![]() |
Beni Aldatırsan
Sevdam düşecek dillere, Gönlüm emrinde olacak. Sevgimiz bizi saracak, Benim birtanemsin..... Ama beni aldatırsan, Yakarım çıranı. Bak alırsın ahımı, Öyle kolay değil kandıramazsın beni...... Ben bir daha olmam senin, İnan bana affetmem seni. Ararsın beni koşarsın bana, Düşersin peşime bir daha yeniden sevemem seni, Beni Aldatma...... |
Beni Anla
Gözlerimden anlayabilirmisin? Sevdadan neler çektiğimi. Nasıl hüzünlü. Kimseler görmeden ağlar *******i, Karanlıklar saklar yalnızlığımı. Nasıl buruk. Gözlerimde bir daha olmasın, Sevdanın donuk sevinçleri.... Yüzümden yaşayabilirmisin? Ayrılığın soğuk hallerini, Nasıl üzgün. Kimseler görmeden bakar aynalara, Güneş bile ısıtamaz bedenimi. Nasıl vurgun. Yüzümde bir daha kalmasın, Ayrılığın sürgün izleri.... |
Beni Hatırla
Gecenin koyuluğunda, Yıldızlara baktığında, Işıl ışıl gözlerimi unutma. Yağmur damlalarını gördüğünde, Yada ıslandığında gözyaşlarımı unutma. Bir melodi dinlediğinde, Dalıp dalıp gittiğinde, Her nefesini içine çektiğinde, Buğulu gözlerinde Beni Hatırla........ Yalnızlığının soğukluğunda sevgimi, Çaresizliğinin acısında umudumu, Tatlı bir uykuda hayellerimizi unutma. Tüm şarkıların sözlerinde, Sana yazdığım her şiirde, Hayat'ta yaşadığın müddetçe, Geçmişle gelecek arasında, Seninle yaşanan herşeyde Beni Unutma...... Ağaçlardan sararan yapraklar düşerken, Mazimizdeki anılarda Beni Hatırla...... |
Beni Hatırlayacaksın
İnanıyorumki bir gün çok değişeceksin. Birgün beni acayip düşüneceksin. Gerçekle yüzleşeceksin. Hayalimi bile gözlerinde Göremeyeceksin. Birgün beni delice İsteyeceksin. Defalarca okuyacaksın, Sana yazdığım onlarca şiiri. Uykusuz *******in olacak. Hüzün seni bitirecek Ağlayacaksın. Her telofonun çaldığında, Sesimi İsteyeceksin. Her kapıya koştuğunda, Beni Arayacaksın. Anılarda bile beni Bulamayacaksın. Yağmurlarda sırılsıklam Islanacaksın. Halini kimseler Anlamayacak. Her sonbaharda kahır günler Yaşayacaksın. Pencerenden dışarıya baktığında, Kendin gibi solmuş ağaçlar Göreceksin. Dökülmüş kurumuş yapraklarda Üzüleceksin. Yalnızlığınla kalıp Yaşlanacaksın. Bensiz bu dünyadan ölüp Gideceksin. Seni gerçek seven biri olarak, Benden asla Vazgeçemeyeceksin. Geçte Olsa Beni Hatırlayacaksın...... |
Beni Keşfet
Sen ve ben, Sevgi insanıyız. Sen tam aranansın. Çok seviyor ve seviliyorum. Sevgi bize yakışıyor, Ah Sevda. Sen ve ben, Zevk insanıyız. Sen tam istediğimsin. Ben çok arzulu ve arsızım. Sevişmek bizi birleştiriyor. Ah Seks. Birlikte mutluluğu hak ediyoruz. Sıcak kanlı ve uyumluyum. Hem olgun hem dolgunum. Seni her gördüğümde, Daha enerjik oluyorum. Beni çoşturuyorsun. Kalbim hızla hızla atıyor. Bir nefeste seni içimde, Buluveriyorum. Çok kötü doluyorum. Seni dışarı çıkartamıyorum. Bedenime gereklisin. Sevdiğim insan seninle, Sevişmeyi düşündüğümde, Daha çok tahrik oluyorum. Seninle sevişirken, Gözlerimi hiç kapatmıyorum. Bana ait fantazelerimde bile, Ben seninim sen benim. Başkası değil olduğum gibiyim. Göster kendini diyen yerleşimlerime, Dokunuyorsun ya? Kendimi hazırlamadan senin olmak, Çok masumca ve romantik. Sabırsız dokunuşların nefesimi kesiyor. Birde sen uçarken, Öylece, Benim halimide düşünüyorsun ya? Herşeyinle beni çok sevdiğini, Anlıyorum. Beni düşünüyor, Önemsiyorsun herşeyde. İşte o an, Sana tekrar aşık oluyorum. Birlikte gelelim diye beni desteklerken, Bende sen uçarken, İnadına sana yetişip, Seni bensiz zevklerde, Yalnız bırakmıyorum. Kulağına eğilip, Seni seviyorum demek, Bana önemli olduğunu hatırlatıyor. Seninle