![]() |
Bay -Bayan
iki sözcük bay-bayan kalpleri eşit bağlayan karşılar geleceği yanyana dertler vız gelir taşıyana sevgiyi birlikte algılayan |
Bazen
bazen dokundurmaktan hoşlanıyorum bazen dokunmaktan bazen de hiç birşeyden hoşlanmıyorum ha öyle anlarım oluyor ki gidesim gelmiyor başka bir a na öyle anlarımda oluyor ki nerden girdim bu karadeliğe diyorum bazen dokundurmaktan hoşlanıyorum bazen dokunmaktan bazen de hiç birşeyden hoşlanmıyorum ha hep bir enson vardır hayatımda tamam bir daha yazmayacağım bu son yazım diyorum ama ertesi anda yeni keşifler yazacak yeni artıkeller buluyorum bazen dokundurmaktan hoşlanıyorum bazen dokunmaktan bazen de hiç birşeyden hoşlanmıyorum ha topladığım sonuçları çöpe attım artık sonuçsuz yaşıyorum sonuçsuzluk hedefsizlik değil ha her son yeni bir ilktir her ilkin sonu zaten vardır bazen dokundurmaktan hoşlanıyorum bazen dokunmaktan bazen de hiç birşeyden hoşlanmıyorum ha |
Bazı Düşler Yorulabilir
bazı zamanlar senin olabilir bazı zamanlar hiç bazı saatler kurulabilir bazı saatler hiç dişlisi bozuk dünya yaşayanlar hani rüya gerçekler acı olsa yaşatanlar öldü mü? ya sana kalsın aşkım bana bir faydası yok aşksız kalmış yaşamım çabası ve kavgası yok bazı düşler yorulabilir bazı düşler hiç bazı hayaller kurulabilir bazı hayaller hiç dişlisi bozuk dünya yaşayanlar hani rüya gerçekler acı olsa yaşatanlar öldü mü? ya sana kalsın aşkım bana bir faydası yok aşksız kalmış yaşamım çabası ve kavgası yok |
Bazı Şeyler
bazı şeyler yaşanır olsalar da sıradan çok şey öğretir insana bıkıp usanmadan olgunlaşmak lazım,anlatmak gerek,sıkmadan kimliğinde kötü bir huy,tavır taşımadan mutlu olamaz kişi bazı şeyler olmadan ulaşamaz isteğine peşinde koşmadan emek sarfetmelidir insan haddi aşmadan bu yolculuk sonuçlanmaz süresi dolmadan kalp kırılır,aşk azalır,kimseye sormadan bir kaç yıldız daha kayar,gökte ki formadan terkeder bizi dünya sana bana sormadan sevmek lazım,inanmak da,kimseyi yormadan |
Beğenemedim
bunca emeğe gerek var mıydı? bilmiyorum seni sana anlatabilmek için saatlerdir seçtiğim hiç bir kelimeyi beğenmedim beğenemedim yoksa seni anlatabileceğim kelimeler mi? tükendi ben mi? tükettim halbuki harcamalarımı hesaplı yaparım ya da yaptığımı sanırdım çok yanılmışım sana söylemek istediğim o kadar çok kelime vardı ki hiç birini beğenmedim beğenemedim sadece bir tane seçebildim sana söyleyebileceğim bir çift kelime var dudaklarımda 'seni seviyorum' |
Beğenmez Seni
bir kez düşmeye gör yer bile beğenmez seni acılar yuva yapmaz sızılar beğenmez seni beğenmez seni bulutlar beğenmez seni kuşlar yer gök inanmaz beğenmez seni kuru dutlar kurumuşsa çukur gözlerin geçmiyorsa tatlı sözlerin düşünsende derin derin fikirler beğenmez seni |
Bekçi Kalsın Düşlerim
yaşıma bakan benim yaşantıma sen kalpsiz olan benim kalpten seven sen içime doğansın güneş gibi aydınlatan iklimleri sevdayla yanar gözlerin beni de yakar ateşin yaşlı gözler benim kurulasın ellerin belki dönersin diye bekçi kalsın düşlerim |
Bekle VE Gör
verdi mi? kalbine zarar beni düşünmek bulutsuz sabahlarda kovaladın mı? gülücükleri sonra çıkıp bir tepeye estin mi? şehre doğru yalnız akşamlarda yedin mi? yaptığın börekleri yıldızsız gecede seyrettin mi? tek başına dolunayı çınlatmasını bekledin mi? sevgilinin kulaklarını, yırtarcasına yaktı mı? gönlünü söylenen bir çift, iğneli söz o zaman bekle ve gör yağmurun geceleyin yaptığı ahenkli valsi |
Beklentiler
dolardı *******ime hüznün ıslaklığı aydınlatmazdı,mum ışığı sensiz karanlığı kalpsizmiydiler neydiler bu beklentiler hiç cevap vermediler ümitlerime yıkamadılar yüzümü sabahın aydınlığıyla kondurmadılar güllerini yüreğime aldırmadılar seni sevmeme doyasıyaölesiye kalpsizmiydiler neydiler bu beklentiler hiç cevap vermediler ümitlerime yıkamadılar yüzümü sabahın aydınlığıyla |
Bekliyorum
bekliyorum kalp ağrılarımın başlıyacağı o a nı televizyonun karşısında uyuklarken çay bardağını elimden düşüreceğimi ve senin benim yalnızca benim ardımdan gözlerini ıslatacağını |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:56 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.