![]() |
seni öpmek istiyorum
dudaklarım kuruyana kadar gözlerine bakmak istiyorum kör olana kadar seni sevmek istiyorum yok olana kadar seni çok seviyorum .... |
seni düşündükçe senle olmak istiyorum
biliyorum imkansız ama seni çok seviyorum unutmak mı seni inan asla unutamam çünkü senle yaşamak istiyorum senin yokluğunu mu düşünmek ölüm gibi birşey benm için evet sevdim ölürcesine sevdim seni unutmak imkansız benim için |
Genç yaşta kader aldı elimden anamı,
Bu 2. kadın ayırdı benden babamı İnsanoğlu bilemez yüreğimde ki yaramı, Ben düşünmeyeyim de kimler düşünsün. Çalış çapala yok evde huzur, Sen olda bu kaderi nasıl durdur, Ne yapalım benim de alım yazım budur, Ben düşünmeyeyim de kimler düşünsün. İşte böle düşünmekle geçer zamanım, Tertemizdir benim damarrımdaki kanım, Ne yapayım yoksa benim elimden tutanım, Ben düşünmeyeyim de kimler düşünsün. Şöle karşıdan gören beni iyi sanır, Yakına gel |
Bana Onu Sevme DeĞmez Dedİler
Senİ Kandiriyo Kanma Dedİler Sen İlk DeĞİl Son Da Olmayacaksin Tanrim HerŞeyİ Bİlİyorum GÖrmezden Gelİyorum AÇi ÇekeceĞİm Hİssedİyorum Ama Onu Cok Sevİyorum Sevmeyİ Bİlmez O Kacar Dedİler Yanliz Kendİnİ DÜŞÜnÜr Dedİler Ben Onu Cok Sevİyorum Dİyİnce Kemdİ DÜŞen AĞlamaz Dedİler... |
o kadar güzelsin ki
her sabah kalktığımda aynaya değil sana bakmak istiyorum o kadar güzelsin ki saatime baktığımda seni görmek istiyorum çünkü geçen zamanlar seninle güzel senden öncesi sadece bir kayıptı sensiz geçen günlerim bomboştu sen o kadar güzelsin ki hayat çerçeveme senin resmini koydum senin en büyük hayranın ben oldum yaşamak seninle güzel her şey seninle güzel bir gün bile yalnız bırakma beni sensiz geçen zaman bana ecel |
ay ışığı altında baktığım gözlerin hala hayalimde
ay ışığı altında tuttuğun ellerimde hala senin kokun var ay ışığı altında verdiğin sözler HALA KALBİMDE KİLİTLİİ... |
Sen bir çiçeksin
buz tutmuş dağlar zirvesinde Kardelensin Kurumuş bataklıklar ortasında Açmış bir tek gül Sen bir çiçeksin Hiç solmayan Boynu bükük bir sarı gül misali hüzünlü Hüzünlü ve de o sımsıcak bakışın yok mu? Yakar beni Derinlerde, çok derinlerde Bir kibrit çakarlar sanki içimde Alev alev yanar yüreğim Her bakışımda sana Yüzünde hiç eskimeyen o tatlı tebessüm Ve o gözlerin deryalar kadar güzel Deryalardan da güzel Sen, kışın ortasında ilkbahar mevsimi Mevsimlerin en |
Ey rüyalarımın ilk ziyaretçisi
Sensizlik kahredici bir çığlık Aşkın kendinden geçmek olduğunu; Gözlerindeki devasa uçurumda gördüm Hasretin sardı dört bir yanımı Gündüz sen, gece sen, hayallerde sen Her şey senden bir parça şimdi Rüzgarların sesi, ağaçların hışıltısı,denizlerin mavisi Bir soluk, nefes olmak istedim Gizliden gizliye seninle olmak için Bir kar tanesi olmayı arzuladım Süzüle süzüle sende yok olmak için Kapkara bulutlarla geçirdiğim her dakika |
Seni seviyorum diye
Gelişine kadar rötar yapmış hayatımı Seninle yaşamaya hazırlanırken Sana uzanan yollarımı kapaman niye? Biliyorum haykırışlarım boşuna Şahin pençesinde asılı serçe gibi Nafile tüm çırpınışlarım Boşuna sesleniyorum duymayacağını bile, bile Seni beklemem nafile Gözlerinde zifir siyah bir perde Alkış tutuyorsun alabildiğine Şamdandaki mum gibi eriyip bitişime Sen kulaklarını değil Yüreğini tıkamışsın sana seslenişime Oysa ben Tüm yokluğuna inat varl |
Tek taraflı bir sevgiydi,
beni sana bağlayan ve gözyaşına boğulan yüreğimdeki.. İki tarafına da dokunsan, hiçbir sonuç alamadığın, bir sevdaydı benimkisi.. Ben seviyordum ve içimden, bağıra bağıra söylüyordum. Ben sana aşıktım, ama sen hissetmiyordun.. Çıkaramıyordum içimdeki gücü. Anlatamıyordum ´seviyorum´lu biten o son sözü. Ve gözlerimle söylüyordum ve ben seni özlüyordum, ama sen görmüyordun...! Seviyordum çocuksu bakışını. Her yere ayak uyduran, o çılgın rahatlığını |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.