![]() |
Gün yeni doğanındır
Kül, sönmüş ocakların Kılıç, kahramanındır Köpek te sokakların Gündüz kelebeklerin Gece yıldızların Ölüler böceklerin Azap günahkarındır SENDE YALNIZCA BENİMSİN!!! |
Hayatta iki şey
Sadece iki şey sevdim Biri; Dikenli olduğu halde 'GÜLÜ' Diğeri; Vefasız oldupun için 'SENİ' Artık ikisine sevmiyorum Çünkü; Biri elimi KANATTI DİĞERİ İSE YÜREĞİMİ!!! |
bir gün benim için öldü deseler
siyahlar giyer yas tutar mısın mezarı işte burada deseler bir demet çiçek bırakır mısın biri sana resmimi gösterse SENİ HER ZAMAN SEVDİ deseler kalbine koyup ağlar mısın yoksa banane deyip YIRTAR ATAR MISIN |
Asım'ın nesli...diyordum ya...nesilmiş gerçek:
İşte çiğnetmedi nâmusunu, çiğnetmiyecek. Şühedâ gövdesi, bir baksana, dağlar, taşlar... O, rükû olmasa, dünyâda eğilmez başlar, Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker! Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi... Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi. Sana dar gelmiyecek makberi kimler |
Tek bedenimle kalbim var
Uğruna öle bileceğim birisine vereceğim Geri dönüşü olmayan yolda yürüyeceğim Bütün zorlukları aşarak Anla artık seni ölümüne seveceğim seni |
Hayatın sana sunduğu herşeye alışmalısın. Bırakıp gidenlere ve geride
bıraktıklarına da. Çünkü kendimden biliyorum, eninde sonunda kazanan hayat oluyor ve bize düşen istesek de inat etsek de unutmak oluyor veya alışmak.... Sevmeyi öğrenmemek en iyisi, biliyor musun? Belki hayat tatsız tuzsuz bir yemeğe benziyor ama kalbin yanmıyor en azından. İlk defa bu acıya düştüğümde yüreği elinde bir delikanlıydım. Aşkın kendisi zaten tüm damarlarımızdaki kanı çeken bir dertken ben daha kötüsünü yapt |
güneşimdin sen benim senle acılmıştı su gözlerim gündüzlerim sendin
aksam olup çöktügünde karanlık ay ışıgı vurdugunda yanlız odama hayallerim sendin uykuya daldıgında aglamaktan yollarını gözlemekten yorulan şu gözlerim rüyalarım sendin şimdi kara bulut oldun çöktün üstüme şimşekler çaktırdın dolu yagdırdın üstüme rüzgarlar getirdin kırdın dallarımı sonbaharı yasattın çaldın baharımıartık sokaklar mekanım kadehler sırdasım köşe baslarında kaldırımlar yastık oldu bana |
-bu gün olduğu gibi yarın da yarından sonrada ondan sonraki günlerde
de gözlerimdeki yerinin değişmeyeceğine -bugünüm gibi yarınımda da hep sevginle yaşayacağıma -her bakışında okuduğun o gözleri;her zaman yanında göreceğine,en yakın dostun,en yakın sırdaşın,en yakın arkadaşın olacağıma, -sıkıntının sıkıntım üzüntünün üzüntüm olacağına, |
Bu şehirde sığınağım olurmusun desem sana
Yoksa bakıp dursam mı öylece gözlerine Söz etsek acıdan, hüzünden ve senden Güneşe karşı tutsam ellerinden. Serçe kanatlarında taşısak mı sevdaları Yoksa orkidelerimi bitirsem avuçlarında Her sabah taksam sana zümrütten küpeler Seni düşlemek bile her şeye değer. Kuytularımızda saklasak mı baharı desem Yoksa konuşmadan sussak mı öyle Bölsek zamanı kuşluk vakti bir yerinden Her gece düşersin yüreğime en derinden. |
Hep böyle yaptın sen
Hep brakıp kaçtın Sana ne söylesem yetmez Söyledğim sözler bile affetmez ! Hep aldattın , oynadın benle Sonra terk edip kaçtın Yok öyle oyunu başlatıp , bitirmen Bu oyun henüz benim için bitmedi Sonunu ben getireceğim ! Hep ağladım senin için deymeyen biri için Hiç mi acımadın bana ALLAHSIZ !!! Hiç mi aşık olmadın ? Hiç mi sevmedin beni ? Benle iken bile sen hep onu düşünürdün Hep onu sevdin , biliyorum Bense küçük bir oundum.. Hep böyle yaptın Hep yalandın |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.