![]() |
Yiğido'ya "Baron" morali!
Sivasspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, idmana "Baron" damga vurdu! Uygun'un Kamanan'a söyledikleri ve yıldız oyuncunun Baron'a cevabı güldürdü.. Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde salonda fizik-kondisyona yönelik bir çalışma yapan kırmızı-beyazlı ekip, daha sonra dış sahada idman yaptı. İdman öncesinde, Uygun futbolcularını bir araya toplayarak kısa bir konuşma yaptı. Uygun, geçen sezonlarda yakalanan başarının devam etmesi için futbolcularına çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Uygun, daha sonra futbolcularını saha etrafında düşük tempoda koşturdu. Futbolculara, koşu sırasında teknik direktör Uygun ve antrenörler Esat Karaberberoğlu, Sefer Yılmaz ve Toprak Kırtoğlu da eşlik etti. İdman yapılan sahaya getirilen, teknik direktör Bülent Uygun'un ''Baron'' adlı Kangal cinsi köpeği, idmana renk kattı. Köpeğinin Uluslararası Kangal Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenecek olan Kangal Köpeği yarışmasına hazırladığını ifade eden Uygun, hızlı bir oyuncu olan Fransız golcü Yannick Kamanan'a da ''Kamanan hadi, hanginiz süratlisiniz'' diyerek espri yaptı. Kamanan da köpeğe dönerek, ''Günaydın'' dedi. Sivasspor, akşam saatlerinde yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek. Bu arada, kırmızı-beyazlı ekibin İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği genç orta saha oyuncusu Erman Kılıç ile İzmir'de 12 Haziran'da dizindeki küçük yırtık nedeniyle ameliyat edilen takım kaptanı Mehmet Yıldız da tesislere geldi. Mehmet ve Erman'ın önümüzdeki günlerde idmanlara çıkacağı ifade edildi. |
Transferin yeni gözdesi!
Sercan Yıldırım, Volkan Şen derken, Bursaspor'un bir genç yeteneğinin adı da transfer piyasında konuşulmaya başlandı! Galatasaray ve Beşiktaş'ın genç savunmacı Serdar Aziz'le ilgilendikleri belirtildi! Galatasaray ve Beşiktaşlı yöneticilerin yeşil-beyazlı takımla 2 yıl daha sözleşmesi bulunan milli oyuncunun menajeriyle irtibata geçerek, transferi hakkında bilgi aldıkları iddia edildi. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın geçen sezon zaman zaman savunmada görev verdiği genç oyuncunun bu gelişmeler üzerine, Sercan Yıldırım ve Volkan Şen gibi ''Kulübümle sözleşmem sürüyor. Transferimde son söz başkanımındır'' dediği öğrenildi. Serdar Aziz de, Sercan Yıldırım ve Volkan Şen gibi Bursaspor'un altyapısında yetişmişti. |
Namochi ve Ömer Rıza tamam!
