arıyor gözlerim Ellerimde ellerinin dokunuşu Kalbimde yokluğunun korkusu Deniz Önderoğlu |
Memleketim İstanbul
Memleketim İstanbul Yok dünya üzerinde senin gibi bir şehir Aşk sende Sevda sende Mutluluk sende Ayırılık sende sadece bu kadar güzel olablilr Senin denizinin gözüyle bakmak dünyaya Ve senin mavi göğünün altında nefes almak Ve senin topraklarında yummak gözlerimi dünyaya İstanbul, memleketim İstanbul Eğer tekrar geleceksem bu dünyaya Yine seninle yaşamak isterdim Galata kulenden sana bakmak Boğazında denizini seyre dalmak isterdim Tarihin senin talihindir İstanbul Memleketim İstanbul Deniz Önderoğlu |
Müsait mi Yüreğin
Gözbebeklerinde kendim yerine başkasını gördüğüm insan; yalan söylerken bile nasıl bu kadar masum durabiliyordun? Oysa ki sarılırken sana, başka bir tenin soğuk kokusu varmış bedeninde. Bilmiyordum... İçten içe ağladığım onca gecenin hesabını nasıl verebilirsin ki. Söyle; en fazla kaç intiharıma sebep olabilirsin? Yüreğimin sancılarını nasıl yok edebilirsin? .. Bu gece başka bir ölüm gecesi daha? Bu kez gem vurmadan geldim acılarıma... Senin yüreğin uçurum ve ben hiç korkmadan cesurca ölmeye razıyım kollarında... Kahretsin... Sana son bir defa daha sarılmak için o soğuk kokuyu duymaya bile razı olmak ne kadar acı... Korkularımı ve heyecanlarımı bir yana koyup, yanıma sadece her zaman hasret olduğum yüzünü alıp gidiyorum bu gece ölüme.... Peki bir geceliğine müsait mi yüreğin? Sadece son bir kez ölüp gideceğim... (Devrem herşey aşk için) Deniz Önderoğlu |
Ne'sin
Bir rüyasın sen Sonu hiç gelmeyecek Umutsun Hiç tükenmeyecek Gülümsemesin yüzümde Gözlerimi parlatan Hayatsın Yaşamaya yeni başladığım Aşksın Seni tanıdığımdan beri Tadına doyamadığım Sensin işte Dünyaya gözlerimi kapayacağım.. Deniz Önderoğlu |
Neredesin
Gözlerin nerede Bakınca içimin ısındığı Beni rüyalar ülkesine götüren gözlerin Ellerin nerede Her tuttuğumda kalbimi yerinden oynatan Ellerimi ısıtan ellerin Sen neredesin Hayatıma anlam katan Yokluğunla beni zindanlara kapatan sen Neredesin! Deniz Önderoğlu |
O=Ben
Ne varsa istediğin Hepsini verdim Kalbimi, sevgimi Duygularımın tek sahibiydin Ben ben değildim artık Bende benden çok Sen vardın... Deniz Önderoğlu |
Oyun
Son gülen iyi gülermiş her zaman Bir önceki gülenden Ne ilk oldum bu oyunda Ne de son gülen Deniz Önderoğlu |
Ölüm
Ölümse hayatın sonu Yokluğun ölümün aynasıdır Varlığınla can bulacaksa bu beden Seni beklemekle sürdüreceğim hayatı Gelmeyeceğini bilsemde Yine sen olacaksın gözümün baktığı her yerde Ve bir gün gelirsen bu kalbin çarptığı bedene Ben olmayacağım artık cenazemde Deniz Önderoğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.