![]() |
Saatler yine seni vuruyor
Gecenin en dip yerinde Düşünmekteyim, Kimse anlamasın, Kimse görmesin diye Seni seviyorum Yüreğimin en ulaşılmaz, en çocuk En masum yerinde seni öpüyorum Bazen nefret ediyorum senden Ama en nefret ettiğim anlarda Daha bir farklı seviyorum seni Bir ananın , Yavrusunu sevdiği gibi Okşuyorum yüzünü, ellerini İşte ozaman yaşadığımı anlıyorum Sen zamansın , Yanındayken herşey avuçlarında Sen aşksın , Sen hüzünsün Sen, artık bensin.. |
Gönül hep zora tutsak idi, hep uzaklara bağlı
Bir suret çizmiştim yüreğimin ortasına Bir “sen” vardı içimde senden öte Bir “sen” vardı içimde hep ulaşılmaz Acı, keder, elemle beslenen bir “sen” Sen geldin, öldürdün içimdeki “sen”i Öldürdün benim öldüremediğim ölmeyeni Artık ne nakış kaldı ne sevda Seni gönlüme bağladığım ilmikler çözüldü Bilmeceler cevabını buldu artık Sen geldin çözüldü bu sevda. |
Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatların çırpındığı kadar hafif... Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü... Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin... Yaşadıklarını kar sayma Yasadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün... Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma herşeyi, |
bi dag gibiydi sana olan sevgim ama sonra o dag yıkıldı çünkü sen
yoktun artık öyle çok sevmiştimki seni her günüm seninle geçiyordu ama seni düşündügüm her gün canımı yakıyodu sonra buda bitti çünkü sensizlige artık alışmıştım biliyomusun sensiz her güne uyanışım da hayatımda yapamadıgım eksikliklerimi tamamlamaya çalıştım çünkü ben sensizlige alışmışım be aşkım...... |
dumanımda sen varsın diye sıgarayı bırakdım kadehimde sen varsın diye
içkiyi bırakdım üyamda sen varsın diye uyumayı bırakdım bakdımdıki sensiz olmuyoo yaşamyı bırakdım beeeee gülüm |
GÖzlerİn Vardi Her Zaman Hayalerİmde
Hayalerİmİ Yikipipda Gİtmek Varmiydi SÖyle Sicakligin Hala AvuÇlarimin İÇİnde Ellerİmİ Birakip Gİtmek Varmiydi SÖyle GÜzel Duygular BaŞlamiŞken İÇİmde Tam Benİ SevdİĞİmİ DÜŞÜnmÜĞŞken Kendİmce Hasret Birakip GÖzlerİme Arayip Sormamak Varmiydi SÖyle |
Slm Arkadaslar Erkeker Icin Bi Siir Gibi Birsey Yazmisdim Gecen Hafta
Htirlarmisiniz Bilmiyorum Ya Neyse En Yakin Zamanda Ona Bi ÖzÜr Yazacagim Ve Sonra Serserim Adinda Bi Siir Gelecek Suan Üzerinde Calisiliyor Az Kaldi Bekleyin SÜper Birsey Olacak Ama Eminim :) Cedii |
Bİr GÜn RÜzgar Gelİrse Sana BİrŞeyler Fisildarsa KulaĞina
Bİlkİ Onlar Benİm Hİslerİm. Duygularim SÖzlerİm Sana Olan AŞkimi Burdan GeÇen Her RÜzgara SÖyledİm SÖyleyeceĞİm Senİ Sevİyorum Sevgİlİm Bunu Sakin Unutma |
YÜreĞİmde Bİr Yangin Var Nedenİ Bellİ DeĞİl Senİ Sevmek HİÇ Kolay
DeĞİl Senden VazgeÇmek MÜmkÜn DeĞİl Bunu Anlamak HİÇÇ Zor DeĞİl Bİrtanem |
hayellerin yıkıldığı andayım
bağların koptuğu, gözlerin kör olduğu, seslerin kaybolduğu bir andayım. öyle bir andayım ki, bu an sanki ömrümün bittiği an, bu an senin gittiğin an ve sensizliğin başladığı an |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.