Sivasspor Teknik direktörü Bülent Uygun transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.. Namochi ile yakında imza atacaklarını kaydeden Uygun, Ömer Rıza ile de anlaştıklarını kaydetti! Uygun basın mensuplarına yaptığı açıklamada, her şeyin gayet güzel gittiğini söyledi. Yeni yapılan tesis binasında futbolcuların konakladığını, kendi imkanlarıyla güzel şekilde çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Uygun, takıma yeni katılan oyuncuların burada uyum sürecini daha iyi atlatabileceğini, kaynaşmanın sağlanacağını düşündükleri için ilk etap kamp çalışmasını kulüp tesislerinde, 6 Temmuz'dan itibaren de Hollanda'da kamp yapacaklarını, bu kampta yapacakları hazırlık maçlarıyla da yeni sezona en iyi şekilde hazırlanacaklarını kaydetti. Prensipte anlaştıkları Tunuslu orta saha oyuncusu Hamed Namochi'nin İstanbul'a geldiğini belirten Uygun, tam teşekküllü sağlık kontrolünden geçtikten sonra Namochi ile sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Namochi'nin iyi bir oyuncu olduğunu anlatan Uygun, ''İnşallah bize katkı sağlayan, bizim düşündüklerimizi en iyi şekilde yapan iyi bir orta saha oyuncusu kazandığımıza inanıyoruz. Çünkü ben onu 2 sene önce de izlemiştim, çok da beğendiğim bir futbolcuydu. Sivasspor camiasına hayırlı uğurlu olsun'' dedi. Eski Trabzonsporlu Ömer Rıza ile de anlaştıklarını belirten Uygun, Ömer Rıza'nın da bugün İstanbul'da kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüşüp, imzayı atacağını söyledi. -AGBETU CUMA GÜNÜ GELİYOR- Agbetu'nun transferi ile ilgili soru üzerine Uygun, Agbetu'nun ikinci lige düştüğü için Kocaelispor'da oynamak istemediğini kulübüne söylediğini, bu konuda da kulübünden anlayış beklediğini kendilerine ilettiğini söyledi. Agbetu konusunda opsiyonun Kocaelispor'da olduğunu, ancak ikinci lige düştüğü için bu opsiyonun kalktığını anlatan Uygun, Kocaelispor ile görüştüklerini ve belli ölçülerde anlaştıklarını, Agbetu'nun Cuma günü Türkiye'de olacağını ve kendilerine imzayı atacağını kaydetti. Kadrodaki değişikliklerle ilgili Uygun, ''Biz aslında iskeletimizi çok fazla bozmadık. Giden arkadaşlarımıza baktığımızda bir tek Bilica, takımımızda bütün maçlarda oynayan tek futbolcuydu. Tum da onunla aynı şekilde oynayan futbolcuydu'' dedi. Özellikle önümüzdeki 2 sene için çok iyi yatırım yapan bir transfer politikası izlediklerini anlatan Uygun, Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi mücadele eden ve futbol adına güzellikleri sunan bir Sivasspor oluşturmak için yeni sezonda kadroyu gençleştirmeyi tercih ettiklerini söyledi. Balili, Kanfory Sylla ve Diallo gibi isimlerin mevcut kadro nedeniyle geçen sezon oyuna çok fazla katkı sağlamadığını belirten Uygun, takıma yeni katılan oyuncuların hepsinin forma giydikleri takımlarda en üst seviyede performans sergilediklerini, çok yetenekli oyuncular olduklarına inandığını söyledi. -''MECNUN OTYAKMAZ'A GÜVENİYORUM''- Uygun, Şampiyonlar Ligi ön eleme turu kuraları ile ilgili olarak da ''Ben başkanımız Mecnun Otyakmaz'a güveniyorum. Dolayısıyla çekeceği kura çok önemli. İyi bir kura çekeceğini de biliyorum'' dedi. Sivasspor'un Avrupa'da 2. kez mücadele edeceğini anlatan Uygun, ''Belki çok tecrübesiz ama, bizim kendi yapımız olan, Türk insanın kendi özelliği olan, hiçbir şeyden korkmadan, yüreklice, korkusuzca, futbol adına her şeyini sahaya verebilecek kadar ve onurlu mücadelesini sahada verebilecek kadar güzel insanlardan kurulu benim takımım. Dolayısıyla bize düşen görevi sahada en güzel şekilde yapacağız'' dedi. Uygun, ''Başkandan ricamız var. Kalkıp da Arsenal'dı, Barcelona'ydı falan çekecek hali yok'' diyerek espri yaptı. |
Ümit Karan Es-Es'te!
Turkcell Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, Galatasaray'ın gözden çıkardığı Ümit Karan'ın transferi konusunda sarı kırmızılılarla anlaştı.. Eskişehirspor, Ümit Karan transferinde mutlu sona ulaştı. Basın Sözcüsü Rıza Zeydan'ın imza aşamasına geldiklerini belirttiği tecrübeli golcünün transferindeki küçük pürüzlerin aşıldığı ve 1-2 gün içinde imza attırılacağı öğrenildi. |
Kulüpler Birliği'nde neler görüşüldü?
