![]() |
Dönmeyeceksin biliyorum, tutmayacaksın ellerimden öpmeyeceksin
dudaklarımdan sevmiceksin beni deli gibi, vurmayacaksın kalbine zinciri benden başkasınıda alacaksın sevgilim......! |
Aldanmaktan yoruldun mu
Acılarla yoğruldun mu Hiç sırtından vuruldun mu Ne bilirsin yağmur olup Çağlamayı ne bilirsin Kahkahalar savururken Ağlamayı bilir misin? |
Hep ertelenen bir an hiç yaşanmamaya mahkumdur.
Düşlerin bekleyişini yalnızca bir hüsran karşılayacaktır. Mevsimleri sayarsak ömür baharsız tükenir gider. Sevdiğimizi bulmak yada bulduğumuzu sevmek tercihi, en zor olan iki seçenektir bu sınavda. Boşuna akan ırmaklar mı var yüreğimizde. Sebepsiz mi coşkun bir denizde maviye hasretliğimiz? Ufukta görünen o ki mutluluk tek kişiliktir aslında. Karşımızdakinin çabasına ihtiyacı yoktur mutluluğun. Aşkında sevdiğin kadar büyüktür. |
Sanmaki ben hep gözlerine bakacağım
Senin için yaşlar dökeceğim Bana ne yaparsan yap Yinede seni hep seveceğim Güzel gözlerine bakıp aldanmayacağım Seni hep sevip unutmayacağım Yanımda da baş ucımda da olmasanda Yinede seni hep seveceğim |
Anlamak istemedin gözlerimin dilinden
Ben bende diğilim senin sevginden Belkide sevdin, gizledin belkide hiç sevmedin Söyle ne istedin benim kalbimden |
Git ve unut beni bir daha gelme
Ne zaman beni sevdinki artık ağlatma Ayrılık belki bir çözüm belkide bir son Beni benle, aşkımla yanlız bırak Ne zaman bir sevgi sözü kullandın bana Hep üzüldüm yanlız ben ağladım sana Kolay değil seni unutmaya çalışmak Biliyorum çok zor ama unutmaya mecburum |
Yine yalnızım karanlık *******de isyanlardayım yine sensiz çaresiz
dönüşünü bekliyor yollarını gözlüyorum yine yine yalnızım sokaklarda bir elimde sigaram bir elimde resmin hayalin ise hiç gitmiyor gözlerimden yıllanmış şarap gibisin bende sen saklıyorum hep içimde ve dönüşünü bekliyorum her gece olduğu gibi...!!!! SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM......!!!! |
Yalnız kaldığım *******de yoktun yanımda uzaklardaydın hemde çok
uzaklarda bazen düşündüm seni unutmayı ama sensiz yaşanmıyor işte her gece savaştım çaresizliğimle özlüyorum seni özlüyorum işte sen hiç düşündünmü *******i beni sen hiç ağladın mı? yastığa başını koyduğunda hiç aklına ben geldim mi? sen benim her dakika her saniye aklımdasın...??????? SENİ SEVİYORUM.... |
Biliyordum geleceğini bana geri döneceğini,geri dönüp tekrar beni
seveceğini.Ölümden bile korkmuyorum artık,çünkü sen varsın yanımda artık bizi hiç birşey ayıramaz BİRTANEM.Şimdi ver elini bana çıkalım aşk yolculuğuna.Sadece sen ve ben olalım bu yolda.........SEN VE BEN........! |
Zaman Dursada Senİ BekleyeceĞİm,saatler GeÇsede Senİ
ÖzleyeceĞİm.hayatim Son Bulsada,senİ SeveceĞİm!ÇÜnkÜ Yemİnlİyİm,senİ ÖlÜnceye Kadar SeveceĞİm...!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.