![]() |
askımsın canımsın canımdan ote cansın sen bnm herseyımsın bıtabem sen
olmazsan bnde olmam senı olumune sevdım cnm olumune bunu herkes bılsın bıtanem bılsın yasakda olsa sevdım gunahda olsa sevdım bn senle olan herseyı sevdım sensız asla olmucam sen bnm yemınımsın kavusmucaz bılıyorum ama olsun olsun bıtanem senı bn boylede severım kavusmasakda sevdım hasret olsanda sevdım........paşa bn senı olumune sevdım olumune bunu bıl unutma.......... SENİ SEVİYORUM PAŞA COK SEVİYORUM......... |
vatanımı seviyorum
ama bırakamıyorum topraklarına basmaya ben bile kıyamıyorum vatanıma canım feda insanların herbiride vatanını seviyor canını feda ediyor atatürke gelince türkleri seviyor savaşlara gelince canını göz kırpmadan veriyor aşığım ben bu vatana kim aşık olmaski? sözler bile yetmiyor ona kanlar bile az geliyor cok zaferler yaşadık cook üzüntüler biz sehit oğluyuz haydi türkiyem yürü mehmetcikler kalbimizde ölüyolar herbir gece dünya bile korkar si |
SERSERİM...
Elime son kez aldım kağıt kalemi, Bu sana son mektubum. Postacı son bir kez haber getirecek Benden sana. Canım bilirim aldırmazsın hiçbirşeye, Ne sevgiye ne de hislere. şimdi elimde bir sigara var, Bugün çok içtim. Bilirim kızacaksın, "İçme demiştim" diyeceksin, Ama ben yine aynı cevabı vereceğim: Dertliyim. Son kez bu kalp derdinle dolu. Bu mektubumda Seni ne kadar sevdiğimi Özlediğimi yazmayacağım. Artık değiştim ben. Senin umursamaz tavırlarından bıktım S |
dört yıl seni beklemişim
seni seviyorum demişim aşkım aşkım demişim ama hata etmemişim sevdim seni bir kere bırakmam bin kere aşığım bile bile hadi gelsene benle of demedim bir kere aşık oldum bin kere sevdim seni gündüz gece hadi gelsene benle of dicem bak ama sabırlıyım dünyada seni sevmekten gurur duydum hadi gelsene benle |
Bizim sınıf bir başka,
Kimi tutulmuş aşka, Kimi der ah keşke, Bir sınıf geceyim üste. Hoca biraz azılı Der ki; yarın yazılı Film vardı o gece, Bilmem halimiz nice. Sene sonu ha gayret, Ne çabuk geldi hayret! Kırık dolu karne ile, Peder koşar peşimden, Yem yapacak leşimden. |
biz ne ayrılıklar görmüş adamız
gitmek istiyorsan gidebilirsin biz ne ayrılıklar görmüş adamız çekinme sende vur sırtımdan benim biz ne ihanetler görmüş adamız aldırma sen benim yanlızlığıma aldırma sen benim gözyaşlarıma boşver sende kalmış yarınlarıma biz kadere tekme atmış adamız sevsen gidemezdin sevsen bırakmazdın sevsen çıldırırdın seven ne yapmaz git bu ateşte beni kül etmez yakmaz biz ne cehennemler görmüş adamız hadi daha çabuk daha acele git başka kollara git güle |
Sen KiŞimda Benİ Isitan GÜneŞ;
Sen Karanlik DÜnyami Aydinlatan IŞik Sen Benİ Tamamlayan DİĞer Yarimsin Sen Sevİlmeye DeĞer Bİrİsİn ÇÜnkÜ Sen DÜnyanin En İyİ MeleĞİsİn Çaresİzce YalnizliĞimda Kivranirken O GÜzel GÖzlerİn Geldİ Aklima Kaybolu Verdİ ÜzÜntÜlerİm Anİden Sevİyorum Senİ Sevİyorum Hatirlamak İÇİn Önce Untmak Lazim Ben Senİ Hatirlamiyorum ÇÜnkÜ Senİ HİÇ Unutmuyorum DÜnya Tersİne DÖnerse GÖktekİ GÜneŞ SÖnerse DÜnya İkİye BÖlÜnÜrse Belkİ O Zaman |
günlerden pazar ayın 16sıydı seni tanıdığım gün
yüreğim buruk gözlerim yaşlı idi sen çıktın karşıma sildin gözümün yaşını yumuşaçık ellerinle ve yine sen su serptin buruk yüüreğime ben o an aşık oldum sana ışıl ışıl gözlerine uzun uzun bakarak kayboldum o manalı bakışların içinde ve tekkelime ben size aşık oldum diyi verdim sizde biraz utangaç birazda mutlu gözlerle galiba bende size aşık oldum diyi verdiniz işite başladı ozaman bizim |
harcadım ömrümü hep senin için,
sevilmek bir hayal sevmemek ziyan ettiğim duadan ümide kalan döktüğüm göz yaşım nefretim ziyan al beni, vur beni,parça parça et istersen sev beni, istersen kahr et. bumudur sevene verdiğin kıymet sevmenin böylesi ölmekten ziyan. yaradan doğ demiş bende döğmuşum bir arkadaş seç demiş bende seni bulmuşum ne yazık kı syende rezil olmuşum ibreti aleme görmemek ziyan |
dünya bomboş
hayat sarhoş sevgiyle aşk ise dünyada bir şov seni seviyorum hiçbirşey düşünmüyorum bazen kızıyorum ama seni terk edemiyorum of diyorum bağzen hayata küsüyorum sabah olana kadar senin gibi uyuyorum okulda tembelim senin kalbinde değerliyim öğretmenin gözünde salak bir öğrenciyim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.