Turkcell Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı İstanbul'da yapılırken, kulüp başkanlarına Futbol Federasyonu yetkilileriyle gerçekleştirilen görüşme hakkında bilgi verildi.. Kulüpler Birliği Vakfı'nın Astoria Residence'da bulunan ofisindeki toplantının ardından basın mensuplarına açıklama yapan vakıf başkan yardımcısı Göksel Gümüşdağ, geçen haftaki toplantıda görüşülen konuların hepsini Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'e dün 2,5 saatlik görüşmede ilettiklerini aktardı. Gümüşdağ, ''PAF Ligi'nin İddaa'ya alınması ve PAF Ligi'nde yaşın sınırlı olarak 23'e çıkarılması tekliflerini ilettik. Federasyon yetkilileri de bu taleplere olumlu baktıklarını ifade ettiler. Tabii ki PAF Ligi'nde 23 yaş talebi, 3 veya 4 oyuncuyla sınırlandırılarak istendi. Bugün bunları kulüp başkanlarına ilettik'' dedi. Naklen yayın ihalesi konusunun da gündeme geldiğini aktaran Gümüşdağ, yapılan çalışmalara Futbol Federasyonu'nu temsilen 2 kişinin katılması kararının alındığını belirtti. Gümüşdağ, Beşiktaş'tan herhangi bir yetkilinin toplantıya katılmaması konusunun hatırlatılması üzerine, ''Beşiktaş başkanımız, dün akşam vakıf başkanımızı arayarak yurt dışında olduğu için gelemeyeceğini bildirmiş. Herhangi bir problem yok. Kulüpler Birliği'nde tavır olmaz'' yanıtını verdi. |
Sercan'a 6 milyon euro!
(ÖZEL HABER) İstanbul ve İngiliz ekipleri peşinde, Bursaspor ise en iyi teklifi bekliyor! "Sercan Yıldırım hangi takıma gidecek?" sorusu yanıtını ararken, Ajansspor.com sarı lacivertlilerin dev teklifine ulaştı! Alınan bilgiye göre, Sercan'ın bu sene sonunda Bursaspor'da kalmayacağı da kesin! Son günlerde transfer kazanı, Fenerbahçe'nin Bursaspor'un golcü futbolcusu Sercan Yıldırım'la ciddi biçimde ilgilendiği iddiaları ile çalkalanıyor. Fakat son haberler ve özellikle Kulüpler Birliği toplantısının ardından Galatasaray'ın da yıldız futbolcu için nabız yokladığını oryata koydu. Aynı zamanda Beşiktaş'ın da bu konuda gizli çalışmalar yürüttüğü haberleri kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Kulüpler Birliği toplantısında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, aralarında bu konuda görüşmeler yaptı. Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın da Yazıcı ile görüştüğü, Volkan Şen konusununda da görüşmelerin yapıldığı öne sürüldü. -BURSASPOR KESİN OLARAK SATACAK- Transferde bu iddialar ortaya atılırken, Ajansspor.com yıldız futbolcunun bu sezon kesin olarak takımdan ayrılacağı bilgisine ulaştı. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, transferde her fırsatta kulüp menfaatlerinin ön planda tutulacağını belirterek, Sercan için önemli bir transfer bedeli almak istediklerinin altını çiziyor. Ajansspor.com'un elde ettiği bilgilere göre, yaklaşık 18 milyon Lira borcu olan Bursaspor yönetimi, Sercan transferinden elde edilecek astronomik geliri kaybetmek istemiyor. Bu nedenle Sercan'ın kesin olarak satılması planlanıyor. Fakat İngiliz ve Türk kulüpleri arasından en iyi fiyat elde edilmeye çalışılıyor. -FENERBAHÇE'DEN DEV TEKLİF- Ajansspor.com'un istihbaratına göre Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sercan için son olarak 6 milyon euroluk dev bir teklifte bulundu ve transferde ön plana çıktı. Fakat Bursaspor bu ücretin yanında bir futbolcu istedi, transferde sorun da bu noktada ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin futbolcu göndermeye sıcak bakmadığı, aynı zamanda bu ismin kim olacağı konusunda da sorun olduğu belirtildi. Elde edilen bilgilere göre Fenerbahçe transferde 1 adım önde bulunuyor ve presipte bir anlaşma sağlanmış durumda. Para ve futbolcu sorununun çözülmesi durumunda transferin bitebileceği, bunun da 1-2 gün içinde aşılacağı öğrenildi. |
Youla Eskişehirspor'un oldu!
