![]() |
Beklemek
Her beklenen gelse; Beklemek anlamsızlaşır. Paylaşılmaz denilen yalnızlık; Beklenenle birlikte paylaşılır... Ziya Kara |
Bekleyeceğim
Gök gürleyecek, Şimşek çakacak, Yağmur yağacak, Bazen de olsa; Korkacaksın. Ve bil ki; Ben bunu hissedeceğim. İçten gelen bu hissedişimle Sen istesen de İstemesen de Seni düşüneceğim. Yanında, Seninle, İç içe olmak isteyeceğim. Belki boşuna, Ama yine de; Gel deyişini bekleyeceğim...! Ziya Kara |
Belki de
Düşünebilsek! Nasıl var olduk? Nereden geldik? Önemsemeyiz, Ayni dini paylaşmadığımızı, Ayni dili konuşmadığımızı. Çözebilsek! İnsanlığın, Dünyanın sırrını. Ölümsüzleşebiliriz Belki de! ... Ziya Kara |
Belli Değil
Kimin eli kimin cebinde Kim kiminle Belli değil! Düşünülen Can mı, Canan mı, Cana can katan mı? Belli değil! Seven seviliyor mu? Sevilen seviyor mu? Belli değil! Yoksa; Bir gün kadar kısa hayatta Yaşanılan Her şey Sadece bir göz boyamaca mı? Belli değil! Ziya Kara |
Ben Adam Olmam
Benimle biraz samimi olanı, Göklere çıkarmakla; Hata yaptığımı biliyorum. Bu ilk değil. Son olur mu? bilemem! Bildiğim bir şey var, Bu böyle gittikçe; Ben adam olmam! Ziya Kara |
Ben Beklerim
Kuşku duyma; sen gelene kadar ben beklerim, Ömür boyu her demde; sen de beni bekle ki, Yaşananların tadı damağımızda kalsın! Mutluluğun; geçmişi geleceği olmasın... Ziya Kara |
Ben Bittim
Hayallerimi bile emrine havale ettim, İstediğin gibi yön verip, kullanabilirsin. Bu da demek oluyor ki, ben bittim! Öyle bir yoldayım ki, kıldan ince kılıçtan keskin. Ziya Kara |
Ben Hep Ayni Yerdeyim
Ben hep ayni yerdeyim, Ya sen! ? Nerelerdesin? Ne yapıyorsun? Günlerin nasıl geçiyor? *******in nasıl sabah oluyor? Umarım, iyisindir. Ben sana, yanına gelemesemde; Sana dokunamasamda; Sen bana dokunmasanda; Benimlesindir. Biliyorsun, yerim yurdum belli, Seni bekliyorum. 27.09.2006 Ziya Kara |
Bende Saklı
Sen bende saklı Bana yasaklı Ben sana hayran Sende tutuklu Duman dumanım Yanıyorum bak Can suyum ol da Küllendir beni. Beni sen keşfet Canımı iste Feda ederim Düşünmem bile Ruhumu Ruhun sarsın yeter Işık ol, ateş ol Yan benimle. Ziya Kara |
Benden Önce de Benden Sonra da
Varolduğun sürece Cehenneminde yakma Cennetine al beni Gözüm açık gitmesin! Beni benden çok severek Kendinede haksızlık etme Sana sen lazımsın Benden önce de, benden sonra da! ... Ziya Kara |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:12 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.