![]() |
Yoluna çıkmaya cesaretim yok
Her halin yolumdan döndürür beni Şöyle bir bakmaya cesaretim yok Ne yapsam içimden atamıyorum Seni bir başkasından soramıyorum Belalım benim günahların boynuma Helalim benim Kurtulamam derdinden günahlarından Günahların boynuma helalim benim SENİ ÇOK SEVİYORUM ANLAMASANDA |
istemem artık dönme
ben sensiz yeni bi sayfa açmışken tam unutuyorum derken geri dönme istemem yine beni üzme istemem vazgeçtim ben artık ben istemem dönme... alıştırdın beni sensizliğe zorda olsa alıştım sensizliğe çok zor oldu *******ce ağladım belki yavaş yavaş unutuor kalbim yoksa dayanmıyacak unutmak zorunda bıraktın ben senle bir ömür yaşlanırdım sen seçtin bensz yaşamayı artık dönme istemem.... DÖNME..... |
seni seviyorum cünkü nereye baksam sen varsin.Gülümsedigim,
konustugum, selamlastgim herkes sen.Yedigimdesin, ictigimdesin ve ben seni görmem icin yüzüne bakmam gerekmiyor.Gördügüm her güzel seydesin.Aslinda herseyi güzel yapan sensin.Güzellik,senin varliginla anlam kazaniyor!!!!!!!!!!!!!!!!! |
seni tanidigim gün hersey degisti basinda aman unuturum dedim ama
sonra git gide baglandim simdi ise seni tanidigim güne lanet ediyorum ve senden nefret ediyorum cünkü ben SENI UNUTAMIYORUM!!!!!!!!!!! |
düsündüm bitanem bu gece seni
özlemim büyüdü özledim seni odamda hayalin benimle her an uykular harammm |
bir kıza asık olursun.
mecnun gibi gezer durursun. zalim sigaranın dostu olursun. öğrenciysen sende asık olursun. kıza teklif edersin kabul eder. olmadık çile seni bekler. asık öğrenci hep bu |
Sensiz hayat bir işkencedir bu zamana kadar sensız nasıl yasaya
bılmısım ınanamıorum senın varlıgına okadar cok ısındım kı yoklugundan korkuorum yok olmandan benı bırakıp arkana bakmadan gıtmenden korkuorum Korkuorum sensız yasamaktan sensız nefes alıp vermekten korkuorum.. bılıorum bu askta sonunda bıtecek sonunda yıne sensız kalacagım korkularım gerceklesecek hersabah sensız gune baslayacagım senın varlıgından haberım olmayacak belkıde bı yerlerde adını defalarca tekrarlayarak hayata gozlerım |
Gelip geçiciydi seni sevmem
unutmayacağım gözlerinde ki yaşı rüyalarımdan eksik olmuyor geri bakamıyorum içimden bir et kopuyor sanki resimlerine bakarak uyuyorum rüyamda eksik etmiyorum seni gelmez bedenim bir daha geri sensiz yaşamak nasıl bir duyguymuş ayrılık vakti gelince anladım keşke bir şansım daha olsaydı gözlerine bakmak içimdeki yangını söndürür müydü acaba ağlamak geliyor içim |
her geçen gün
kalbimdeki acıyı daha fazla arttırıyor yüzünü göremediğim bir gün kalbimde nasıl bir arayış var bir bilsen geçen gün seni rüyamda gördüm dilim varmadı söz söylemeye gözlerine öylece baktım bu benim daha çok ümidimi artırdı seninle olmayı seninle gün geçirmeyi her gün biçare dolaştım sokaklarda seni bulamadım seni göremedim ama biliyorum nasıl olsa göreceğim bulacağım seni hep bu ümitle yaşadım epey bir zaman geçti aradan |
sensin dünya
sen ateşşin baka baka sevdim seni dünyada teksin, güzelsin sevilmeye değersin sensin benim yarim ama ayrılmak demek dünya bitti demek oh oh dersin şimdi güzellerin güzelisin elini sallasan ellisi bizde yoktur ilerisi sevmiyosun beni biliyorum ben seni oh demek kolay senden ayrılmayı sorsana of demekle bise olmaz kalbim bir an bile durmaz severim demekle laf olmaz kalp severse can durmaz aşkı bilen sever seni bilen över of diye içine çeker gece is |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:39 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.