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Galatasaray oyuncusu Ümit Karan ile üç yıllığına anlaştıklarını söylerken, Youla ve Batuhan'ın durumunu değerlendirdi.. Ünal, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının bütün hızıyla sürdüğünü, bu konuda acele davranmak istemediklerini, o yüzden emin adamlarla ilerlediklerini kaydetti. Eskişehirspor'a yakışır isimleri transfer etmek için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade eden Ünal, şöyle konuştu: ''Yıldız oyunculara çok para vermek istemiyoruz. Sahaya yüreğini koyacak oyuncuların peşindeyiz. Ümit Karan ile üç yıllığına anlaştık. Galatasaray ile de anlaşmak üzereyiz. Ümit Karan transferi, yarın bitebilir. Fransa'nın Lille Kulübü'nden Youla'nın bonservisini aldık. Youla, üç yıllığına Eskişehirspor oyuncusu oldu. Youla ile 26 Haziran'da kontrat imzalayacağız. Batuhan ile de anlaştık. Batuhan'ı kiralamak için Beşiktaş Kulübü'nden haber bekliyoruz.'' |
Alaaddin Yüksel, Antalya'ya destek istedi!
Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, bankacılardan, reklam vererek, müşterilerine hediye etmek üzere forma ve kombine bilet alarak Antalyaspor'a destek olmalarını istedi. Antalya'daki bankaların bölge ve şube müdürleriyle bir araya gelen Antalya Valisi, bir kentin ortak heyecan ve ortak akılda buluşması gerektiğini belirterek, ortak heyecanı da Antalyaspor ile sağladıklarını söyledi. Antalyaspor'un çok farklı yerlerde, üst sıralarda olması ve şampiyonluk için mücadele etmesi gerektiğini belirten Yüksel, ''Antalyaspor Başkanı Akıncıoğlu'na (orta sıralarda mücadele edeceğiz, küme düşmemek için oynayacağız) şeklindeki sözleri yasakladım. Eğer böyle sözler sarf ederse İl Özel İdaresi Kanunu'na göre, il sınırları dışına gönderirim'' şeklinde espri yaptı. Antalyaspor'un hedefinin şampiyonluk olması gerektiğine işaret eden Yüksel, ''Antalya'ya şampiyonluk yakışır. Antalyaspor'un ekonomik durumunun düzeltilmesi için şehrin dinamikleriyle görüşüyoruz. Bankacılar da Antalyaspor'a reklam verebilir, kombine bilet satın alabilir, biletleri müşterilerine dağıtabilir. Yine Antalyaspor markalı formları satın alıp müşterilerine hediye edebilir. Başarılı öğrencilere bilet verebilir'' diye konuştu. |
Ayhan Akman İnegölspor'da!
