![]() |
ßende O'nu..
Her qece öLümü ßekliyoRuM ßu kaçıncı intihar , kaçıncı yok oluş ? azRail qöRevini Yapmıyor öLümLe yüzLeşemiyoRuM öLümü tadamıyorum ßekçisi oLdum öLümüN Yine Kanıyor ßiLeKLerim Yeni ßir Çaßa öLüme qiTmeK içiN.. azRaiL ! ßu sefer qüLdür yüzüMü ßu sefer aL Canımı ßu sefer yap qöReviNi ! ßeKLiyoRuM.. |
Üzerinden yıllar geçse de
Her seni gördüğümde Kalbim heyecandan Hızlı hızlı atar, Tenimi doyumsuz Soğuk bir ter basar, Vücudum titrerdi |
Son konustugumuzda demistin ya hani
Ben senden gittigimde haber ver diye Bende tamam demistim O zaman inanmistim ya da kendimi kandirmistim Seni unutabilecegimi sanmistim Olmuyor iste yapamiyoru sensiz Söz veriyorum artik aglamiycam diye Söz veriyorum onu unutucam diye Olmuyor iste... osqe |
AŞk Nedİr Bİlİr Mİsİn???
Bnce AŞk; Severken Aci Çekmek, Ama Yİne De VazgeÇmemek, Kerem'İn Leyla'dan VazgeÇmedİĞİ Gİbİ Sonu ÖlÜm De Olsa Onu BirakmadiĞi Gİbİ Sevmesİnİ Bİlen KİŞİde Bunlar AŞki BÜyÜtÜr Zaten İÇİnde Kerem Leyla'ya KavuŞamadi İÇİn; AŞki DaĞlar Kadar Olmadi Mi? Aci Çekmeden KavuŞsaydi, Bu Kadar Sever Mİydİ Asliyi?? AŞki DaĞlari Deler Mİydİ??? SÖyler Mİsİn SevdİĞİm Sen Benİ Sevmesen; Yaban Elde Dayanabİlİr Mİydİn??? AŞk BÜyÜr MÜydÜ Bnden Uzakta Olmasan SÖlesene Sevdİ |
Yok artık başımda aşkın belası
Bir izin kalmadı kurduğun düşde Kapandı gönlümde sevda yarası Unut diyordun ya unuttum işte.... Sensizde düşermiş takvimden günler Zorlasanda anmaz adını diller Giderim sanmaki bu gönül özler Unut diyordun ya unuttum işte.... uzaklaştı gönlüm her hatırandan kalmadı senden iz geçen zamandan çoktan küle döndü alevli yanan unut diyordun ya unuttum işte.... |
gonlune dusmeden bir damla ates
kahredip kendini uzme arkadas ask aci saraptir kadehi dudaktir icersen izdiraptir goz yasin silinmez kiymetin bilinmez sonu bir ayriliktir basinda eserse bir deli ruzgar gezersin sonunda hep diyar diyar |
Beni severken öldüreceksin bir gün…Aşkının içine saklanmış
o tuhaf nefretle boğazımı sıkıp gideceksin. Beni en çok sen sevmiş olduğun için üstelik, hiç şüphe çekmeyeceksin. Bana aşık olabilirsin…ama müttefikim değilsin…Beni ufalamak niçin hoşuna gidiyor bilmiyorum. Sözlerinle olmazsa bakışlarınla eziliyorum. Aşkının fırtınası hiç durmaz mı? * Bir kedi bile okşanırken tırnaklarını saklar. Oysa senin en büyük takdir cümlelerime batan dikenli sözlerin |
Sen dindiremediğim bir özlemsin
Şiirlerimi süsleyen bir aşk meleğisin Labirentlerimde çıkış yolum,ufkumda bir ışıksın Kalbimin derinliklerinde gizli bir yara Geçmeyen günlerde ara sıra vuran bir sancı Beni hayata bağlayan tek ilaçsın Sen benim vazgeçilmez gerçek aşkımsın Dinlediğim şarkılarda yalnızca sen varsın Sen benim dört mevsim içimde ilkbaharımsın Dilimden taşıdığım kanımsın Bana en az benim kadar yakınsın Sen sende değil ki HER AN bendesin!!! |
hayat gordugun gibi güzel olsaydi
dunyada dert denen bir sey olmazdi sevenler sevilip mutlu olsaydi meyhaneler böyle dolup tasmazdi seni sevdigim gibi sende sevseydin beni boyle yakan hasret olmazdi vefasizligina care olsaydi simdi gozlerimde yaslar olmazdi |
Soluyup kesik kesik
Rengi yüklenir çöker Kervandır çanı eksik Çankırı'da tepeler. Bir garipçe iş olur Meyva dalda kuş olur Yamalar nakış olur Benek olur bereler. Kaya bile şimdi tül Diken de bir çeşit gül Dünyaya küskün gönül Kapısını aralar. Işıklar ipek olur Yapraklar çiçek olur Çalılar petek olur Dolar kuru dereler. Ana evlendir bizi Bak renk renk, dizi dizi Dallar asmış çehizi Tamamlanmış töreler. Ürperen bahçelerde Bir içkidir keder de Gökte kanar gider de G |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.