![]() |
Bedirhan...
Sen doğalı günlerim değişti, Kokunla hayatıma renk geldi, Bambaşka sevginle yuvam. Seninle neşelendi Bedirhan. Bedirhan,Bedirhan, Ailemizin tatlı bedişi, Bedirhan,Bedirhan, Annesinin sevimli prensi, Bedrihan,Bedirhan. Benim kanım biricik oğlumsun, Bedirhan,Bedirhan. Benim güzel pamuğum petoşumsun.. |
Bekarlık sultanlık mış..
Kim demiş. Bekarlık sultanlıktır diye, Öyle sultan olmaz olsun, Çektiğimi bir ben bilirim. Hayatımda yapmadıklarımı, Otuz altı günde yaptım. Kuru fasülyem,ya pilavım, Hele,hele türlü ve nice yemeklerimi, İnanın çok güzel de yapmışım, Gel gelelim ayarını tutturamadım, Ye ye bitmiyor,gına geldim, Dört günde bitiremedim. Altmış yumurta bitti, Vallahi menemen mis gibi, Makarna ilkinde hamur gibiydi, Evda ne yağ,ne de tuz kaldı, Çamaşırlarımı masus gece, Bir gören olmasın,asıyorum. Be kardeşim hergün mü, Bulaşıklar,ev süpürülür, İstersen yapma,yığılır, Evi böcekler sarar. Kimseler görmesin önlük te giydim, Gözün kör olmasın. Kendimi unutmuşum inanın, Saç,sakal birbirine karışmış, Arkadaşım birgün bana, Herhalde yenge evde yok, Neden ki nerden anladın, Oğlum elbiselerin kırmınkırışık, Vallahi rezil oldum offf aman. Akçaya yaz gelmiş, Güneş ışıl ışıl, Doğa uyanmış, Kuşlar cıvıl cıvıl, Sahiller dolmuş, Kordon da insanlar sarmaş dolaş, Ben se oturmuş bir bankete, Derin,derinden dalmışım serapa. Benim de aşkım,biricik hanımım, Gelicek pazartesi öyleyin birde. Yok yok anam biran önce gelse, Yüzlerce,binlerce aflar diliycem, Evimin sultanından, Helallıklar diliyeceğim, Helallaşacağım, Neden mi o kafada olanlar, Siz siz olun hanımınızın, Değerini,kıymetini bilin, Benim burnumdan geldi, Yok yok asla vallahi billahi, Bekarlık sultanlık değilimiş, Herşeyim ona feda olsun, Yeter ki o hep yanımda olsun.. |
Ben hak ediyordum...
Seni nekadar çok sevdiğimi, Sana nasıl hayran olduğumu, Söz vermiştim ben sana, Seninle ömür boyunca olmaya, İnanmadın sen birkez bana. Bak onun bir yüzüne,iyice, Seni ben hak ediyorum o değil, Hangi bahanen var bilemiyorum, Böyle intikam olmaz, Sana söz vermiştim,seni haketmiştim, Sanıyorsun onunla mutlu olucaksın, Olamıyacaksın böyle yalnız kalınmaz, Ben seni çok sevmiştim, O değil bak onun gözlerine, Aşkımın küllerini sana savurdum, Gözlerim kan aksada seni sevdim. Ayrılık bize göre değil aşkım, Seni sadece ben hakediyorum, O değil birtanem gör artık, Eksiğim neydi inan bilmiyorum, Hançerini vurmadan bak gözlerime, O biliyor mevlam seni nasıl sevdiğimi, Tertemiz saf sevgimle,kalbimle, Eksiğim neydi başkasından bilmiyorum, O değil birtanem seni ben hakediyorum... |
Ben sevmiştim..
Pişman değilim, Öylesine sevdim, Kara sevdaya tutuldum. Sevgilim,aşkımsın dedim, Gözyaşlarım sel oldu, Vefasız yaptıklarınla, Sen de ağla şimdi. Ben sevmiştim, Ruhumun derinliklerine, Kalbime ismini yazmıştım. Be nankör,zalim kadın, Ne yaptım sana, Sevmekmiydi suçum, Sen de ağla şimdi. Ben sevmiştim, Papatyalardan başına taç, Gelinliğini de almıştım. O adama beni değiştin, Ben sana ne yaptım, ALLAH belanı verecek, Sevmek se ayrılmak, Çek git,git,git, Sonra sende ağlıyacaksın.. |
Ben sokak çocuğu...
-Nereye bakıyorsun öyle, Bakıyorum işte dalmışım, Bak şu geçen trene, Bakıyorum nereye gidiyor, Kimler var içerisinde, Belki kader mahkumları, Evinden,sevgilisinden,ailesinden, Birsürü göz yaşlarıyle, Belki de asker gidiyor,geliyor, Bilmiyorum belkide, Bu şehri terkedenler, Olabilir altın var,gelenler, -Tabi oda olabilir, Ziyaretler içinde, Gelenler,gidenler de, Kaç sefer yaptı bu tren, Ben nezaman bineceğim, Gideceğim yere, Acaba tren gidiyor mu? Ben nereliyim bilmiyorum, Hep hergün, Bu treni seyrediyorum, Ben bir sokak çocuğuyum, Burada büyüdüm,yaşıyorum, Acaba ben kimim... |
Ben...
