![]() |
Hangimiz ihanetleri yaşamadı, hangimiz ihanetlere düş kurmadı ki
Hangimiz yalanciklar söylemedi, hangimiz kıymet verdi sevdalarına,hangimiz terk etmedi kar, fırtına, boranda Bir ismi riyakarlık bir ismi sevda, bir ismi terk etmekse yağan yağmurda, bir ismi düşünmek yeniden, yeniden hicran yarasına Hatırlamak tatlı bir düş kırık bir söz gibi söylenmez bunlar şiir, türkü, masal gibi: Bir sebebi dokunmak, koklamak, sevişmek bir eylem gibi. Hangimiz yalanciklar söylemedi, hangimiz kıymet verdi |
Hata bende söylediler
Erkek seni sevmez aldatır dediler Sen safsın, sevgini kurbanisin bildiler Kadın sevse erkek sevmez dediler Belki erkek sever ama bağlanmaz O eski aşklar bir daha yaşanmaz Eğer o güçle karşılassaydı insanlar Bu yürek bir daha hayal kırıklığına uğramaz Ebedi güç kalbin sesi ve aşkı Ebedi mutluluk erkek kadın aşkı Senin aşkin yüreğinin parçası Biliyorsun o erkek senin hala parıldayan aşkın Kadın erkeğe bağlanmayacaktı Sevgisi bir daha son bulmayacaktı |
seni tıpkı bir beyaz güle benzetiyorum hayatımı aydınlattın diye
seni tıpkı bir neşeli çocuğa benzetiyorum hayatımı aydınlattın diye seni hayatın ta kendisine benzetiyorum hayatımı bana geri verdin diye ŞAİR:BURCU |
seni tıpkı bir beyaz güle benzetiyorum
hayatımı aydınlattın diye seni tıpkı bir neşeli çocuğa benzetiyorum beni sevindirip mutlu ettin diye seni hayatın ta kendisine benzetiyorum hayatımı bana geri verdin diye |
gel hadi gel daha ne duruyorsun,halime iyi bak,gözlerimin içine bak
gözlerim bile senden başkasını görmüyorum diyor. akan göz yaşlarıma bak,o akan göz yaşlarım bile sensizliğin göz yaşları.kalbimin haline bak o'da senin aşkınla yanmış,senin için atıyor.sen yoksan bende yokum diyor yüregime bak,yüregim bile caresiz,bu caresizlik senin caresizligin. beynime bak,birşey göremezsin,acta bak, seni düşünürken o bile sensizlik hastalıgına yakalandı cigerlerime bak sarardı soldu, |
Aşk;
Koskocaman bir yalan Bazen, çöllere düşüren, bazen de dağları deldiren Kavuşmasız kuruyan ırmaklarda yüzdüren Aynada yaşlanan yüzünü seyreden Koskocaman bir yalan dünyada gülümseten Aşk; Koskocaman bir yalan Boran kuşunun gözündeki üç damla yaşı akıtan Dümeni olmayan bir geminin kaptanlığını yaptıran Elimdeki kadehin içine bir parça kan damlatan Ve o kadehte yüzmesini bilmeyeni yüzdüren Aşk; Koskocaman bir yalan Neden diye her sorulan soruya yanış cevap veren |
Busana onuncu mektubum
vede sonuncu artık fark etmiyor benim için ne olursa olsun sonuncu nasılsa göründü artık ikimize ayrılığın ucunda derler ki, her aşkın gökyüzünde bir meleği varmış bir aşk bitince o melek ağlarmış ve bir yıldız kendini vurup sonsuzluğa kayarmış kaldır başını bak gök yüzüne şimdi bütün melekler yasta ve bütün yıldızlar sana gitme diye yalvarmakta sense hala içi boş kupkuru bir inatta bense jala resmini çiziyorum bu son mektupta oysa aylarvar umutları |
HİÇ Kalbİn AĞiridi Mi Sebepsİzce
HİÇ İÇİn Tİtredİmİ Sicak Yaz *******İ Dolunaya BaktiĞimda Hİssettİn Mİ HİÇ Yapayanliz Derİn Bİr Karanlikta OlduĞunu Ve Aci Bİr Şeklİde Farkina Vardin Mi=? Kalabalik İÇİnde Sessİzce DolaŞtiĞini DÜŞÜndÜĞÜn Şeyİ Bİlmeden Uzaklara Takilir GÖzlerİnİ Ellerİn BİlmedİĞİ Ellerİ Tutar Sankİ TuttuĞun El Sana Huzur Verİrde Sen O Huzurlu Bİr TÜrlÜ Rahatlayamazsin BoĞazindan Kelİmeler DÜĞÜmlerİ Yutkunur BakiŞlar Bugulanir GÖzlerİnİ Kisarsin |
Duysaydin KeŞke HaykiriŞimi
Senİn İÇİn ÖlÜrken Duysaydin KeŞke Anlattiklarimi Senİn İÇİn GÖz YaŞi Akitirken Tutsaydin KeŞke Ellerİmİ Senİn Tutman İÇİn Çirpinirken Sesİn Çikmaz HİÇ Nedenİn Belİrsİz GÖzlerİn GÖrmez HİÇ Nedenİn Sevgİde YoksulluĞun.... |
seviyorum seni nedenim yok aslında
sen ben oldun ben sende kayboldum tanımıyorum artık,takip edemiyorum günleri sevemiyorum artık senin gibi kimseyi anlatamıyorum kimselere içimdekileri anlıyamıyorum anlatamadığım gibi sorunlardan kaçarken içinde buluyorum kendimi seni unutmak isterken sen oluyorum yine ben anlamsızdı önceden unutmak şimdi bi anlamı var yaşarken ızdırabı yaşamak... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.