![]() |
Her gece mi bu uykusuzluk!
Hele saatin tıkırtısı! Ya karasinek düşünceler! Çıldıracağım bu gidişle; Yatak değil sanki cehennem. Deliksiz bir uykuysa vaadin, Günün dolmuş veya dolmamış, Gençliğime filan bakmadan, Derhal gelebilirsin ölüm; Kapı açıktır, lamba sönük. cahit sıtkı tarancı |
Yok
uykumu uyuttum uykusuz yatıyorum ama sen herşeyden habersiz ne güzel uyuyorsundur kimbilir ne kadar güzeldir saçlarının yastığı öpüşü tabi, ne yastığın haberi var ne saçlarının ben uyumuyorum.. yastığımda yok saçlarında.. ceyhun yılmaz seni seviyorum yasir :) |
Gecenin zifiri karanlığına vurdum kendimi
Bilinmeyen yollarda bilinmeyenlere kucak açtım Tek suçlusu sensin bu sevdanın Ne olurdu biraz sevseydin Engelleri yıkardım senin için , dağları delerdim,yolları aşar sana gelirdim Ne olurdu biraz sevseydin Güneş artık bir başka doğuyor kalbime,lanet ettim ben her şeye Sevmeyi bilemedin seni çok sevdim Ama sen beni hiç sevmedin Şimdi sen bu şiiri okurken bir sigara daha yakıcam derinden İçime öyle çekeceğim ki seni; anlasın kalbin |
Sonsuzluk deryasında kaybolsamda,Ellerimi bağlasalar zincirlere
vursalarda,Nedenin bilmediğim zulumler yapsalarda,İlk gunki gibiseni yine seveceğim...Seni senin yokluğunda arasamda,ellerin olmuşsun diye duysamda,Ve sevgilim seni ölüm pahasına,İçime çekeceğim zehir olsanda,Yalnızlık ölümlerden zor bana,O eşsiz bakışınla bağladın sen aşkına,Rüyalarım hülyalarım tek sana,Uğruna ölürüm sana doymasamda,Mutluluğumu borçluyum sana... |
*Bebeğinizin altına yapmasını istemiorsanız çevirin üstüne yapsın.
*Yarasa çok faydalı bir hayvandır. Öyle olmasa yaramasa derlerdi. *Bu erikson, başka erik yok. *Kadın hakkı yoktur çünkü hakkı erkek ismidir. *En son gülen sen olacaksın. . .çünkü geç anlıyorsun. *Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır. O zaman baklava gerçek değildir. *Yerin kulağı vardır, benimde kulağım var. Ben yer miyim ? Yemem! *Bilmemek ayıp deil yeterki çaktırma. |
haydi gel yoksa kaybolacağım karankıllarda
belki bir kış gecesi belki de hüzünlü bir sonbahar akşamı cesedimi bulacaklar çamurlar arasından gelip sana haber verecekler şaşıracaksın cesedimi görünce taş kesileceksin senin için neler çektiğimi bir bir anlayacaksın. tutup ellerimden affet diyeceksin ama seni affettiğimi hiç bir zaman bimeyeceksin. |
bir yaşam içindeyizki bir kavga gibi güçlü kan ve revan içinde bazen
bir yağmur damlası olduk denize düştük boğulduk bazen ise bir gonca güle düşüp yapraklarını dörtbir yana açtık tıpkı aşklarımızın ve sevdalarımızın uğruna harcandıgımız gibi bazen hırsızlıkla suçlandık bize ait olmadıgını sandığımız halbuki hep bize ait olan genç kızların kalp lerini çaldık ve birde derizki erkekler ağlamaz yağmurları kıskandırırcasına akan yaşlara duvarlara yankılanan hıçkırık sesine ne demeli bazen birkızın g |
O seni düşünmek yok mu
******* dolusu seni düşünmek Sarılmak karanlıklara sen diye O seni beklemek yok mu Her gün sabahlara dek uykusuz beklemek Ahh, ayak sesleri, kapı gıcırtıları bilemezsin Bir defa yaşamaktır o, bin defa ölmek.... |
Kelimelerim yüreğinin kuytularına vuruyor... Duyuyor musun?
Meçhul bir yalnızlıktan titrek bir dalgayla geliyorum bu gece sana... Sessiz kalıyorum, oysa ta kendisindeyim hayatın... her ne kadar ihtiyacım olsa da sana kaçıyorum... Ben sanırım mutlu olmaktan korkuyorum... Gözleri umut dolu bir sevdanın, kör ebe oynamasına izin veriyorum... Nedenim yok bu oyunda...Yorgun düştüğüm için sana ait olmak beni korkutuyor... |
Öyle bir hayat yaşıyorum ki,
Cenneti de gördüm cehennemi de Öyle bir aşk yaşadım ki Tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazılar seyrederken hayatı en önden, Kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki, Okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, Hem kızdım hem güldüm halime, Sonra dedimki 'söz ver kendine' Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin, Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bilecek |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.