![]() |
sigara ve aşk...
Bir sigara yaktım Yanışını seyrediyorum. Yanan kalbim Külleri hayallerim oldu... Nefesimden çıkan Her duman sen... Oysa içime hapsetmek Orada tutmak istedim Olmadı... Ben zaten sigara içmez İçmesinide bilmezdim Özlemin sigaraya başlattı Yarın alkolik olursam şaşma emi? Zaten her yudum rakı Dudaklarını hatırlatıyor bana Allahım güç ver Onsuz yaşamam için bana... |
ben sana yandım...
birgün anlarsın beni diye birgün bilirsin beni diye birgün seversin beni diye ben seni sevdim o güzel gülüşün var diye o güzel yüzün var diye o tatlı dilin var diye ben seni sevdim beni sevmesende saçını okşamasamda yanımda olmasanda ben seni sevdim ben seni sevdim çünkü sen teksin çünkü sen benimsin çünkü sen meleğimsin ben seni çok sevdim |
Sessizlik...
Gece sessizlik olur üşür Gece sessizlik olur büyür bedenim... Seni anlatırım yüreğime Belki bir aşka ağlar Belki de sensiz geçen hergüne, Kimsesiz zamanların aydınlık yolcusuym Gece sessizliğinde üşüyen ve büyüyen tüm bedenimle soruyorum şimdi Sevmek mi kolay;gelmek mi? Sevmek mi kolay;üşümek mi? Sevmek mi kolay;ölmek mi? Sevmek mi kolay bu sevda karşısında SUSMAK MI? Sustun sonra ben |
seni seviyorum...
Seni seviyorum nasıl söylesem Ben bu sevdayı sana nasıl anlatsam Seni seviyorum nasıl haykırsam Seviyorum ulen işte Bu sevda yedi bitirdi beni Sevmek suçsa assınler beni Yeter artık vurun lan beni Seviyorum ulen işte |
Acılarla Akdenizde...
Bağ bozumu pekmez kokusu Üfler aşkımı çakıllı pınarları Serinletmez acımı su Kuş alayı anızlı tarla koynunda Örter ince yolları Yaprak efiltisi Akdeniz solur da İçimden silemez ayrılıkları |
Zeynep & Esra :)...
(Z)EHİR GİBİ YOKLUĞUN (E)SİR ETTİ BU CANI (Y)IPRATIYOR BU VARLIĞI (N)ASIL DAYANIRIM SÖYLE (E)L OLMANA (P)ERİŞAN KALDIM SEN YOKSUN YANIMDA [E]LLERİNDE BİR PARÇA AŞK [S]AVRULUYORDUN GÖNLÜMDE [R]ÜYALARIMDA HER AN SEN VARDIN [A]NLADIM SEN BENİM CANIMSIN |
Senİ Sevmek...
Senİ Sevmek Ne Zormus Be GÜlÜm Senİ YaŞamak Senİ Bİlmek Ne Zormus Be GÜlÜm Senİ Tanimak Ne Zormus Be GÜlÜm Senİ Sevdİm Çoook Sevdİm Benİ Tanisan Ne Olur Be GÜlÜm Benİ Anlasan Ne Olur Be GÜlÜm Benİ Sevsen Ne Olur Be GÜlÜm Senİ Sevdİm Çoook Sevdİm GÜn Gelİr Kapini Çalarim GÜn Gelİr Sevdani Çalarim GÜn Gelİr Kalbİnİ Çalarim Senİ Sevdİm Çoook Sevdİm |
SEVDİM SENİ SEN YOKSUN...
hayat geçmiyor sensiz güller bitmiyor sensiz yaşam sürmüyor sensiz sevdim seni sen yoksun keremi aslıdan ayırdılar ferhatı şirinden ayırdılar seni benden ayırdılar sevdim seni sen yoksun yalan olmuş herşey dünyada böyle gelmiş böyle gider alemde ah birde sen olsan yanımda sevdim seni sen yoksun hayat böyle gelmiş böyle gider bu sevda ölümüne gider burkiye yettii kafasına sıkar gider sevdim seni sen yoksun |
mutsuzum...
senden bana tek bir şey kaldı elşmdeki gözyaşları o kadar mutsuzum ki neden olduğunu bile karıştırıyorum artık mutlu olmak istiyorum bunu yapmaya çalışıyorum ama bir türlü başaramıyorum bu mutsuzluğun tek bir suçlusu var o benim en yakınım o benim var olma var olma sebebim o benim için bir hiç ama onu bir yığın gibi görmek gerekiyor |
benim canoma...
[G]el yanıma son kez göreyim seni, [İ]nsanların en mutlusu edeyim seni, [Z]aman geçmiyor yeter anla beni, [E]ger seversen sen mutlu edersin beni, [M]eleğim çook seviyorum seni. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.