![]() |
Sen Gİttİn
Bende Bİttİm Yarida Kaldi Sevdamiz Olsun Yİnede Dayanmaliyiz GerÇek AŞk YÜrekte YaŞatilandir Bİten KÜl Olan Unutunlasa Yalandir Habersİzİm Halİnden Nerdesİn Kİmlesİn Ne Haldesİn Unuttunmu Yoksa Benİ Sİldİnmİ Senİ TerkettİĞİm O GÜn Sanmakİ Unutuldun Sanmakİ Yalan Oldun Sen İlk GÜnkİ SicakliĞiyla YÜreĞİmde Var Oldun İlk AŞkindim Ben Senİn İlk AŞkimdin Sen Benİm Şuan Ayri Olsakta Asla KavuŞamayacak Olsakta Unutma Bedenen DeĞİl Ama Ruhen Hep Senİn Oldum ------------------- |
bi umuttu yasamak...
öyleyken öyle ama umutlarım yoktu benim... beklediklerim ya da bekleyenim... bir ucurumun kenarında; ufacık bi esintide savrulacak; pamuk iplikleriyle baglanmıs gibiydi umutlar yasamak dediginde... pes etmedim belk hicbir zaman ama tamam dedigim de oldu... yeter dedigim de... gözlerim hep acıktı ama rengi yoktu bedenim her daim dimdik dururdu ama bilirsin agaclar ölür ayakta kururdu... ben seni sevdim ve benim de umutlarım dogdu... gözlerimin rengi baktıgım he |
gelecek misin sevgilim birgün? o zifiri
karanlıkları arayıp ellerle aydınlıkla gelecek misin seni bekleyen yarınlarıma beklemelimiyim yoksa vazmı geçmeliyim hangisini seçmeliyim içimden bir his diyor ki bekle onu bir gün gelir ama karanlıklar diyorki sen bizimsin onun degil |
Git ve unut beni bir daha gelme
Ne zaman beni sevdinki artık ağlatma Ayrılık belki bir çözüm belkide bir son Beni benle, aşkımla yanlız bırak Ne zaman bir sevgi sözü kullandın bana Hep üzüldüm yanlız ben ağladım sana Kolay değil seni unutmaya çalışmak Biliyorum çok zor ama unutmaya mecburum |
Hani bazen derler ya; 'söz verdim
Ama sözümü tutamadım seni unutamadım.' İşte öle oldu benim ki de söz verdim ama Tutamadım 'niçin' dedim kendi kendime 'niçin Unutim ki seni' Yapamayacağım şeyi niçin yapmaya çalışayım? Seni severken seni nasıl unutayım?.. Aklımda olsan unuturum seni Çünkü unutkanım bilirsin. Ama sen aklımda değil kalbimdesin... Ha deyince söküp atamam ki seni.. Kalbime kilitlemişsin bir kere, Her anahtar açmaz ki..... |
gittin kaç ay oldu bilmiyom gittin saatlere bakmıyorum zamanım yok
artık günlerimi bilmiyorum.telefonlara bile çıkmıyorum.gittin bende ki beni alıpta kalpte ki seni çalıpta beni yapayanlız bırakıp gittin. |
yağmurla yarıştım bu gece:
o yağdı ben ağladım: o gök yüzünü anlatı: ben isetüm güzelliklerini anlatım: o güneşi özlemiş: bende seni??? |
Gözlerin yalan söylüyor bu akşam.
Gözümü kapatsam açsamda ayrılmamış olsam.. Ayrılık vakti olsam..gece olsam karanlık olup Sabahın kirlerini kapasam. Ama yapamam geldi ayrılık çattı gözlerini.. Dudakların haykırı verdi beni sevmediğini. Ne yapsanda yinede aklımdasın. Ama sadece uzaktasın. Olmuyor sensiz olmuyor!!.. Sensiz bu yüz gülmüyor.. Dokunmak ellerine bu kadar zor değildi. O!güzel gözlerin var ya bi zamnalar benimdi! Bu günherşeyi yapmayı göze aldım Senin için yanmaya bile |
Ben bu dünyada iki şey olmadan yaşayamam biri su diğeri de SEN.
Ben bu dünyada iki şeyi çiğnemem biri bayrak diğeride SEN. Ben bu dünyada iki şey için canımı veririm biri vatan diğeride SEN.. SEN su SEN vatan SEN bayrak SEN herşeyimsin... |
Saat Gecenİn Bİr Yarisi
Yİne Senİ DÜŞÜnÜyorum KeŞke Yanimda Olsaydi GÖzlerİ GÖzlerİmde,ellerİ Ellerİmde Dİyorum Neden DeĞİlsİn Yanimda ÜŞÜyorum Bİlİyorum ÇaĞirsam Gelemessİn Gelemezsİn Ama Olsun Bensenİ Sevİyorm Bİlİyormusun Gecenİn Bİr Yarisi Gİrdİn Yİne Kalbİmİn Ve Beynİmİn En Ücra KÖŞelerİne İÇİmİ Acitiyor BİlmedİĞİm Bİr Sizi VarliĞindan Mi? Yoksa YokluĞundanmi? Bİlmİyorum Senle SÜrecekse Bu ÖmÜr Varsin Acitsin İÇİmİ Raziyim O Siziya Ya Bİterse Sevgİn Ya Birakirsan Benİ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.