![]() |
Ben Gİdİyorum
Tutma sevgilim, bırak ellerimi Kararlıyım bu sefer, son kez Herşeyim sende kalsa da Yüreğim kan ağlasa da Ne olur mani olma Geri dönüşü yok bu kez Aşk'ımız kum taneleri Rüzgar savurdu hepsini Geriye ne kaldı acıdan başka Sus bebeğim, sus konuşma Pişman değilim yaşadıklarıma Hepsi güzel birer hatıra Bende, tenimde hala Ama, çok kırgınım sana Bu sana son elveda Hoşçakal, ben gidiyorum Unutamıyacağım seni asla |
Gİrme Dünyama
Girme bakışlarıma sakın Akma yüreğime, yakma Uzanma ellerime tutamıyacaksan Git, yalan katma aşk'ıma Kapılırsam, kopamam senden Ben, birkere sevebilirim ömrümce Seversem, ayrılamam senden Muhtaç etme sevemiyeceksen Hasret bırakma sevdana Git ne olur, birtanem Ağlatacaksan girme dünyama |
Dönüşün Ne Güzel
Gidişin kahretmişti beni Umudumu kesmiştim senden Bitirmiştik biz herşeyi Boynum bükük Gözlerim ağlardı hergün, kan kırmızı Çare bulamıyordum sensizliğime Ölüm başucumda, nöbette Son nefesim çıktı çıkacak Gönül kapımı çaldın yeniden Sen de olamamıştın bensiz Dönmüştün, seviyordun hala Kanatlanıp uçtum mutluluktan Buzları çözüldü ellerimin Şimdi yine sıcak, ellerinde Başım dik, içimde huzur Beklediğime değdi birtanem Dönüşün ne güzel |
Sorma Sakin
Kader deyip avutma şu gönlümü Düşünmeden verdim sana ömrümü Benliğimi, bedenimin tümünü Sorma sakın dirimiyim, ölümü Kopardım, verdim sana gülümü Yollarda bıraktın iki gözümü Savurdun her bir yana külümü Sorma sakın dirimiyim ölümü |
Gelmedİn
Gelmedin yine bu gece Beklemekten kahroldum ******* sağanak yağmur Hiç ıslanmaz sandığım ben Sensizlikte, sırılsıklam işte |
Mecbur Musun
Mecbur musun, kabus gibi Her gece rüyalarıma girmeye En korkulu düş olmaya Kanatıp, kanatıp Yaralarıma tuz basmaya İnat ettin Çıkmıyorsun yüreğimden Bir telaştı sende alel acele gitmek Ayrıldık işte, daha ne istiyorsun Mecburdun sanki terketmeye Mecbur musun Beni, yaşayan ölüye benzetmeye |
Mutlu Olamiyacağiz
Sen hüzne aşıksın, ben sana Sessizliği seçtin amansızca Ben hasretim senin kalabalığına Mahkum ettin acımasızca yalnızlığa Kelepçe taktın bağrımıza Nikah kıydık ayrılığa Sen orada, ben burada Mutlu olamayacağız asla |
Hasretİn Vuruyor
Tüm şarkılar sana çalıyor Şiirler sana okunuyor mısra, mısra Dudaklarım titriyor adınla Yüreğim yanıyor aşk'ınla, acımasızca Biliyorum vefasızsın, gelmiyeceksin Ben anlıyorum, kalbim ağlıyor Ben susuyorum, bağrım çağlıyor Ben unutamadım, ellerim tutamadı Hasretin vuruyor, sen vuruyorsun |
Gelemedİn
GELEMEDİN Kar yağdı birtanem bu çevrelere Kar düşmez sandığım bu yerlere Gelecektin hani, söz vermiştin Hatırlarmısın bilmem Kartopu oynayacaktık Kardan adam yapacaktık seninle Havuç burunlu, kömür gözlü Tüm saflığımla kanmıştım Biliyor musun kaç kez Karlar eridi, yaz bile geldi Sen gelmedin birtanem, gelemedin Saçlarımda ki karlar erimiyor nedense Bekliyorum hala, ama biliyorum Sen, hiç gelmiyeceksin Kar misali eridin ve bittin Beni, seni beklemekle tükettin |
Sanal Aşklar
Nik i gördüler ya, masaya davet Bitanesi, aşk'ısı, canısı diyorlar Başka söz bilmiyorlar Görmediler birbirlerini hiç Aşk'ı sanki burda tanıyorlar Kitabını yazıyorlar İki üç güzel kelime Başka şey kimin neyine İsmin, yaşın, iş, okul, evlimisin Resmin var mı, gönderirmisin Anında aşık oluyorlar Herkes yakışıklı, endamlı Kızlar dünya güzeli, nazlı Çok güzelsin, aradığım kişisin Yurt dışında mısın, benimle evlenir misin Farkları yok Aslı ile Kerem' den Ferhad ile Şirin kim, bilmem En ölümsüz aşk'ı burda yaşıyorlar Sanıyorlar Ama sonunda ağlıyorlar, arıyorlar Buluyorlar Başka masada , başkasıyla Canısı bulduğu yeni aşkısıyla Ah o sitemler, yanmalar Kendini birşey sanmalar Aldanmaca, aldatmaca Arada köşe kapmaca Sanal bu , ne yaparsın Kandırmaca Burda, herkes atmaca Tel aç gülüm, tel aç Oyuna girince Sesin çok hoş, tekrar arasana Herşey iyi güzel de Bunların hepsi boş Real de kavuşamıyorken aşk'ına Gelin vazgeçin yalanlardan Sanal çevirir insanı şaşkına |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.