![]() |
gözlerin
Olurda sensizliğe mahkum etmek istersen beni.... Sen gitsen bile gözlerini bırak ardında... Bırak ki onlarla avunayım yalnızlığımda... Olurda bir gün dönersen geri pişmanlığın olacağım... Geri döndüğünde üstü başı kir,pas tutmuş Birini bulacaksın; o bıraktığın yerde.... Ve sana soruyorum pişman kız.... Beni böyle kabullenecekmisin; Yoksa ! Çekip gidecekmisin yine.... Seni gördüğümde azda olsa... Anımsadığım hayalin gelecek aklıma.... Gözleri kör eden güzelliğin, |
SONBAHAR AKŞAMI
Bir sonbahar akşamıydı..... Yüzünde daha önce görmediğim bir hüzün vardı Güler yüzlü hamınefendi ölmüştü sanki..... Gelip bir tek kelime bile etmedin ağzını bıçak açmıyordu... Bir ara gözlerinden bir kaç damla yaş aktı. Sonra '' bitmeli '' dedin ve bitirdin... Anlayamadığım bir bir duyguydu ayrılık İçimde fırtınalar koptu o an Ve sevgi aşk denilen duygularımın intiharıydı Şimdi her şeyi unuttum yeniden bağlanmaya çalışıyorum hayata |
Sen Nasıl Bir Şeysin...
Hangi memleketin ayazısın bilmiyorum.... Bir fırtına başlattın yüreğimde sebepsiz... Sonbaharı yaşar bedenim dökülür umutlarım ...... Ellerim soğuk duygularım donuk.... Hazan mevsimlerindeyim şimdi ..... Kuru bir ağaç yaprağı gibi Sararmış içimde sevda yeşili duygularım Gözyaşlarıyla yeşerir ve solarmış mutluluklar... Ne yeşerecek nede solacak duygum kalmadı..... Sen giderken ardından akıttığım gözyaşlarımla... Beni bir yaşıma bıraktı duygularım sen gi |
Hiç Birşey Eskisi Gibi Olmayacak.....
Eskiyi hatırladıkça yüreğim kanar... Çılgın bir su taşkını gibi kanlarım akar... Ne sen Sensin neden ben eski ben... Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak yar... Dağlar yerinde duruyor yıkılmadı Sen gittin ama bıraktıkların unutulmadı... Gözyaşlarım yanaklarımdan eksik olmadı... Sen gittin gideli inan yerin hiç dolmadı... Ve yüreğim bu aşk yangınından kurtulamadı... Dedim ya sevgili hiç bir şey eskisi gibi olmayacakı... Ayışıgı odamın zifiri |
ben yalan aşklar için yaratılmışım
ne hayallerim kalmış ne umutlarım kaybolmuş dünyamda yapayalnızım yalan olmuşum aşklar gibi kuruyup kalmışım yıpratmış yıllar beni çalmışlar ömrümden birer birer sağda solda meyhane köşelerinde bırakmazlardı beni isteseler çıkmaz bir sokağa girdim,yazık dönüşüm yok ilerisi karanlık yoldaş diye bildiklerim bitirdiler,tükettiler beni artık |
Görmediğimden değil,
Yanımda olsan yine özlerdim... Ve bil ki! bu kadar sevmem senden değil, Gitsen benden, Ben gidişini bile severim. Aramızda hep aynı fark, Sen gitmeyi bilirsin...! Ben sevmeyi...! Kimseye soramıyorum seni. Kirlenme diye hiç öpmedim ya! Belki başkasını seversin diye, Hiç söylemedim sana sevdiğimi. Bilmiyorsun, boğazımda düğümsün. Yutkunsam gideceksin, Yutkunmasam, ölürüm. |
Sevinçle hüznü
Bir arada yaşıyor Bir elinde umut çiçekleri Digerinde mutsuzluk dikenleri... Yüregimdeki bu çocuk aglıyor, Batmış eline Mutsuzluk dikenleri... Umut çiçekleri Gönlünü okşuyor... Kendisini Bekleyen geleceği Umut çiçeklerinde Biliyor... Yüregimdeki çocuk Ellerin de Umut çiçekleri, Gözlerinde Bir ümit ışıgı yanıp sönerken Kendisine sevgiyle uzanacak Bir dost eli bekliyor... Yüregimdeki çocuk Bir elinde umutsuz dikenleri Digerinde umut |
Özlüyorum seni. Gücüm yetmiyor unutmaya
Özlüyorum elini tutmayi sesini duymayi Boynuna sarilip omuzunda aglamayi Nedensiz sevinçleri Hasret dolu sevgi dolu simsicak düslerimi Özlüyorum Gücüm yetmiyor unutmaya Seni aramazsam unuturum sanmistim Girmez sanmistim hayalin beynime *******i düslerimde Gündüz baktigim heryerde seni Özlüyorum.. Renkler gitmenle soldu Kirmizi kirmiziligini unuttu Mavi maviliginin farkinda degil Beyaz yanliz sen giydiginde güzelligini haykiriy |
Yağmurları bekleme yeter dön artık
Yağmak zorunda değilsin susamış bedenime Öyle çok özlemişim, seviyorken delice Düşmek zorunda değilsin her gece düşlerime; Bırakda rüyalarda kendim sarayım. Yağmurları bekleme dinsin bu hasret Damla damla gelişin bana huzur vermiyor. Ellerini tutmak için çabalıyorken Avuçlarımdan kaçışın beni mutlu etmiyor. Bırakda sana tamamen sahip olayım. Yağmurun kokusuna sardım Tutamadığım kendimi. Damla damla sen Çisil çisil sen |
AŞKINLA ANCAK VARIM
Ortaya koyar seni, sendeki olan ene, Beni buradan kovar, bendeki olan ene, Okunur sana rahmet, bana söylenir lanet, Bir potada eritip, bizi yok eder ene. Ben gölgemle bütünüm, gölgemle varım elbet. Farklılık yok zatında, benden olmakta elbet. Aslına aşık olan, gölgeyi fark edemez, Senden başka görülmez, görülmez gölge elbet. Her şey sensin, sendendir, ene’yle olan bütün, Tüm eşyada sen varsın, Her şey seninle bütün, Eşyanın gölgesinde, gölgesiz bir ene&am |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.