Gece çöktü odama, Hüzün ve yalnızlıkla yakaladı beni, Şikayetçi değilim, Hoş geldiniz, Hüzün gece ve yalnızlık, Sizleri en az mutluluk gibi seviyorum, Hayatı, Olduğu gibi mi kabullendim acaba, Yani olgun insanlar gibi, O halde bende büyüdüm, Ben de olgunum. Veya mutlu olmaktan kaçıyorum, Dostluktan, Paylaşımdan, Güvenden, İnsanlardan, O halde küçücük bir çucuğum. Dış dünyaya korkuyle bakan, Büyümedim ozaman, Büyümeyi bekliyorum, Zaman ilerlesin istiyorum... |
Bendeki resmin...
Bende saklı resmine baktıkça, Hep derinlere kayıyor gözlerim. Ne kadar masumca o yüzün, Yeni doğmuş,hani derler ya, Melek yüzlü,o bir melek işte, Kar beyazı o tenin tonbuş yanakların, Sanki koyu kırmızı sürmüşler dudaklarına, Yok aslında boya sen doğuştan güzelsin. Ya o göz rengin o canlılık yokmu birtanem, Ama anlıyamıyorum o yüz ifadeni, Ağlıyormuşcasına bitkin ve üzgün, Birini hep bekliyormuş gibi duruşun, Bütün kırmızı güller senin olsun, Kuşlar,kelebekler gibi neşeli ol canım, Yakışmıyor masum bakışın sana, Hasret dolu şu gönlüm seni bekliyor, Beni beklercesine o anlamlı bakışın, Resmine baktıkça dalıyor gözlerim. Mutluluklar,elele tutuşmalar,gezmeler, Hayalimizdeki gibi bizden olucak çocuklar, Sanki ağlıyacakmışsın gibi bakıyorsun, Hani ağlamaklar yoktu hep mutluluklar, Bizimle olucaktı bilki ben seninim, Resmine baktıkça yanımda seni düşünüyorum... |
Beni affet güzelim…
Sana şarkılar söylesem, Bir sürü çikolatalar alsam, İçki asla içmiyorum ama, Sigarayı bıraktım desem, Aşkım son kez beni afetsen. En güzel şiirlerimi yazsam, Allah cezanı verecek, Azıcık bana gülümsesen, Birtanem son kez beni afetsen. Bilirim seversin rafadan yumurtayı, Kızarmış ekmeğin tereyağlısını, Ballı sütü,sabah kahvaltını, Yatağına getirsem, Gülüm beni son kez afetsen. Gözün kör olmayacası, Dayalı döşeli ev, Hemde yazlık alsam, Kapının önünde araban, Hepsini üzerine yapsam, Karagözlüm,beyazım,biriciğim, Sıkıldım ama, Neolur artık beni afetsen… |
Benim için ağlama…
Gözüm kapalı, Hiç düşünmeden, Kalbimin sesiyle, Tüm engelleri aşarak, Seni sevdim. Hem de çok iyi biliyorsun, Ailemi hiçe bile sayarak, Sana aşık oldum, Ama sen ne yaptın, Gönül eğlendirdin, Yemene,içmene,harcamalarına, Bir şey demiyorum, Be zalimmmm, Şu kalbimden ne istedin. Şimdi güle güle sana, Asla ama asla, Numara naz yapma, Benim için ağlama… |
Benim ol...
Yelken açtım denizlere, Sürükleniyor yüreğim enginlere, Seni arıyor şu yolgun yüreğim, Ne zaman döneceksin sen bana. Her yerde ben gülpembemi arıyorum, Boş kaldırımlarda sokaklarda, Seni soruyorum tüm aşıklara, Bulabilirmiyim seni acaba yıldızlarda. Dön dön artık dayanamıyor şu kalbim, Beklemekten o kadar yoruldum ki, Sesini,seni,sıcaklığını bekliyorum, Sahillerde,gece karanlığında dolaşıyorum, Her an dönecekmişsin diye uyuyamıyorum. Kalbimde ismini seni sayıklıyorum, Aşkım olduğunla seni kabulleniyorum, İnan bana seni en büyük sevgimle, Sonsuz saygım,kızlarınla seni bekliyorum. Bütünüm ol eşim,karım ol, Diyorum ve döneceğin günü sayıklıyor, Bir tanem,aşkım,sevdiceğim, Sen benim bekleyenim yarınım,berivanım, Kardelenim,herşeyim özlemim, Sen sen bir tanem gel artık benim ol.. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:58 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.