![]() |
Dün akşam geçmişe döndüm,
İlk aklıma gelen yine o oldu. Tüm gece onu düşündüm, Yine aşkın ateşiyle yandım. Eğer beni sevseydi; Kaya gibi sağlam olacaktı aşkımız, Belki de evlenecektik ikimiz, Olacaktı onun kadar güzel bir kızımız. |
öyle çok özledimki seni
hiç kimseyi koyamıyorum yerine ben sensiz hayata küsmüşüm be bitanem hayat bana gülse ne gülmese ne beni sevseler ne sevmeseler ne sen sevmedikten sonra seni çok özledim bitanem sensiz olmuoy artık dayanmıyo bu yürek yapamıyor yaşayamıyor.... hayatım son bulsa artık umrumda değil sensiz ben yaşayan ölüyüm zaten gerçekten ölsem ne yazar... seni o kadar çok sevmiştimki dayanmamıyorum... artık sensizliği bastıramıyorum kanayan yaramı durduramaz oldum seni |
sensizlik canım çok acıtıyor artık
gidip gelmeyişlerin gözümün önünden geçiyor bitanem bu son gidişin bana çok koydu bitanem gelirsin die çok bekledim belki hala beklemekteyim seni sensiz yaşıyorum bitanem sen olmasanda hatıralarımzla avunmaya çalışıyorum seni duvarlara kağıtlara değil kalbime yazdım silemiyorum artık seni seni çok seviyorummm sen benim ilk ve sonumdun yaşadım ve bitti belki ama kalbimde bitiremedim seni... sensizliği anlatamıyorum kimseye anlamıyo kimse |
Söyle o şehire değerini bilsin
Şehir güzelse sebebi sensin Nice yaşam dolu sehere alemde o Şehir sultansa taci sensin Unutma ki sevmeye değersin Bir gün bir el uyandırdı beni Kimsin dedim Azrail'im dedi!!! Ölüme o zaman isyan etmiştim Ölümden o kadar çok mu korkuyorsun Dedi; Evet korkuyorum Niçin dedi!!! Sevdiğimi bir daha göremeyeceğim için Onu o kadar çok mu seviyorsun Dedi!!! Evet ölümüne seviyorum Baktım gidiyor Hani canımı alacaktın Bana baktı ve güldü Se |
Ben Senİ En Aci Animda Sevdİm. Sen Benİ Firtinalarda
HİÇ Burakmadin. Ben Senİn Her Halİnİ Sevdİm,duruŞunu, BakiŞini SevİŞİnİ BenlİĞİnİ Sevdİm. Sen İse Zamansiz Buraktin Pes Ettİn. Arkana Bİle Bakmadan Be GÖremedİn GÖrmek İstemedİn GÖzyaŞlarimi YalvariŞlarimi, Dİz ÇÖkÜp Kanarcasina TopraĞi AvuÇladiĞimi Ve Anladim Kİ Bu Hayatta YİtİrmİŞİm Ben Senİ. Çok VefasizmiŞin Be Anlamsizim. (mahŞerde GÖrÜŞmek Üzere,,ÖldÜm Artik Ben..) |
SENİ BEKLEMEK ÖLÜM OLSADA
İMKANSIZ BİLE OLSANDA ARTIK BAŞKASININ OLSANDA CANIM YANDI BUNU BİLMESENDE BEN SENİ MEZARDA UNUTURUM SEVMEDİN OLSUN SEVME İSTEMEDİN SENİN İÇİN NELER YAPMADIM OLMADI OLMUCAKMIŞ SENİ KÜÇÜKLÜGÜMDEN BERİ SEVİYODUM KARA GÖZLÜM elvada |
BENI SEVERMISIN??
Eger sana seni sevdigim mi soylersem, Sende beni severmisin? Eger sana seni istedigim mi soylersem, Benden uzaklasirmisin? Eger sana senin icin herkes den vazgecerim desem, Sende benim icin aynisini yaparmisin? Eger sana sadece seni dusunudugum soylersem, Beni birakirmisin? Lutfen soyle ne yaparsin??… |
Kapını çalarsa mazinin eli
Ne olur bir şişe aç benim için Ben hiç ayıkmadım gittin gideli Sende bir kaç kadeh iç benim için Bir gece veda et tatlı uykuna Girdiğim günahı sarhoşken kına Yarıda bırakma Allah aşkına Bu gece kendinden geç benim için Nasıl bir yanlışa ben adım attım Nasıl bu günahın zehrini tattım Sana nasıl kıydım, nasıl aldattım Anlatmak o kadar güç benim için Hoş görme af etme yaptıklarımı Kaldır yeryüzünden artıklarımı Tutuştur resmimi mektupla |
Neden hep olumu dusunuyorum!
Hayattim hep nefretle dolu oldugu icin mi? Neden hep agliyorum! Insanlarin beni umursamadigi icin mi? Neden hep kendime zarar veriyorum! Kalbimin kan agladigini hissetmemek icin mi? Neden insanlar hep beni yalniz birakiyor! Kotumuyum onun icin mi? Neden hep aglayarak uyuyorum! Sadece aci hissetigimden mi? Mutsuz oldugumda neden heman bucaga kosuyorum! Olmek istedigimden mi? Neden hep baskalari benim icin karar veriyor! Yanlislik yaptigim icin mi? Neden |
bugün doğum günün sevdiğim.
hatırlar mısın 5 yıl önce birlikte kutlamıştık.tanıdığım tanımadığım herkes bana yenge diyordu ama sen başkaydın o gün.anlam veremiyordum bu davranışlarına.uzak duruyordun,kaçıyordun benden,sen anlamadığımı düşünsende ben biliyordum sevdiğim.günden güne uzaklaşıyordun benden.ayrılmıştık sanki birbirimizi sevmiyor gibiydik bir yabancı gibi davranıyordun bana ve bu canımı çok acıtıyordu sevdiğim.hiçbir sebep yoktu,bulamıyordum.birşeyler vardı sende ve söyleyemiyordun. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.