![]() |
HOŞÇAKAL....
Ayrılığımız karanlığın hükmü bitip gün ağarırken olacak... Bu sabah günaydın .............. diye uyandırmayacağım... Yokluğumu kollarını açtığında anlayacaksın.... Hoşçakla günahsız *******imin kadını hoşçakal.... Sessiz olmalıydı ayrılığım... Yakamozun denizden ayrıldığı gibi sessiz.... Yakamoz ertesi gece kavuşacak sevdiği denizine.... Ama ben çok uzaklarda olacağım BİRTANEM... Birazdan vakit gelecek ayrılacağım yanından... Sonkez bakıyorum duvardaki resimler |
SENSİN WİŞNEM
sen benim damarlarımdaki kanım vücudumu saran ısıtan yakan her yerime işleyen sensin benim hergece gökyüzümü aydınlatan ayım yıldızlarım SENSİN WİŞNEM!!! beni aşka iten düşündüren beni deli yapan arzularımı cıldırtan SENSİN WİŞNEM!!! hayatı seninle yaşamayı sewmesini öğreten aniden birden dilde şarkı söleten SENSİN WİŞNEM!!! birden durup hayallere daldıran hergece allaha dua ettiren beni yaşamaya hırslandıran hayatı |
Artık alıştım yalnızlığa
Bir buz parçası gibi Saplanınca kalbimin ücra köşesine Anladım sensizliği Artık doğan güneşe bile minnetim yok Her sabah senin için doğan güneşe Yalnızlığıma perde çekerdi bir zamanlar Anladım güneşin çaresizliğini Kalbimin güneşiydin bir zamanlar Güneşe de bu yüzden minnetim vardı Ne sen kaldın artık ne de güneş Madem sevmedin beni Madem gideceksin Güneşi de alıp git Sen gittikten sonra o neye yarar ki Yalnızlığıma perde çekmedikten sonra |
Sen varken,
Taşı, toprağı severdim Her şey senle güzeldi Hayat senle anlamlıydı Sen varken, Severdim yıldızları Bir yıldız kadar parlaktı kalbin Duyguların öyle saf öyle temiz Sen varken, Bir başka bakardım hayata Sımsıkı sarılırdım umutlara Hayallerim vardı öyle sıradan Sen varken, Bende vardım, umutlarım da Sen yoksun, hayatta yok Bende yokum Kurduğum hayallerde yok |
Sen hep anladığını sanıyordun
Sevgimi ve umutlarımı Saygı mı duyardın sevgime Yoksa kırmak mı istemezdin beni Diyelim sevmiyorsun (ki öyle zaten) Söyle bileyim! Ben de boşuna ümitlenmezdim Koşmazdım hayallerimin peşinden Hani derler ya Senin için çok şeyleri erteledim, Hem de aklına gelemeyecek şeyleri, Bazı şeyleri de irdeledim belki de Evet haksızım, hem de çok Baştan saklamalıydım duygularımı İçime atardım, unutur giderdim Söyledim içimden geçenleri her defasında |
yalnız adam.........
İşte başaldı karanlık gece.. Ay gökyüzüne çıktı bile.. şimdi yürüyorum ıssız bir sahil kenarında.... Aklımda hatıralar yanımda hayalin var... Karanlıklaraın içinde ayışında aradım seni... Dün gece adımadım adını sayıkladım.. Yanımda sen olmayınca hatırarla avudum... Gözlerimde hayalin kalbimde sevgin KARANLIK SOKAKLARDA SENİ ARADIM... |
En saklı yasaklarla yağlı ballı oldum
Dindirmedim aşksızlığı hep istedim Kimine göre şanslı benim şanssızlığım Gözüm karardı gönlüm bulandı, direndim. Yalnızlığın deliliğe giden yolları boştu Düşüncemdi gardiyan sevdam bırakmıyordu Benim canımsın anladın mı kurtuluş yok Daha çok sevmeliyiz aşk için zaman yok Büyümek istiyorum çünkü çok çocuğum Hep aşk beni baştan çıkardı ben masumum... |
seni bekledim ben..........
seni bekledim ben, anılarımızın çürümeye yüz tutmuşluğunda. Çok eskilerde kalan bir zamandı Hala benim duygularım senli içtigim çayda, içime çektiğim sigaranın dumanında, yediğim yemeğin tadında yürüdüğüm yollarda baktığım engin dağlarda... yani ; heryerde ve herşeyde ben seni arıyorum... kalbindeki sararmış duyguları yeşertmeni bekliyorum ben hala göstermediğin unudundayım... ben hala seni diliyorum... ama ; sen bugün gelmedin |
Uzun Zamandir HİÇ OlmadiĞim Kadar Mutlu Oluyorum Galİba..mutlu
Kİmseler Artik Benİ HÜzÜnlendİrmİyor,daha Çok Mutlu Edİyor Galİba...yaŞama Sevİncİnİ ÖĞrenİyorum Belkİ De...tenha Sokalarda Yardim İsteyecaĞİm Bİr El Aramiyorum Artik..sİgaramin Tadini Çikariyorum...ÇektİĞİm Acilari Damla Damla Yutmaktansa Senİn Sevgİnİ Damla Damla Tadini Çikararak Yutmayi İstİyorum...sabredememek KÜÇÜk Sevgİlerİ ÖldÜrÜr,bende Sabrederek Senİn Kalbİmde Koca Sevgİnİ YaŞatmaya ÇaliŞiyorum... |
Seni düşündükçe zamansız yağmurlar yağıyor gözlerimden
İçimde dinmeyen fırtınalar başlıyor esmeye Sensizlik miydi içimi acıtan Yoksa yalnızlık mı? Anlamaya çalıştıkça yüreğimdeki diken daha da derine batıyor Derine gittikçe durdurulamayan bir kan seli oluşuyor gözle görülmeyen Acısını sadece benim hissetigim ama gözlerimden fışkıran Kimsenin bilmediği, senin yalanlarının yaktığı kor bir ateş Sana güvenmişti bu yürek "Vazgeçilmezim oldun"demiştin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.