![]() |
Her aşk bir sonraki aşkın dewamı mı yoksa her yürek atışı bi öncekinin
katilimi anlayamadım..ben yaklaştıkça uzaklaşan,ben uzaklaştıkça yaklaşan duyguların hükmü ne zamana kadar sürer??ben bu satırları yazarken yüreğimde uysal adımlarla yürüyen adamla wedalaştım..we maalesef yarım kaldı yazıda aşkta..sadece dokunmayın artık bana,diyorum..DOKUNMAYIN BANA !!! |
..seni sewmenn bedelini çok aır ödüyo olsamda artık acı çekmekten zewk
alıo gbiyim..bedeninin sıcaklığını bana dokunmasını gözlerinin içinn gülerek bna bakmasını özlemişim sanırım!!SENİ SEWİORUM cümlesini kurmak çok zor gelio artık.. kalbn göslern ellern başkasına aitken bu cümlei kurmak ölüm gbi..ama sanırım her defasında wücudum ölümü tadıo we bunu sölemekten kaçınmıo..herşeye rağmen seni tüm benliğimle SEWİORUM.. |
İsyankar Delikanlı......
İşte başladı gece yine dertlerini boşaltıyor.... Sitemler yağıyor yağmur yağmur içime... Yaz yağmuru değil bu yaşlar delikanlı..... Aşinalaşmış aşkın son rtık parçası-... Ne olacağı belli; Bu aşk hikayesinin.... Kaderi olan ayrılık sahnesinin kan damlaları bunlar.... Anlayamazsın bu duyguyu hiç tatmadın hiç bilmiyorsun... Rüyaların kabuslara döonüştüğü gecenin yaşları bunlar... ........ Dünyaya geldiğini kabahat sanabilirsin..... |
Yalnız Şehir...
Uyku girmiyor gözlerime halim perişan Penceremden sensiz şehiri izliyorum... Bu terkedilmişliğimi,çaresizliğimi Anlamaya çalışıyorum anlıyamıyorum.... Ocakta kaynayan akşam çayımın Boğazımı yakan demiyle irkiliyorum... Balkona çıkıyorum içime; Karamsarlığımdan bir nefes çekiyorum.. Nefeslerimin ardı arkası kesilmiyor Sanki bu şehir boğuluyor İstanbul beni boguyor yoklugunda... Bu yalnız şehrin sokaklarında Seni arıyorum yalnızlığımla.. |
çok parçalandım...
parçalandıkça çoğaldım diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım bir gün daha bitti... ama yarın yeni birgün diye inanmazsam, nasıl yaşarım, nasıl yaşarım bu da gelir geçer diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım, nasıl yaşarım her şey insanlar için görmek öğrenmek için bazen zor da olsa her şey insanlar için umut doğurmak için hayatla seviştim... hiçbirşey boşuna yaşanmamıştır diye inanmazsam nasıl yaşarım, nasıl yaşarım uyuyordum... |
hayalin kaldı
Bir hayalin kaldı senden hatıra Bir gözyaşım kaldı SEVDAMIZDAN hatıra Bir umutlarım kaldı kaderimden hatıra Birde SEN kaldın aklımda unutamadın hala... Mektupların elimde aşkımızdan kalan Kurmuş gül yaprağı var ilk günden kalan Birde gözyaşın var son günden kalan Birde fotoğrafımız var o günlerden kalan... |
Eğer beni duyuyorsan uyan hiç geçmiyorsam aklından
Uyu uyu uyu hiç korkma utanır isteyemem Bilirsin yardım dilemem Yalnız sesimi duy bazen bir resmime bakıyorsan gülen Islanmıyorsa gözlerin iyi iyi iyi hiç utanma Yalan aşklara düştüm yeni dostlar arar oldum Uyuyup huzur buldum bazen of yerimi hiç kimse bilmesin Kalbim biraz dinlensin of inan Nefessiz kaldım duvarlar içinde Ellerim bağlı zincirlerle hava nerde Nefessiz kaldım aşkımın içinde İçimden çekip aldığın ço |
UMUT KURBANI
İki yanımda polis ellerim kelepçeli Geçerken sokağından gel sarıl boynuma Suçumu sorarcasına bakarsan gözlerime.. Gözlerimden akan yaşlarda hayallerimizi hatırla... ________.................. Sensizlik krizi tutunca yüreğimin Gardiyana karşı geldim diye Umutların olmadığı bir odaya attılar beni.... Karanlıkta sensiz nefes bile alamazken Sigaramın ateşinde ve fare gözlerinin ışığında Seni düşünüp hayaller kurdum.... _____________........................ Dem |
Karanlık Odam.......
Çağır Melekleri gelsinler Karanlık odama otursunlar karşıma nurlu yüzleriyle Anlatayım dertlerimi bir bir sonra karar versinler Yaşamalımıyım ölmelimiyim ben.... İsyankarlığımın nedenini anlatayım onlara ....... Kendime açtığım savaşı anlatayım Saatlerin neden hiç mutluluğu göstermediğini sorayım... Sevgilerin neden hüsranla bittiğini öğreneyim onlardan.... Ondan sonra gitsinler Ayışığı bile girmeyen odamdan... Doktorların evinin bir göz odasıda burası |
Senin Gibi...
Sessizce yağan yağmurunda altında ıslanıyorum Yağmur tanelerine aldanarak bulutlarla ağlıyorum Sen giderken gökyüzü bağırıyor ben susuyorum “Gitme” dememek için ağlamam yetersiz kaldı Konuşamadım tutuldu dilim yar….. Mevsimlerden bahar aklımda hayalin Yağmur yağmaz artık bu şehre içim ağlar Bu kadar kötümüydü yokluğun vefasız yar Unutmadım hala veda etmeden Arkana bile bakmadan gidişini Ayrılırken yanımdan usulca |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.