![]() |
Kalbimin Atışı Değişti
Gelmesen kalbim STOP edecekti Bir HIZIR gibi yetiştin güzelim Senin sayende,kalbimin atışı Değişti birtanem,inan değişti (06.12.2006) Şahin Ertürk |
Kalbimin Öte Yarısı
Önce CANINDIM ŞAHİNİNDİM Sonra Kalbinin Öte yarısı? Şimdi ise, ŞAHİN BEY KARDEŞİN oldum Olsun güzel Ben Bunada razıyım Nasıl olsa ben Ben var ya Tek kişilik aşkların UZMANIYIM? İnan bana Bunuda Kaldırırım Sıkma Üzme sen kendini? (20.11.2006) Şahin Ertürk |
Kalbine Tayin Çıkmış
Buzdağları gibisin Isıtmıyor nefesin Belli oldu güzelim Kalbine tayin çıkmış (10.07.2006) Şahin Ertürk |
Kalbini Açarmısın?
Sana KÜTAHYA yı değil İSTANBUL u değil Tüm TÜRKİYE yi Dağlarıyla,Taşlarıyla Denizleriyle,Ovalarıyla Sırtlanıp getirsem Kalemimde Sevda şiirleri Yüreğimde Sevgi,Saygı,Özlem Aşka susamışlık olsa Kalbini,gönlünü Kolunu,koynunu Açarmısın bana Açarmısın...? (31.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Kalbur Oldum
Gelen vurdu,giden vurdu Seven kalbim kalbur oldu Olacağı buydu zaten Ben aşkına çok güvendim Deniz gözlüm bildim seni Her sözüne kandım senin Bunu senden beklemezdim Sen aşkıma mezar kazdın Delik,deşik duygularım Hiç dinmiyor gözyaşlarım Pas tutuyor umutlarım Sen aşkıma mezar kazdın Seven kalbim kalbur oldu On yerimden vurdun beni Bunu senden beklemezdim Sen aşkıma mezar kazdın Şahin Ertürk |
Kaldı mı Sen Gibi Seven
Hiç yüzünü görmediğin, Sevdiğini düşlemişsin Onun için yaşamışsın Kaldı mı sen gibi seven * * Güne günler eklemişsin Otuz yılcık beklemişsin Başka kalbe girmemişsin Kaldı mı sen gibi seven * * El sözüne bakmamışsın Mektupları yırtmamışsın Şiirleri saklamışsın Kaldı mı sen gibi seven 14.11.2007 Şahin Ertürk |
Kalem Seni Seviyor
Ne zaman Ellerim arasında düşünsem Anılar Hücum ediyor beynime Saatlerce seni düşünüyorum Sayfalarca seni yazıyorum Kalem seni seviyor Şiir seni seviyor Öykü seni seviyor Tam otuz yıl oldu Değişmedi bu yazgı Vizyondan kalkmadı bu film İşte yine Sen varsın gözlerimde Yine seni yazıyorum Kalem seni seviyor Bu kalp,bu kalem Hala seni seviyor güzelim Seviyor,seviyor (02.07.2006) Şahin Ertürk |
Kalem Tutmaz Ellerim
Sendin yazma nedenim Coşkuluydu kalemim Artık yoksun yanımda Kalem tutmaz ellerim * * Duygularım terk etti Mahsul vermez tarlayım Sana nasıl yazayım Kalem tutmaz ellerim * * En son böyle yazmışsın Hani nerde şiirim? Kalbim,beynim titriyor Kalem tutmaz ellerim * * Uçup gittin elimden Harap oldu bedenim Kalmadı ki nedenim Kalem tutmaz ellerim (28.11.2007) Şahin Ertürk |
Kalın Kafalı Adamlar
Zordayım ZELİHA zordayım Hedefteki adam gibiyim Sensizim Huzursuzum Üstelik,gözetim altındayım Televizyoncular peşimde Kapımda nöbet tutuyorlar Ordu gibi üstüme geliyorlar Attığım adımı sayıyorlar Aldığım nefesi ölçüyorlar Senin yaşın Benim başım sorun Kabullenmiyorlar aşkımızı Birşeyler arıyorlar Ayırmaya çalışıyorlar bizi? Zordayım ZELİHA zordayım Keşke sevmeseydin beni Ateşe,barutu atmasaydın Fetetmeseydin kalbimi? Sen İSTANBUL un güzeller,güzeli Zengin,soylu Kibarlık abidesi kızı Ben Saçına karlar yağmış Kırkına merdiven dayamış Sıradan,fakir taşralı Elleri nasırlı adam...? Böyle aşklar TÜRK filmlerinde kalmış Bu devirde Bu insanlar Böyle aşklara inanmıyorlar Gelde böyle kafalara Böyle bir aşkı SIĞDIR? KALIN KAFALI ADAMLAR Anlamıyorlar ZELİHAM Bizim tertemiz,çıkarsız aşkımızı KALIN KAFALI ADAMLAR Anlamıyorlar,anlamıyorlar (BOYALI DÜŞLER adlı şiir Kitabımdan) Şahin Ertürk |
Kalk Gidelim Şair Dostum(Bize Ekmek Kalmadı)
Kalk gidelim ŞAİR DOSTUM Bize ekmek kalmadı buralarda Yeni yetmeler türedi Kalem kapan çıktı ortaya Fokur,fokur şair kaynıyor İmgeler boğuyor duyguları Mesaj vermeyen Isıtmayan İçi boş şiirler yazılıyor Müstehcenlik almış başını gidiyor Küfür dolu yazanlar alkışlanıyor Ar,namus,utanma kalmamış Kalk gidelim ŞAİR DOSTUM Bize ekmek kalmadı buralarda Açlıktan insanlar ölüyormuş Müslüman kanı durmuyormuş Çeteler çoğalmış Hortumcular türemiş Küresel ısınmaymış Kimse takmıyor Kimse yazmıyor Varsa,yoksa imge Ezberle birkaç sözcük Kimse anlamasa da olur Yaz babam yaz Kalk gidelim ŞAİR DOSTUM Bize ekmek kalmadı buralarda (28.01.2008) ŞİİRLERİNİ BEĞENEREK OKUDUĞUM ZAMAN ZAMAN GÖRÜŞLERİMİ YAZDIĞIM TÜM ŞAİR DOSTLARIMA ARMAĞANDIR LÜTFEN KABUL EYLEYİN Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.