![]() |
kelimelerle tarif edemiyorum
sena olan sevgimi gözlerimde bir tebessüm beliriyor seni her düşündüğümde sanki yağmurda sırıl sıklam olurcasına bekliyorum seni karanlık sokaklarda umutsuzca gelmeyeceğini bile bile herkes beni varoş zannediyor hekes neden bu kadar içtiğimi soruyor hiç kimseye tek kelime bile anlatamıyorum ve kimseyle konuşmak içimden gelmiyor nedendir bu ızdırap ahu bakışlım nedendir sensizlik bu koca deryada bana yakıştıra yakıştıra sensizliğimi yakıştırdılar |
sabahları kahvaltı yapmıyorum.
çünkü seni düşünüyorum. öglen leri yemek yemiyorum. çünkü seni düşünüyorum. *******i uyuyamıyorum. çünkü acıktım. |
%100 seni severim seni sevenide severim.
seni benden çok sevenide kurşuna dizerim bir gün titriyerek uyanırsan bil ki resmini öptüğüm gündür ama bir gün sebepsiz yere göz yaşlarını dökersen bil ki öldügüm gündür sensizim birtanem GÜLÇİN BERK |
Ben seni severken
Sen yanımda yoktun ki! Ben seni özlerken Sen bilmiyordun ki! Ben seni sensiz sevdim... Sen yokken bakışların vardı Beynime kazınmış Nereye baksam oradaydılar, Ben seni sensiz sevdim.. Göremesem de, rüyamdaydın, Sevmesen de, kalbimin derinliklerindeydin Ve kimse seni oradan çıkaramayacak. Sen bitanesi askim??????? berk ten bitanesi gülçine |
seni sensiz sevemiyorum
benden büyük olabilirsin ama seviyorum berkten bitanesine |
iNsanlaRı TanıdıkCa SevdiM, SevdikCe De TanıdıM (aYNı SeNi SeviP
TanıdığıM GiBi) uNutmayıN; HeR aŞK ßiR ßitKi iSmiyLe ßaşlaR aMa HayvaN iSmiyLe SoN ßuluR..! |
GüneŞe aDıNı ßuzLa YazaN BiRi oLurSa, ßiL Ki o SeNi ßendeN DaHa ÇoK
SeviyoR.. |
Kalp kırmak o kadar kolay ki bir hata yaparsın hemen kırılır peki ya o
kırılan kalbi düzeltmek kırmak kadar kolay mıdır |
Mesajı okuduktan sonra elini kalbine koy güleceksin. Sana ruhumu
yolluyorum birazdan öpüleceksin.bitanem |
Ben sana "SEVMEYİ" öğretemedim,Sende bana
"UNUTMAYI"öğretemedin canım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.