İnegölspor'un Türk futboluna kazandırdığı isimlerden birisi olan Galatasaray'ın ve milli takımın yıldız ismi Ayhan Akman, uzun bir aradan sonra İnegölspor tesislerine ayak basarken, yetiştiği topraklarda duygulu anlar yaşadı. Teknik direktör Nafi Bilaloğlu ile bir müddet sohbet edip top oynayan milli yıldız, son zamanlarda tartışma konusu olan fotoğraf konusuna açıklık getirdi. Liglerin tamamlanmasının ardından kısa bir tatil yaptıktan sonra İnegöl'e gelerek ailesi ile hasret gideren Ayhan Akman, İnegölspor'u da ziyaret etti. İnegölspor Teknik Direktörü Nafi Bilaloğlu ile bir müddet sohbet ederek kulüp hakkında bilgiler edinen Ayhan, "Uzun bir lig maratonunun ardından tatil yaptıktan sonra, hem ailemi görmek hem de sevdiklerimle beraber olmak için İnegöl'e geldim. İnegöl'e gelmişken de yetiştiğim kulüp olan İnegölspor'u ziyaret etmek istedim. Nafi Hocam hem benim kaptanlığımı yaptı hem de beraber futbol oynadık. Beraber zevk alarak antrenman yaptık. Burası doğduğum yer, büyüyüp yetiştiğim kulüptür. Her zaman gönlümde ayrı bir yere sahip olan İnegölspor'u elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum" dedi. "GALATASARAY İLE İNEGÖLSPOR ARASINDA ELÇİ OLACAĞIM" "Şampiyonluk hedefleniyorsa iyi futbolcuların transfer edilmesi gerekir" diyen Akman, "Takımı tam olarak tanımıyorum ama sonuçta Nafi Hoca gibi çok tecrübeli bir hocaları var. İnşallah takımı şampiyonluğa taşıyacak. Benimde bir şekilde İnegölspor'a faydam olabilirse ne mutlu bana. Sürekli irtibat halinde olarak neler yapabileceğimizi konuşacağız. Ben de İnegölspor'a katkı sağlamaya çalışacağım. Nafi Hocamla sürekli diyalog içinde olacağız. Nafi Hocamızın Galatasaray ümit kadrosundan belirlediği bazı isimler var. Bu oyuncuların transferi konusunda Galatasaray ile İnegölspor arasında aracı olmaya çalışacağım. İnşallah elimden gelen her şeyi yapacağım" diye konuştu. İnegölspor'dan ayrılırken, tesislerde asılı olan fotoğrafını ve formasını da alıp gittiği şeklindeki söylentilere de cevap veren Ayhan, "Uzun zamandan beri buraya uzak kaldım. Benim buradan formamı ve resmimi alıp gittiğim konuşuluyor. Ben bunu yeni duyuyorum. Ben öyle bir şey yapmadım, yapmaya ne gerek ne de sebep var. Böyle bir şey yapacak karaktere sahip değilim. Bunu kim çıkardı, nasıl uydurdular, nasıl böyle bir şey ortaya attılar merak ediyorum. Kim bu söylentileri ortaya attı, neden attı? Bazı şeyleri yaşarken öğrenebiliyorsunuz. Burada olmasanız bile arkanızdan bir şeyler konuşulabiliyor. Ben de bundan sonra daha sık gelmeye çalışacağım. Belki de bu konuda biraz eksikliğim oldu. Benim bu konuyla ilgili hiçbir tasarrufum yoktur. Öyle bir şey yapmadım. Ben İnegöl'ü ve İnegölspor'u çok seviyorum. Yetiştiğim kulüp burada. Ben giderken de buraya para kazandırdım. Bir şekilde faydam oldu. Bundan sonra da faydalı olmak isterim. Gerekli tecrübeye ve birikime de sahibim. İnegölspor'a elimden geldiğince her türlü maddi manevi yardımı yapmaya hazırım" diye konuştu. |
El Saka Es Es'te kaldı!
Yeni sezon öncesi forvet hattındaki isimlerle anlaşan ve Ümit Karan'ı da renklerine bağlayan Esişehirspor, başarılı savunmacısı El Saka'yla da anlamşmaya vardı.. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 2009-2010 sezonu için iddialı bir ekip kurmak isteyen kırmızı siyahlı takımın, geçen günlerde Ragıp Başdağ, Adem Sarı ve iç transferde Bülent Ertuğrul ile anlaşma yaptığı bildirildi. Eskişehirspor'un, geçen sezon devre arasında Gençlerbirliği'nden sezon sonuna kadar oynaması için anlaştığı Mısırlı defans oyuncusu Abdelzaher El Saka ile 2009-2010 sezonu için sözleşme imzalandığı kaydedildi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:03 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.