sevişirkende, Herşey çok güzel, Ve çok anlamlı. Sevgi ruhen ve bedenen, Birbirini tamamlamaktır. Seninle sevişirkende seni, Tamamlamayı görev biliyorum. En son bedenim, Sana hala yanarken, Öpücüklerini kondurduğun tenimde, Sıcak izlerini hissediyorum. Bir iç çekişle rahatlıyorum. Bunu her tekrarladığında, Sana dolup dolup taşıyorum. Hayatı çok seviyorum, Yaşamak çok güzel diyorum. Sevda olarak beni buldun. Ve beni en güzel sevgilerde, Yaşatıyorsun. Ama, Bu sevgi dolu, Sakin ruhumdan bedenime, Asi beni ara bul. Yakala ve tut beni. Her defasında, Yine yeni yeniden, Beni Keşfet...... |
Beni Keşfet (2)
İsyan edesim gelir insanoğluna, Ne olduğu gibidir, Ne göründüğü gibi. Kızasım gelir sevdayı yaşayanlara, Ne seven anlar, Ne sevilen dinler. Hüzünlenesim gelir sevmeyi bilmeyenlere, Ne sever sevilir, Ne yaşar yaşatır. Ağlayasım gelir gerçek sevenlere, Hep farklı başkadır, Hep sevdiğine aşıktır. Bir kere değil, Her zaman sevdayı istiyorum. Bin kere değil, Her zaman sevilmek istiyorum. Beni keşfedin diyorum. Sana, Ve sevdayı benimseyenlere sesleniyorum. Sevginin gerçek değerini bilenlerdenim. Sevgisiz yaşayamayanlar, Her insan bir değil, Bir insan herkez değil. Yaşamak, Sadece nefes alıp vermek değil. O zaman bir ömür yalnız yaşa. Yaşayabiliryorsan, Ağlamadan bir başına yaşlan. Doya doya duya duya, Alev alev yana yakıla, Beni keşfet keşfedin dostlar. Gözlerimden yaşlar akar, Süzüle süzüle. Sevgime yağmur yağar, İçim kan ağlar damla damla. Beni Keşfet keşfedin sevenler....... |
Beni Sorma
Sana özlemlerde olamam artık, Yollarım kapalı geriye dönemem artık. Yüreğim incildi yeniden sevemem artık, Beni Bekleme...... Sana sevgili kalamam artık, Gözlerim kurudu gözyaşı dökemem artık. Dillerim sustu konuşamam artık, Beni Unut...... Sana vefalı yaşayamam artık, Görevim bitti özgürüm artık. Ben sevdim sen sevilmiyorsun artık, Beni Sorma...... |
Benim Ol
Sessiz ve yalnız zamanlarımda, Sımsıkı sar beni. Sarıl boynuma yanımda ol, Mutlu ve güldügüm anlarda. Dudakların seninde gülsün, Sevda ve hayat yolumda. Bırakma beni yarım, En Güzel Sevda Yeminlerinde, Benim Ol.... |
Benim Sevdam
Yavaş yavaş bir gölge gibi, Akşam karanlığı bastığında. Aydınlanır duygularım. Gece benim sevdamı konuşturur. Gökyüzünde görebildiğim yıldızlar ve gece, Sevdama kanıttır. Gece yürürüm kaldırımlarda. Dururum bir sokak lambası altında. Seni düşüne düşüne anlıyorum seni sevdiğimi. Gece suskun ya? Çok iyi hissediyorum benim herşeyim olduğunu. Her aşığım diyen insanlar geliyor aklıma. Şaşıyorum onlara nasıl uyurlar. Seven insan nasıl uyuyabilir. Sevda bu kadar sahte, Aşık olmak bu denli sıradan mı? Gözlerim parlıyor ışıl ışıl, Kalbim bahar cıvıl cıvıl. Seni sevmek kendimi bilmemek. Seninle herşey bir anlam demek. Bu yüzden dolaşıyorum seninle gezenilen yerleri. Benliğime vuruyor derin bakışların, Bir daha yaşamak istiyorum seni. Ama bu sefer sen bensizken. Ve işte bu duygularımda anlıyorum'ki, Benim Sevdam güzdüzde sürer, Ama gece başlar. Herkez uyurken, Benim Sevgim gece yaşatır. Gerçekten sevdiğime bu masum gözyaşım, Bu deli yüreğim inanır. Rüyalara bile sığmaz, Benim Sevdam bir başkadır..... |
Benim Sevdiğim
Seni neden beğendim. Neden seni seviyorum. Ne gözlerinin rengi, Nede saçlarının şekli. İlgimi çeken tek yanın, Sevilmeye değer hallerin..... Seni neden istiyorum. Neden senden vazgeçmiyorum. Ne sözlerinin ahengi, Nede çekiciliğinin kışkırtması. Güzel olan sevgili değildir. Sevgili olabilen güzeldir...... |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.