![]() |
ağlayamadım...
Yıllar sonra gördüm sevdiğim kızı Uzaktan baktım ona yaklaşamadım O anda başladı içimde bir sızı Gözlerim doldu taştı ağlayamadım Çaresiz boynum büküldü kaldı O anda dünyam birden karardı Kahpe felek onuda elimden aldı Gözlerim doldu taştı ağlayamadım Bucanı tanrı verdi senbenden aldın Beni derbeder ettin dertlere saldın Paraya pula kanıpta hayale daldın Nedir senin maksafın anlayamadım Kadere küsmüşüm senin yüzünden Ağlıyor gözlerim hergün hüzünden |
anadolu...
Yürüyordum: Ağlıyordu ırmaklar; Yürüyordum: Düşüyordu yapraklar; Yürüyordum: Sararmıştı yaylalar; Yürüyordum: Ekilmişti tarlalar. Bir ses duydum, dönüp baktım, bir kadın: Gözler dönük, kaşlar çatık, yüz dargın; Derileri çatlak, bağrı kapkara, Sağ elinin nasırında bir yara Başında bir eski püskü peştemal Koltuğunda bir yamalı boş çuval... -Ne o bacı? - Ot yiyoruz, n'olacak!.. -Tarlan yok mu? - Ne öküz var, ne toprak... Bugüne dek ırgat gibi didindim; Çifte gittim, |
adını sen koy...
SIMSICAK BİR YAZGÜNÜ YOLDA İLERLERKEN KİM BİLİR BELKİ GEÇ BELKİ DAHA ERKEN KARŞIMA SEN ÇIKTIN ŞAŞIRDIM BİRDEN ÖYLECE KALAKALDIM OLAN OLDU ANİDEN KOŞTUM HEMEN YANINA AÇ KEDİLER GİBİ İSMİNİ SORDUM ONA AH DELİLER GİBİ MİS GİBİ GÜL KOKUYORDU AYNI İSMİ GİBİ TUTTU ELLERİMİ BAKTI GÖZLERİME SEVGİLİLER GİBİ ADINI SEN KOY BU SEVDANIN SENLE GEÇEN BU YILLARIN TEK SAYFAYA SIĞDIRALIM BİZ AŞKIMIZI ADINI SEN KOY BU SEVDANIN HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYALIM ÖLENE DEK SEVEREK YAŞAYALIM |
çanakkale içinde...
Çanakkale içinde bir gazi Arkadaşının kolundan tutmuş kaldırıyor Yılmayalım savaşalım diyor Çanakkale'de Türk askeri... Çok şehitler verdik Çanakkale'de Hemde çokk... Şehitler öldüler ruhları kaldı Çanakkale'de ruhlar savaştı... |
23 nisan...
23 NİSAN 23 NİSAN GELDİ, DALGALANSIN BAYRAKLAR. BAYRAMI AĞAÇ BİLDİ. HAKKINDIR GÜZEL ÇOCUK, OYNA,SEVİN,HİÇ DURMA. ŞENLENSİN DÖRT BİR BUCAK ÇALINSIN DAVUL, ZURNA. |
23 nisan geliyor...
23 nisan geliyor sokaklar çocuklarla doluyor hepimiz sevinçliyiz yaşasın 23 nisan çoçuklar oynuycak herkez seyredecek sevgi dolu dünyada herkes bizi seyredecek 23 nisan geliyor çocukların kalbi küt küt atıyor hepimiz sevinçliyiz yaşasın yirmi üç nisan . |
aşk kolay değil...
Kara kaşına,kara gözüne Çapkınca göz süzüşüne Hayran oldum gülüşüne Aşığım aşık ben sana Diye yazdığım satırlara Bir buse Çekmek istiyorum Boydan boya. Aşk değilmiş göz göze bakışmak, El ele mehtaba dalıp, Yıldızlardan fal tutmak Deniz dalgaları uğultusunda Yarin göğsünde uyumak. Eğlenmek değilmiş,barda pavyonda, Kadeh kaldırmak lokantada restoranda Sevişmek değilmiş sabahlara kadar Kirli çarşaflı otel odalarında. Aşk kolay değilmiş be güzelim. |
sevmeyi bilmeyen ne anlasın...
Gül yüzlerde solmuş güller açmaz oldu söyle Niçin garip aşıklar düşmüş sefil yüreklerde Sevda bağlarında bülbül feryat eder güle Aşık şem a yanar sevmeyi bilmeyene Kaç aşık bir maşuk uğruna düştü çöllere Umut besledi benim gibi kuru bir gülde Aşık olanın derdi vuslat bulmaktır sevgiliye Naz eder sevmeyi bilmeyen merhametsiz zalimce Kim var benim gibi derde düş olup aşka yanan Bir hayale uğrunda koşan varmı benim gibi yorulmadan Aşk ehlinden olup ölümü bekleyen aşkı tatmad |
aklımdasın...
bugün herşeyi unutup sadece seni düşünecegim |
güzel sözler...
Ne dil yeter seni anlatmaya, Ne göz kıyar sana bakmaya, Ne ellerim dayanır sana dokunmaya, Ne kollarım uzanır seni sarmaya Hiç ömür yeter mi? Bir sen daha bulmaya bitanesi... Bir nasihat: Kendine dikkat et. Bir rica: Sakın değisme! Bir Dilek : Beni unutma. Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum. Bir Gercek : Seni çok özlüyorum. Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma...... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:05 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.